Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 50

Θέμα: Το άλλο μας αυτοκίνητο? Βάλτε μια φωτό!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρέλαβα σήμερα:

Φοβερό!! Έχω μείνει πολύ εντυπωσιασμένος. Πάρα πολύ!

Τελικά είναι my16, δηλαδή έχει 110 άλογα και κάποιες άλλες μικροδιαφορές στον εξοπλισμό (πχ Ελληνικό μενού και 3άκτινο τιμόνι, ίσως και κάποια ακόμα).

Περισσότερα εν καιρώ, μόλις βρω λίγο χρόνο.

Καλά χλμ!
    Το δίπλα το station πραγματικά κομψότατο (κάτι έχω πάθει με τα station τον τελευταίο καιρό) αλλά και το δικό σου πάρα πολύ καλό
    Detailing Madness

2. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Nikos! (08-09-15)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά χλμ!
    Το δίπλα το station πραγματικά κομψότατο (κάτι έχω πάθει με τα station τον τελευταίο καιρό) αλλά και το δικό σου πάρα πολύ καλό
    Δεν είναι station το δίπλα Στέφανε, το 5-πορτο Skoda Rapid είναι.
    Πάντως ενώ μεγαλώσαμε σε μια Ελλάδα που ήθελε "κούρσες" (sedan) τα station και πολύ όμορφα (και αρμονικά) έχουν γίνει και πραγματικά πρακτικά είναι, πολύ περισσότερο από τα sedan τουλάχιστον.
    Και έχουν και "ειδικές" (hot) εκδόσεις για τους πιο ανήσυχους ...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή Το άλλο μας αυτοκίνητο? Βάλτε μια φωτό!

Νόμιζα ότι ήταν Octavia station.
    Για κάποιον οικογενειάρχη το station ή suv είναι μονόδρομος. Το 60% της κεντρικής Ευρώπης έχει station, μόνο στην Ελλάδα έχουμε το κόλλημα της "κούρσας" οπως πολύ σωστά λες!
    Detailing Madness

5. The Following 3 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

Nikos! (08-09-15), VanVIC (09-09-15), z3 2.2 (08-09-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παρέλαβα σήμερα:

Φοβερό!! Έχω μείνει πολύ εντυπωσιασμένος. Πάρα πολύ!

Τελικά είναι my16, δηλαδή έχει 110 άλογα και κάποιες άλλες μικροδιαφορές στον εξοπλισμό (πχ Ελληνικό μενού και 3άκτινο τιμόνι, ίσως και κάποια ακόμα).

Περισσότερα εν καιρώ, μόλις βρω λίγο χρόνο.
    Καλορίζικο !
    Για πόσο καιρό θα το έχεις ?
    Leasing?

7. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Nikos! (08-09-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο !
    Για πόσο καιρό θα το έχεις ?
    Leasing?
    Ευχαριστώ!

Leasing ναι, εταιρικό.

Είναι μόνιμο. Αυτό περίμενα τόσο καιρό να έρθει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νόμιζα ότι ήταν Octavia station.
    Για κάποιον οικογενειάρχη το station ή suv είναι μονόδρομος. Το 60% της κεντρικής Ευρώπης έχει station, μόνο στην Ελλάδα έχουμε το κόλλημα της "κούρσας" οπως πολύ σωστά λες!
    Το station λύνει όλα τα προβλήματα του οικογενειάρχη, αλλά το ίδιο κάνει και το octavia. Μιλάμε ο χώρος αποσκευών είναι αστεία ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Όταν το άνοιξα, σκέφτηκα...μου κάνουν πλάκα!

Τα station δυστυχώς είναι πολύ παρεξηγημένα στην Ελλάδα, με μηδενική μεταπώληση.
    Nikos

9. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

mark e92 (08-09-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Είχαμε OPEL Kadett Station του 1967 από το 1974-1998. Μετά πήραμε OPEL ASTRA STATION μέχρι σήμερα. Πραγματικά κάνει διακοπές μια 4μελής οικογένεια με όλα της τα πράγματα. Κοιμούνται και 2 μέσα άμα λάχει.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επιβεβαιωνω οτι και πριν τον υπνο μπορούνε να συμβούν ωραία πραγματα.....απο λεγόμενα φίλου,δεν είχα ποτε station.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ!

Leasing ναι, εταιρικό.

Είναι μόνιμο. Αυτό περίμενα τόσο καιρό να έρθει.

Το station λύνει όλα τα προβλήματα του οικογενειάρχη, αλλά το ίδιο κάνει και το octavia. Μιλάμε ο χώρος αποσκευών είναι αστεία ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Όταν το άνοιξα, σκέφτηκα...μου κάνουν πλάκα!

Τα station δυστυχώς είναι πολύ παρεξηγημένα στην Ελλάδα, με μηδενική μεταπώληση.
    Σε γενικες γραμμες ο ξενος το βλεπει σαν εργαλειο το αμαξι,ενω ο Ελληνας σαν δεικτη ευημεριας.....Οποτε σαφεστατα ολα τα station μοντελα ειναι ασχημοτερα των σενταν ή αλλων εκδοσεων τους......Παρεπιπτοντως ειχα κι εγω ενα Alfa Romeo 159 station ως εταιρικο οικογενειακο,πριν αντικατασταθει με το Ε90.....Πραγματικα βολευε πολυ στο φορτωμα.....Στην Ελλαδα ομως εχουν ''πιασει'' και παρα πολυ τα SUV,SAV και λοιπα πολυμορφικα ως εναλλακτικη των station.....Και ειναι σαφως ομορφοτερα και συνηθως εξυπηρετικοτερα
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε γενικες γραμμες ο ξενος το βλεπει σαν εργαλειο το αμαξι,ενω ο Ελληνας σαν δεικτη ευημεριας.....Οποτε σαφεστατα ολα τα station μοντελα ειναι ασχημοτερα των σενταν ή αλλων εκδοσεων τους......Παρεπιπτοντως ειχα κι εγω ενα Alfa Romeo 159 station ως εταιρικο οικογενειακο,πριν αντικατασταθει με το Ε90.....Πραγματικα βολευε πολυ στο φορτωμα.....Στην Ελλαδα ομως εχουν ''πιασει'' και παρα πολυ τα SUV,SAV και λοιπα πολυμορφικα ως εναλλακτικη των station.....Και ειναι σαφως ομορφοτερα και συνηθως εξυπηρετικοτερα
    Στη πρώτη πρότασή σου νομίζω περιγράφεται όλο το πρόβλημα του Έλληνα αγοραστή αυτοκινήτου που επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια αυτοκίνητο, από τη πρακτικότητα πχ.

Δε νομίζω ότι τα station μοντέλα είναι ασχημότερα των sedan. Το αντίθετο θα έλεγα. Παράδειγμα τα V60, RS4, RS6, 159 SW, F31 3er κ.α. πολλά. Προσωπικά, το octavia station μου φαίνεται αρκετά πιο όμορφο από το sedan.

Τα SUV απλά εξυπηρετούν off-road καταστάσεις. Σε πρακτικότητα και οδική συμπεριφορά (on-road) τα station είναι καλύτερα.

Για αυτό το λόγο οι Ευρωπαίοι προτιμούν station από SUV. Εμάς εδώ μας αρέσει να..."οδηγάμε από ψηλά".
    Nikos

14. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Ptboul (09-09-15), VanVIC (09-09-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Προσωπικά, μετά την άριστη εμπειρία μου με το Ε91 Touring μου, πολύ δύσκολα θα αγόραζα sedan στο μέλλον...
    Πρακτικότητα, καλύτεροι και πλήρως εκμεταλλεύσιμοι χώροι στο ίδιο μήκος με το sedan, σχετική σπανιότητα στην Ελλάδα και (ας μου επιτρέψετε την προσωπική-υποκειμενική γνώμη) πιο αρμονικός σχεδιασμός από το Ε90.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

Alex_ (09-09-15), Ptboul (09-09-15), VanVIC (09-09-15)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP