Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: ΑΠΟ ΛΕΡΟ NURBURING HELP

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι είναι γρήγορο δεν λέει κάτι.
    Έχεις καταλάβει ότι χάλασες ένα σκασμό λεφτά και αμάξι δεν έχεις;
    το οτι μου καρφωθηκε να παω ταξιδι ΞΑΝΑ μετα απο 3 χρονια φιλε δεν σημαινει οτι δεν εχω αμαξι...Βεβαια ο φοβος υπαρχει γτ τον τελευταιο χρονο εχει αναζωπυρωθει η κατασταση με τους αλλαγμενους κινητηρες κ ετσι...γι'αυτο κ το συζηταω μαζι σας κ παιρνω γνωμες για να αποφασισω...Αν ο νομος εφαρμοστει παντου σε ολη την Ελλαδα κ σε ολους τοτε δεν θα κυκλοφορει κανεις η θα κυκλοφορουν οι μισοι....ακομα κ ενα απλο συμβατικο αυτοκινητο οταν χαλασει ο κινητηρας κ χρηζει αντικαταστασης ο ιδιοκτητης τι παει κ κανει το δηλωνει??τουλαχιστον εδω στα νησια δεν ισχυει κατι τετοιο...εδω δεν υπαρχει ΚΑΝ ΚΤΕΟ να περασεις το αυτοκινητο....κ για να σου αποδειξω τι μπουρδελο ειμαστε φιλος ειχε ραλλυ πεζο 106 κ το 2010 ειχε ερθει κινητη μοναδα κτεο με εναν υπαλληλο κ περνουσε τα αμαξια κτεο...ΟΛΟΙ εσπευσαν να περασουν οπως κ ο φιλος μου...πληρωσε παραβολα τα παντα ολα...φευγει παει αθηνα τον σταματανε κ του ριχνουν 500 ευρω προστιμο γιατι αυτο το κτεο του ειπαν δεν υφιστανται....κ μενει ******ς....ακομα τρεχει...θελω να πω οτι ολα ειναι σχετικα...εγω εδω κυκλοφορω κανονικα πληρωνω την ασφαλεια μου χωρις να δινω κ πολλα δικαιωματα...βεβαια ο νομος υπαρχει το θεμα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται σωστα κ σε ολους....Παρε παραδειγμα το καπνισμα στους κλειστους χωρους....βλεπεις να εφαρμοζεται κατι???ολα σχετικα ειναι φιλε για το τι αμαξι εχει ο καθενας η δεν εχει οπως λες.Κ στην τελικη ετσι οπως εχει ερθει η κατασταση χαιρομαι που ''φοροδιαφευγω'' 1400 κυβικα απο το μπουρδελοκρατος....γτ κ να τα πληρωνα απλα θα ενιωθα πιο ******ς....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακομα κ ενα απλο συμβατικο αυτοκινητο οταν χαλασει ο κινητηρας κ χρηζει αντικαταστασης ο ιδιοκτητης τι παει κ κανει το δηλωνει??
    Δεν χρειαζεται να το δηλωσεις οταν βαζεις ιδιο κινητηρα με αυτον που βγαζεις.

Ασε που οταν χαλασει ο κινητηρας ειναι μια γ@μ@τη ευκαιρια για να φτιαξεις κατι αντισυμβατικο με τον συμβατικο σου κορμο.

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων

Ασε που οταν χαλασει ο κινητηρας ειναι μια γ@μ@τη ευκαιρια για να φτιαξεις κατι αντισυμβατικο με τον συμβατικο σου κορμο.
    Με το δικό σου μοτερ οκ, να το καταλάβω.
    Εγώ ο καψερός με το Μ43 τι αντισυμβατικό να κάνω

4. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (18-10-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το δικό σου μοτερ οκ, να το καταλάβω.
    Εγώ ο καψερός με το Μ43 τι αντισυμβατικό να κάνω
    Κ όμως...
    Το δικό σου είναι αυτό που προσφέρεται για αντισυμβατικές καταστάσεις.

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων

ξερεις ποσα σμαρτ πεζο σταρλετ κυκλοφορουν με αλλαγμενο κινητηρα???ΑΑΑΑΠΕΙΡΑ...κ διαφορετικο απο τον στοκ...κ περνουν κτεο κανονικα...προσφατα ενας φιλος πουλησε το μοτερ του toyota celica με τα 190 κ το πηρε ενα παλικαρι απο αθηνα που εχει ιδιο αμαξι με τα 140 εκει τωρα τι θα καταλαβουν????τεσπα ολα ειναι το που θα πεσεις τελικα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP