Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η καμπίνα είναι αρκετά όμορφη , τα καθίσματα σπορ με καλή πλευρική στήριξη ( ρυθμίζονται ο τα πλαϊνά ), το 8αρι αυτόματο έχει πολύ καλή λειτουργία , κ μάλιστα στη sport ρύθμιση είναι αρκετά γρήγορο στις αλλαγές κ πολιτισμένο .
    Έχει gps , το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις με μπερδεύει κατα την αναζήτησή .
    Επίσης όταν αλλάζεις ρύθμιση ( πχ από comfort σε sport ) , εμφανίζει στην κεντρική οθόνη την αλλαγή της ρύθμισης , κ χάνεις την επαφή με το χάρτη . Το ιδιο κ χειρότερο όταν υπαρχει κλήση τηλεφωνική ( παρεπιπτόντως οι συνομιλίες με το Bluetooth είναι άψογες ) , χάνεται ο χάρτης , κ πρέπει να πατήσεις nav , επιλογή χάρτης κλπ κλπ .
    Έχω και για αλλά να γκρινιάξω όπως ότι τα Λαστιχα κάνουν θόρυβο σε κακό οδόστρωμα κ ότι η ανάρτηση δεν είναι πολύ μαλακή για λακούβες , αλλά ελέγχει καλά τελικά το αμάξωμα τόσο σε υψηλές ταχύτητες όσο και σε παιχνίδια .
    Δεν έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα .
    Αααααα ... Κάποια πλαστικά έχουν πολύ μάπα ποιότητα . Το χειρότερο από όλα για έμενα είναι , στο κεντρικό τούνελ εκεί που είναι ο λεβιες ταχυτήτων , κατεβαινει ένα πλαστικό από η μια κ την άλλη πλευρά προς τα καθίσματα μέχρι που μετά είναι η μοκέτα . Αυτό το πλαστικό είναι κούφιο , αν το ακουμπάς καταλαβαίνεις ότι είναι κακής ποιότητας , αλλά αν ακούς μουσική κ κάνεις το λάθος κ το χτυπήσεις στο ρυθμό της μουσικής , νομίζεις ότι χτυπάς κάτι ανάμεσα σε άδειο πλαστικό μπουκάλι κοκακολας και πλαστικού παιχνιδιού από τα jumbo . Μέχρι που σκέφτομαι κ να το ντυσω με κάτι !
    Θα βελτιωνα επίσης τον ήχο , μιας κ η ποιότητα του δεν είναι σπουδαία .
    Τον ήχο του ηχοσυστήματος εννοώ , γιατί ο ήχος του μοτερ δε νομίζω ότι βελτιώνεται .... Κάνει σαν taxi , προηγούμενης δεκαετίας . Το Picasso τόσο σε αυτόν τον τομέα , όσο κ στο start/stop ειναι αιώνες πιο ραφιναρισμενο!
    Το αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ εξωτερικά . Έχει Ομορφο μπλε χρωμα . Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν είχε δυο εξατμίσεις πίσω αντί για μιας .
    Το πορτμπαγκάζ ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά .
    Το I drive , ακομα το συνηθίζω .
    Ενώ έχει καλούτσικο εξοπλισμό , ΔΕΝ έχει cruise control ! Έχει limit που δε βρίσκω καμία χρησιμότητα . Δεν έχει επίσης χειριστήρια στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων . Πήρα λοιπόν είναι άλλο τιμόνι με αυτακια κ πλήκτρο cruise κ περιμένω τον Κώστα για retrofit !

Γενικά θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή . Αν θα επέλεγα κάτι άλλο που να συνδιάζει αυτά που θέλω στα ταξίδια ;;;; Ίσως να ήταν 330d αλλά δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο με τους φόρους πολυτελείας ! Τουλάχιστο τώρα μετακινούμαι οικονομικά ( ισως σε ευρώ κ πιο οικονομικά από το Prius ) , αλλά το ευχαριστιέμαι κιόλας παίζοντας .
    Λογω mpack , μάλλον τα Λαστιχα θα μου κοστίζουν περισσότερο από του Prius , αλλά αν αυτή είναι η μόνη οικονομικη υποχώρηση θα τη δεχτώ .... Ας ελπίσω να αντέξει στα χιλιόμετρα , με λίγες σχετικά ζημιές .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 05-09-15 στις 19:16

2. The Following 18 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (07-09-15), alexm (05-09-15), Alex_ (05-09-15), BILL007 (05-09-15), bmw-318is (06-09-15), chrisgiapz3 (06-09-15), doctore (06-09-15), giannis_compact (05-09-15), isou (05-09-15), JiMk86 (05-09-15), Kazakos Garage (11-09-15), Konstantinos E60 (07-09-15), Lambros46 (07-09-15), Leonidas_E39 (06-09-15), nikos valvetronic (13-09-15), pilot (06-09-15), Skyline_IS (06-09-15), wheelman (05-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP