Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 50

Θέμα: Το άλλο μας αυτοκίνητο? Βάλτε μια φωτό!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε γενικες γραμμες ο ξενος το βλεπει σαν εργαλειο το αμαξι,ενω ο Ελληνας σαν δεικτη ευημεριας.....Οποτε σαφεστατα ολα τα station μοντελα ειναι ασχημοτερα των σενταν ή αλλων εκδοσεων τους......Παρεπιπτοντως ειχα κι εγω ενα Alfa Romeo 159 station ως εταιρικο οικογενειακο,πριν αντικατασταθει με το Ε90.....Πραγματικα βολευε πολυ στο φορτωμα.....Στην Ελλαδα ομως εχουν ''πιασει'' και παρα πολυ τα SUV,SAV και λοιπα πολυμορφικα ως εναλλακτικη των station.....Και ειναι σαφως ομορφοτερα και συνηθως εξυπηρετικοτερα
    Στη πρώτη πρότασή σου νομίζω περιγράφεται όλο το πρόβλημα του Έλληνα αγοραστή αυτοκινήτου που επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια αυτοκίνητο, από τη πρακτικότητα πχ.

Δε νομίζω ότι τα station μοντέλα είναι ασχημότερα των sedan. Το αντίθετο θα έλεγα. Παράδειγμα τα V60, RS4, RS6, 159 SW, F31 3er κ.α. πολλά. Προσωπικά, το octavia station μου φαίνεται αρκετά πιο όμορφο από το sedan.

Τα SUV απλά εξυπηρετούν off-road καταστάσεις. Σε πρακτικότητα και οδική συμπεριφορά (on-road) τα station είναι καλύτερα.

Για αυτό το λόγο οι Ευρωπαίοι προτιμούν station από SUV. Εμάς εδώ μας αρέσει να..."οδηγάμε από ψηλά".
    Nikos

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Ptboul (09-09-15), VanVIC (09-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP