παιδια οτι και να δειξει το δυναμομετρο δεν υπαρχει σαν το δυναμομετρο του δρομου (οσον αφορα τη δυναμη βεβαια γιατι τη ροπη εννοειται πως δεν μπορεις να την υπολογισεις). Οταν εχεις σταθερο μετρο συγκρισης στο δρομο εχεις τις απαντησεις που θελεις! Και στην τελικη γι αυτο γινονται οι δυναμομετρησεις...για να δεις τις διαφορες σου στο δρομο...

Τεσπα...το ολο θεμα που συζηταμε ειναι για την ατμοσφαιρικη βελτιωση ενος m50tub25 και επειδη το εχω κανει μοιραζω τις εμπειριες μου για καποιον που μπορει να βρεθει στη θεση μου (γιατι εγω θυμαμαι οταν ψαχνομουνα οτι θα ηθελα καποιος με εμπειρια περι αυτου να μου πει τι μου δινει το καθε τι που θα εβαζα στο αμαξι) και προτεινω το εξης: Αν ψαχνεις διαφορα σε ιπποδυναμη μονο τουρμπο/κομπρεσσορα! Τα περιφερειακα θα σου δωσουν 15hp maximum εναντι 1000+ ευρω! Και μην κοιτατε τις "δυναμομετρησεις" των ιστοσελιδων που πουλανε τα προϊοντα για ευνοητους λογους...μιλαει ο πονεμενος :P !!!

Για να μην ειμαστε και αδικοι...το κοντυτερο βημα διαφορικου (οχι πολυ..3.38) ειναι μια απο τις βασικες επιλογες για διαφορα στο δρομο αλλα προσωπικα δεν μ αρεσει γιατι το αμαξι το θελω ανετο σε ανοιχτο δρομο οχι μονο για κοντρες!