-
Αυτοκρατορα συγνωμη που σου χαλαμε το θεμα αλλα πρεπει να κανουμε καποιες διευκρινισεις...
Κανενας δεν ανεφερε οτι το χ1 εχει θεματα ουτε προσπαθησε να αποτρεψει κανεναν απο την αγορα του. Φυσικα οσον αφορα εμενα εχω και προσωπικη αποψη και αν ηταν αυτο το θεμα του νηματος θα την ειχα γραψει.
Ειδικα για την αξιοπιστια του χ1 ουτε αποψη εχω και ουτε με ενδιεφερε-ει για να την αποκτησω.
Εχοντας συμβιωσει ομως με bmw εδω και 7 χρονια μεσα και εξω απο τα φορουμ με φιλους με διαφορα μοντελα, εε επιτρεψτε μου να εχω μια αποψη για το τι "παιζει" με την bmw.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει και να την δεχτει κανεις!Η bmw εχει το μοναδικο προνομιο οσο "ζεις" μαζι της να σου προσφερει εντονες συγκινησεις..με διαφορους τροπους .
Ενα τελευταιο παντως επειδη η πολιτικη της bmw ( εμενα επεμενε να αλλαζω λαδια βαση του bc σχεδον καθε 25000+ χιλ ελεος... σε επισημη αντιπροσωπεια και βεβαια ολα αυτα εχουν συζητηθει και εδω μεσα σε αλλα νηματα) ειναι λιγο παραξενη , οταν ακους τρια χρονια service δωρεαν πρακτικα ειναι....
Καλη αγορα και καλα χιλιομετρα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 12-09-15 στις 14:15
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP