Bazil Van Sinner (17-10-15), compactM3 (17-10-15), diosak (17-10-15), Panmilios (19-10-15)
ειδικα σε μεταπωλητικη αξια φιλε αξιζει πολλα πιο πολλα αρκει να ερθει ο καταλληλος ενδιαφερομενος....κ επισης κ με το μαμα μοτερ να ηταν οταν το 2007 εγω το πληρωσα 25000 τωρα που κυμαινονται στα 6-7000 οποιος το δινει για μενα η ειναι κανας φραγκατος η ειναι κανας ******ς...γτ δεν υπαρχει αλλη εξηγηση...![]()
Παίδες η ουσία του πράγματος είναι άλλη! Οκ, γλυτώνεις τέλη, τεκμήρια και λοιπές μπούρδες μου μας έχουν φορτώσει, οκ το ασφαλίζεις το αμάξι, δεν προκαλείς κλπ κλπ...Έχει σκεφτεί κανείς τι θα γίνει αν εμπλακεί σε ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ?? Φταίει δεν φταίει!! Και όταν λέω δυστύχημα εννοώ με θάνατο! Εκεί λοιπόν που τα ποσά των ασφαλειών ξεπερνούν τα 500 χιλιαρικάκια έχετε την εντύπωση οτι δεν θα το ψάξουν? Θα σας καλύψουν?? Κλείνει το σπίτι σας μια και καλή!! Στην κυριολεξία!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
A8hnaios (17-10-15), atha (17-10-15), BILL007 (18-10-15), chrisgiapz3 (17-10-15), compactM3 (18-10-15), ghost-rider (17-10-15), katsaraios (17-10-15), Panmilios (19-10-15), VanVIC (07-11-15), Vassilis ///M (17-10-15)
θα βγω για λιγο offtopic.........θελω να δω αναλυτικα τι εχεις κανει στο 46αρι σου!!!!!!
.......ολα αναλυτικα ......ανοιξε ενα νεο θρεντ ......αναμενω με αγωνια!
BILL007 (18-10-15)
το οτι μου καρφωθηκε να παω ταξιδι ΞΑΝΑ μετα απο 3 χρονια φιλε δεν σημαινει οτι δεν εχω αμαξι...Βεβαια ο φοβος υπαρχει γτ τον τελευταιο χρονο εχει αναζωπυρωθει η κατασταση με τους αλλαγμενους κινητηρες κ ετσι...γι'αυτο κ το συζηταω μαζι σας κ παιρνω γνωμες για να αποφασισω...Αν ο νομος εφαρμοστει παντου σε ολη την Ελλαδα κ σε ολους τοτε δεν θα κυκλοφορει κανεις η θα κυκλοφορουν οι μισοι....ακομα κ ενα απλο συμβατικο αυτοκινητο οταν χαλασει ο κινητηρας κ χρηζει αντικαταστασης ο ιδιοκτητης τι παει κ κανει το δηλωνει??τουλαχιστον εδω στα νησια δεν ισχυει κατι τετοιο...εδω δεν υπαρχει ΚΑΝ ΚΤΕΟ να περασεις το αυτοκινητο....κ για να σου αποδειξω τι μπουρδελο ειμαστε φιλος ειχε ραλλυ πεζο 106 κ το 2010 ειχε ερθει κινητη μοναδα κτεο με εναν υπαλληλο κ περνουσε τα αμαξια κτεο...ΟΛΟΙ εσπευσαν να περασουν οπως κ ο φιλος μου...πληρωσε παραβολα τα παντα ολα...φευγει παει αθηνα τον σταματανε κ του ριχνουν 500 ευρω προστιμο γιατι αυτο το κτεο του ειπαν δεν υφιστανται....κ μενει ******ς....ακομα τρεχει...θελω να πω οτι ολα ειναι σχετικα...εγω εδω κυκλοφορω κανονικα πληρωνω την ασφαλεια μου χωρις να δινω κ πολλα δικαιωματα...βεβαια ο νομος υπαρχει το θεμα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται σωστα κ σε ολους....Παρε παραδειγμα το καπνισμα στους κλειστους χωρους....βλεπεις να εφαρμοζεται κατι???ολα σχετικα ειναι φιλε για το τι αμαξι εχει ο καθενας η δεν εχει οπως λες.Κ στην τελικη ετσι οπως εχει ερθει η κατασταση χαιρομαι που ''φοροδιαφευγω'' 1400 κυβικα απο το μπουρδελοκρατος....γτ κ να τα πληρωνα απλα θα ενιωθα πιο ******ς....![]()
BILL007 (18-10-15)