Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

καμιά πιστούλα τον Οκτώβρη..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

doctore (21-08-15), Leonidas_E39 (21-08-15), proroad (21-08-15), vagmag (21-08-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    καμιά πιστούλα τον Οκτώβρη..
    Μέσα κ για αυτό .... Αλλά για καμία αλητεία έλεγα

4. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Leonidas_E39 (21-08-15), pilot (21-08-15)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαχαχαχα φιλαράκι δεν ξέρω τι κάνεις, εμείς κάθε μέρα αλητευουμε!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

6. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Kazakos Garage (11-09-15), Leonidas_E39 (21-08-15), vagmag (21-08-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχαχαχα φιλαράκι δεν ξέρω τι κάνεις, εμείς κάθε μέρα αλητευουμε!
    Πάρε τηλ , να μου μάθετε τα στέκια !

8. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (21-08-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επιστροφή από άλλο ένα ταξίδι από Αθήνα .
    Η διαδρομή έγινε πάλι με το 320d f31 , το οποίο έχει αντικαταστήσει ουσιαστικά το Prius από το Πάσχα .
    Το αυτοκίνητο αγοράστηκε με 22000 περίπου χιλιόμετρα , κ πλέον έχει 40000 !
    Μέση κατανάλωση τόσο με κίνηση σε πόλη αλλά κ σε ταξίδι είναι 6,4 λίτρα/ 100 χλμ .
    Στο τελευταίο ταξίδι είχα 5,7 μέχρι την Αθήνα , ταξιδεύοντας μέχρι 150 χλμ/ ώρα , αλλά με την κίνηση στην πόλη , κ την επιστροφή όπου επιασα κ 160-170 μερικές φορές ήρθε κ έκατσε κ αυτή η ένδειξη του ταξιδιού στο 6,4 .
    Το αυτοκίνητο έχει 8αρι κιβωτιο αυτόματο .
    Είμαι ικανοποιημένος από την κατανάλωση , μιας κ στο νούμερο αυτό περιλαμβάνονται και κάποιες δόσεις πλαγιολίσθησης .

Η πλαγιολίσθηση είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με το M5. Το αυτοκίνητο δεν έχει μπλοκέ διαφορικό , αλλά μάλλον έχει αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα που προσωμειωνει το μπλοκέ , φρενάροντας όμως τον ένα τροχό ...
    Χωρίς σύστημα ευσταθιας λοιπόν , και με 2η σχέση μέσα μπορείς να ξεκινήσεις σε διασταύρωση κ να γλιστρήσει όμορφα . Το μικρό εύρος λειτουργίας του μοτέρ σταματάει γρήγορα σχετικά το παιχνίδι .
    Λόγω πολλών σχέσεων είναι εύκολο σε κάποιες στροφές να πλαγιολισθαινεις με 3ή κ με 4η σχέση ακομα . Με αυτες τις σχέσεις θέλει λίγο παραπάνω τιμόνι , για να ξεκινήσει η διαδικασία υπέρ στροφής , αλλά είναι πολύ πιο γλυκές οι αντιδράσεις . ( τόσο στην Νεάπολη αλλά κ στο δρόμο από Ωραιόκαστρο για Μελισσοχωρι χρησιμοποιώ κυρίως 3ή κ 4η σχέση )
    Συνδιάζει αρκετά καλά την οικονομία με την σχετική διασκέδαση .
    Μέχρι στιγμής δεν έχει/ είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα . Δευτέρα πάει για αλλάγη λαδιών κ έλεγχο . Από τη μέρα που το πήραμε λέει ότι θέλει αλλαγή σε 2200 χιλιόμετρα τακάκια ..... Μετά από 18000 χιλιόμετρα το ίδιο λέει χαχαχαχα
    Σήμερα κατα την επιστροφή είχα το πρώτο πρόβλημα .
    Κάποια στιγμη παρατήρησα ότι η θερμοκρασία δεν ήταν η επιθυμητή . Χαμήλωσα κ άλλο την ένδειξη της θερμοκρασίας , ανέβασα κ την ένταση αλλά δεν άλλαξε τίποτα !!!!
    Άλλαξα προγράμμα από το διακόπτη, σκεπτόμενος ότι στο Eco , μπορεί να χαμηλώνει την απόδοση του κλιματισμού , αλλά ήμουν στο comfort . Έβαλα την επιλογή στο sport , πάτησα ξανά το κουμπι του ac , του full, έβαλα ανακύκλωση .... Τίποτα . Για αρκετα χιλιόμετρα ( Λαμία - Λάρισα ) φυσούσε σα να είναι στην πρώτη σκάλα , σα να μην λειτουργούσε ο ανεμιστήρας , αλλά κ σαν να μην είχε τοσο κρύο αέρα . Το δούλεμα από το συνοδηγό και το τρολλαριςμα , έδινε κ έπαιρνε , για τον γερμανικό ματρακα μου χαχαχαχα
    Δυστυχώς το πρόβλημα μετά της στάση στα goodys της Λάρισας , λύθηκε κ το αυτοκίνητο έγινε ψυγείο άμεσα . Λέω δυστυχώς γιατί άντε να βγάλει άκρη ο Μάστορας , αφού λειτουργεί το ρημάδι .

10. The Following 11 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (07-09-15), Alex_ (05-09-15), aristent (06-09-15), bmw-318is (06-09-15), chrisgiapz3 (06-09-15), giannis_compact (05-09-15), isou (05-09-15), Kazakos Garage (11-09-15), nikos valvetronic (13-09-15), pilot (06-09-15), Ptboul (11-09-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η καμπίνα είναι αρκετά όμορφη , τα καθίσματα σπορ με καλή πλευρική στήριξη ( ρυθμίζονται ο τα πλαϊνά ), το 8αρι αυτόματο έχει πολύ καλή λειτουργία , κ μάλιστα στη sport ρύθμιση είναι αρκετά γρήγορο στις αλλαγές κ πολιτισμένο .
    Έχει gps , το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις με μπερδεύει κατα την αναζήτησή .
    Επίσης όταν αλλάζεις ρύθμιση ( πχ από comfort σε sport ) , εμφανίζει στην κεντρική οθόνη την αλλαγή της ρύθμισης , κ χάνεις την επαφή με το χάρτη . Το ιδιο κ χειρότερο όταν υπαρχει κλήση τηλεφωνική ( παρεπιπτόντως οι συνομιλίες με το Bluetooth είναι άψογες ) , χάνεται ο χάρτης , κ πρέπει να πατήσεις nav , επιλογή χάρτης κλπ κλπ .
    Έχω και για αλλά να γκρινιάξω όπως ότι τα Λαστιχα κάνουν θόρυβο σε κακό οδόστρωμα κ ότι η ανάρτηση δεν είναι πολύ μαλακή για λακούβες , αλλά ελέγχει καλά τελικά το αμάξωμα τόσο σε υψηλές ταχύτητες όσο και σε παιχνίδια .
    Δεν έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα .
    Αααααα ... Κάποια πλαστικά έχουν πολύ μάπα ποιότητα . Το χειρότερο από όλα για έμενα είναι , στο κεντρικό τούνελ εκεί που είναι ο λεβιες ταχυτήτων , κατεβαινει ένα πλαστικό από η μια κ την άλλη πλευρά προς τα καθίσματα μέχρι που μετά είναι η μοκέτα . Αυτό το πλαστικό είναι κούφιο , αν το ακουμπάς καταλαβαίνεις ότι είναι κακής ποιότητας , αλλά αν ακούς μουσική κ κάνεις το λάθος κ το χτυπήσεις στο ρυθμό της μουσικής , νομίζεις ότι χτυπάς κάτι ανάμεσα σε άδειο πλαστικό μπουκάλι κοκακολας και πλαστικού παιχνιδιού από τα jumbo . Μέχρι που σκέφτομαι κ να το ντυσω με κάτι !
    Θα βελτιωνα επίσης τον ήχο , μιας κ η ποιότητα του δεν είναι σπουδαία .
    Τον ήχο του ηχοσυστήματος εννοώ , γιατί ο ήχος του μοτερ δε νομίζω ότι βελτιώνεται .... Κάνει σαν taxi , προηγούμενης δεκαετίας . Το Picasso τόσο σε αυτόν τον τομέα , όσο κ στο start/stop ειναι αιώνες πιο ραφιναρισμενο!
    Το αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ εξωτερικά . Έχει Ομορφο μπλε χρωμα . Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν είχε δυο εξατμίσεις πίσω αντί για μιας .
    Το πορτμπαγκάζ ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά .
    Το I drive , ακομα το συνηθίζω .
    Ενώ έχει καλούτσικο εξοπλισμό , ΔΕΝ έχει cruise control ! Έχει limit που δε βρίσκω καμία χρησιμότητα . Δεν έχει επίσης χειριστήρια στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων . Πήρα λοιπόν είναι άλλο τιμόνι με αυτακια κ πλήκτρο cruise κ περιμένω τον Κώστα για retrofit !

Γενικά θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή . Αν θα επέλεγα κάτι άλλο που να συνδιάζει αυτά που θέλω στα ταξίδια ;;;; Ίσως να ήταν 330d αλλά δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο με τους φόρους πολυτελείας ! Τουλάχιστο τώρα μετακινούμαι οικονομικά ( ισως σε ευρώ κ πιο οικονομικά από το Prius ) , αλλά το ευχαριστιέμαι κιόλας παίζοντας .
    Λογω mpack , μάλλον τα Λαστιχα θα μου κοστίζουν περισσότερο από του Prius , αλλά αν αυτή είναι η μόνη οικονομικη υποχώρηση θα τη δεχτώ .... Ας ελπίσω να αντέξει στα χιλιόμετρα , με λίγες σχετικά ζημιές .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 05-09-15 στις 18:16

12. The Following 18 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (07-09-15), alexm (05-09-15), Alex_ (05-09-15), BILL007 (05-09-15), bmw-318is (06-09-15), chrisgiapz3 (06-09-15), doctore (06-09-15), giannis_compact (05-09-15), isou (05-09-15), JiMk86 (05-09-15), Kazakos Garage (11-09-15), Konstantinos E60 (07-09-15), Lambros46 (07-09-15), Leonidas_E39 (06-09-15), nikos valvetronic (13-09-15), pilot (06-09-15), Skyline_IS (05-09-15), wheelman (05-09-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ξερω οτι η μετατροπη που θελω να κάνω ειναι απλώς οπτική ... Αλλα μου αρέσει.
    Λοιπόν το αυτοκινητο ειναι f31 μπλε , με mpack κ μόνη εξάτμιση .

Αν αγοράσω αυτο
    https://www.ebay.de/itm/BMW-F30-F31-...item5d5b27dfd4

Και πάω σε κάποιον με εξατμίσεις θα μπορέσω να πετύχω αυτο το αποτέλεσμα που ειναι ομορφο μεν αλλα το χρεώνει 750 ευρω...
    https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-F30-F...-/311014702542
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-09-15 στις 23:01

14. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Kazakos Garage (11-09-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η καμπίνα είναι αρκετά όμορφη , τα καθίσματα σπορ με καλή πλευρική στήριξη ( ρυθμίζονται ο τα πλαϊνά ), το 8αρι αυτόματο έχει πολύ καλή λειτουργία , κ μάλιστα στη sport ρύθμιση είναι αρκετά γρήγορο στις αλλαγές κ πολιτισμένο .
    Έχει gps , το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις με μπερδεύει κατα την αναζήτησή .
    Επίσης όταν αλλάζεις ρύθμιση ( πχ από comfort σε sport ) , εμφανίζει στην κεντρική οθόνη την αλλαγή της ρύθμισης , κ χάνεις την επαφή με το χάρτη . Το ιδιο κ χειρότερο όταν υπαρχει κλήση τηλεφωνική ( παρεπιπτόντως οι συνομιλίες με το Bluetooth είναι άψογες ) , χάνεται ο χάρτης , κ πρέπει να πατήσεις nav , επιλογή χάρτης κλπ κλπ .
    Έχω και για αλλά να γκρινιάξω όπως ότι τα Λαστιχα κάνουν θόρυβο σε κακό οδόστρωμα κ ότι η ανάρτηση δεν είναι πολύ μαλακή για λακούβες , αλλά ελέγχει καλά τελικά το αμάξωμα τόσο σε υψηλές ταχύτητες όσο και σε παιχνίδια .
    Δεν έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα .
    Αααααα ... Κάποια πλαστικά έχουν πολύ μάπα ποιότητα . Το χειρότερο από όλα για έμενα είναι , στο κεντρικό τούνελ εκεί που είναι ο λεβιες ταχυτήτων , κατεβαινει ένα πλαστικό από η μια κ την άλλη πλευρά προς τα καθίσματα μέχρι που μετά είναι η μοκέτα . Αυτό το πλαστικό είναι κούφιο , αν το ακουμπάς καταλαβαίνεις ότι είναι κακής ποιότητας , αλλά αν ακούς μουσική κ κάνεις το λάθος κ το χτυπήσεις στο ρυθμό της μουσικής , νομίζεις ότι χτυπάς κάτι ανάμεσα σε άδειο πλαστικό μπουκάλι κοκακολας και πλαστικού παιχνιδιού από τα jumbo . Μέχρι που σκέφτομαι κ να το ντυσω με κάτι !
    Θα βελτιωνα επίσης τον ήχο , μιας κ η ποιότητα του δεν είναι σπουδαία .
    Τον ήχο του ηχοσυστήματος εννοώ , γιατί ο ήχος του μοτερ δε νομίζω ότι βελτιώνεται .... Κάνει σαν taxi , προηγούμενης δεκαετίας . Το Picasso τόσο σε αυτόν τον τομέα , όσο κ στο start/stop ειναι αιώνες πιο ραφιναρισμενο!
    Το αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ εξωτερικά . Έχει Ομορφο μπλε χρωμα . Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν είχε δυο εξατμίσεις πίσω αντί για μιας .
    Το πορτμπαγκάζ ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά .
    Το I drive , ακομα το συνηθίζω .
    Ενώ έχει καλούτσικο εξοπλισμό , ΔΕΝ έχει cruise control ! Έχει limit που δε βρίσκω καμία χρησιμότητα . Δεν έχει επίσης χειριστήρια στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων . Πήρα λοιπόν είναι άλλο τιμόνι με αυτακια κ πλήκτρο cruise κ περιμένω τον Κώστα για retrofit !

Γενικά θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή . Αν θα επέλεγα κάτι άλλο που να συνδιάζει αυτά που θέλω στα ταξίδια ;;;; Ίσως να ήταν 330d αλλά δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο με τους φόρους πολυτελείας ! Τουλάχιστο τώρα μετακινούμαι οικονομικά ( ισως σε ευρώ κ πιο οικονομικά από το Prius ) , αλλά το ευχαριστιέμαι κιόλας παίζοντας .
    Λογω mpack , μάλλον τα Λαστιχα θα μου κοστίζουν περισσότερο από του Prius , αλλά αν αυτή είναι η μόνη οικονομικη υποχώρηση θα τη δεχτώ .... Ας ελπίσω να αντέξει στα χιλιόμετρα , με λίγες σχετικά ζημιές .
    Σε συνέχεια από εδώ .... Μήπως να κάνω άλλο θέμα ή να τα μεταφέρετε μιας κ υπάρχουν κ εδώ πληροφορίες σχετικά με την αντλία του m3 e46;

Λοιπόν μετά από επίσκεψη στον kostase46 , πλέον
    - εχω cruise control ! Μεγάλη βοήθεια στα ταξίδια .
    - έχω αλλαγές ταχυτήτων από τα paddles στο τιμόνι !!! Δεν ξέρω ποσο θα το χρησιμοποιώ αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι έχω καλύτερο έλεγχο .
    - ρυθμίστηκε το κιβώτιο ταχυτήτων σαν να είχε παραγγελθεί με το sport αυτόματο κιβώτιο !!! Το είχα διαβάσει αλλά δεν το πίστευα ! Οι αλλαγές είναι πολύ πιο ομαλές κ πολύ πιο γρήγορες ακομα και στο eco . Κάποια μικροκομπιασματα που μπορεί να είχε όταν έπρεπε πχ να κατεβάσει σε πρώτη σχέση έχουν εξαφανιστεί . Έχει επιλεγμένη τη σωστή σχέση καλύτερα από ότι πριν . Η καλύτερη ίσως αναβάθμιση !!!
    - έχω νέους χάρτες
    - πλέον γράφει κ ηλεκτρονικά την ταχύτητα / ώρα
    - εχει ένδειξη για πίεση ελαστικών καθώς κ θερμοκρασία ... Πριν έλεγε μόνο αν είναι οκ !
    - παίζει video in motion ( βέβαια ακομα δεν έχω βάλει video standing χαχαχαχα )
    Κ καποια ακομα που μένει να μάθω !

Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα !!! Η βοήθεια του πολύτιμη !
    Άψογος κ γρήγορος !

16. The Following 9 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (22-09-15), chrisgiapz3 (25-09-15), doctore (22-09-15), isou (23-09-15), Konstantinos E60 (22-09-15), Leonidas_E39 (23-09-15), pilot (22-09-15), steliosm46 (22-09-15), zaharias (22-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP