Αν και το νέο χ1 δεν ξέρουμε τι παιδικές ασθένειες μπορεί να βγάλει ως νέο μοντέλο, τουλάχιστο για το χ3 Ε83 έχουν παρατηρηθεί κάποια θεματάκια που έχουν κυρίως να κάνουν με την ποιότητα υλικών κατασκευής (πχ "ψεύτικοι" αεραγωγοί, γρύλος παράθυρου). Μηχανολογικά έχουν ακουστεί θέματα αν και στο δικό μου μετα 102 χιλ Χμ δεν εχει βγάλει κατι βαρβάτο. Αλλα και τα σύγχρονα γιαπωνέζικα δεν νομίζω να ναι πια τα σκυλιά που θεωρούντουσαν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moufas E46 (11-09-15)
Γιατι ετσι ειναι!! η bmw εχει πολλα προβληματα και στους κινητηρες της αλλα και σε αλλα μερη των αυτοκινητων, προβληματα που συνεχιστηκαν σε διαφορες σειρες... Φυσικα και εχει πολλα αλλα καλα που οι σχιστοματηδες δεν θα πιασουν ποτε, αλλα ακομα για να φτασουν την αξιοπιστια των σχιστοματηδων θελουν πολλα ψωμια.
Μαλιστα ισως και να μην "θελουν"
Τεσπα πολλες φορες ειναι και θεμα τυχης!!!
Εσυ ποιο χ1 θελεις ακριβως?
Moufas E46 (11-09-15)
Πρώτη μου επιλογή - αν είναι σε λογική τιμή - είναι το 20d με τα 190 άλογα. Ομολογώ ότι έχω κάνει test drive το qashqai με τα 130 άλογα και ο κινητήρας που θεωρείται από τους κορυφαίους στα 1600 cc δεν με ενθουσίασε. Μαζί με το γεγονός ότι θεωρώ το αμάξι υπερκοστολογημένο άρχισα να κοιτάζω αμάξια καλύτερα από το qashqai.
Κοιτάζω για το 20d γιατί το 18d με τα 150 άλογα δεν πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά από τον κινητήρα του qashqai με τα 130 άλογα. Πήγα και είδα και το προηγούμενο Χ1 στην αντιπροσωπία, αλλά δεν με ικανοποίησε από χώρους. Το νέο όλοι γράφουν και οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι είναι πιο άνετο και με 85 λίτρα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Επίσης, από εμφάνιση πιστεύω ότι υπερτερεί κατά πολύ...
Από την άλλη, αν είναι αλήθεια ότι βγάζει προβλήματα, θα είναι καθοριστικός ανασταλτικός παράγοντας για μένα...