Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Βάψιμο; Προετοιμασία / Υλικά / Στέγνωμα!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασίλη,

Το κόστος ΔΕΝ είναι στα υλικά. Είναι στη προεργασία πριν το βάψιμο. Το τι έχει από ζημιές πάνω το αυτοκίνητο, τι υλικά θα μπούνε, στο αν θα κάτσει ο μάστορας να τα ξηλώσει ΟΛΑ για να γίνει σωστή δουλειά και όχι απλά ένα άρπα κόλλα φρεσκάρισμα και φύγαμε.

Το χιλιάρικο που λες σε σχέση με το χρόνο που χρειάζεται να γίνει μια σωστή εργασία (όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου) είναι .... πραγματικά αστείο ποσό. Και όταν μπαίνεις στο τρυπάκι να κάνεις ένα ολικό, πίστεψέ με, you want it done right so you won't have to do it all over again...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χιλιάρικο που λες σε σχέση με το χρόνο που χρειάζεται να γίνει μια σωστή εργασία (όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου) είναι .... πραγματικά αστείο ποσό. Και όταν μπαίνεις στο τρυπάκι να κάνεις ένα ολικό, πίστεψέ με, you want it done right so you won't have to do it all over again...
    Κωστα,αν δεν κανω λαθος τ ονομα σου,φιλος με Ε30 το βαψε ξανα ολικο μαυρο μεσα εξω με ξηλωμενα τα παντα και τ αμαξι εγινε καλυτερο απο καινουριο με κοστος 1400€εκ των οποιων καλυψε ενα μερος η ασφαλεια λογω ατυχηματος με λαμαρινοδουλεια.Αν θες θα κοιταξω να ποσταρω και φωτο.
    Βεβαια αν δεν το δεις απο κοντα δεν θα καταλαβεις σημασια στην λεπτομερεια.
    Ν.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP