Οι θολοι καταπονουνται οχι απο τα coilovers αλλα απο την ελαχιστη διαδρομη της αναρτησης που αφηνουν πολλοι σε αυτα, χαριν εμφανισης. Αν διατηρησεις ενα υψος σχεδον ιδιο με την εργοστασιακη δεν υπαρχει θεμα. Το αμορτισερ δεν ειναι το προβλημα αλλα η διαδρομη. Το ιδιο προβλημα (και χειροτερο) εχεις αν παραχαμηλωσεις με ελατηρια και διατηρησεις τα stock αμορτισερ.
Οι αντιστρεπτικες βοηθουν. Η πισω μπαρα θολων δεν ειναι απαραιτητη καθως η λειτουργια της δεν ειναι ακριβως οπως η μπροστινη καθως οι πισω τροχοι δεν στριβουν οποτε δεν εχει και ιδιαιτερα φορτια να διαχειριστει. Την βαζουμε αφου εχουμε εξαντλησει ολα τα αλλα περιθωρια αναρτησης και φυσικα δεν χρειαζεται σε ΟΕΜ setups.
Το πατωμα πασχει οχι απο την αναρτηση αλλα κατασκευαστικα. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις Μ3 full stock με κομμενα πατωματα. Η μη σωστη χρηση οπως το wheel hoping κατα τις εκκινησεις η οι τελειωμενες βασεις διαφορικου επιδεινωνουν το προβλημα.
Η εργοστασιακη αναρτηση ειναι πολυ καλη για χρηση δρομου και σε καλυπτει στο 90% των περιπτωσεων. Οποιος θελει να παραμεινει ΟΕΜ μπορει να δοκιμασει CSL setup. Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα ουτε εχω εμπειρια απο αυτο, αλλα γνωστοι μου ειχαν μεινει ικανοποιημενοι.
Η PPS9 που ειχα ηταν ανωτερη απο στοκ. Αν και πιο σκληρη απο την ΟΕΜ (κατι που το καταλαβαινες σε σαμαρακια και λακουβες) με τις σωστες ρυθμισεις σκληροτητας και υψους (οχι υπερβολες) ηταν πολυ καλη επιλογη. Και ειχες και την δυνατοτητα να το στησεις και πιο πισταδικα οποτε ηθελες και μετα να επανελθεις σε ρυθμισεις δρομου.

Απάντηση με παράθεση