Φημες λεμε οτι το 46αρι του Τασου καπνιζει περισσοτερο απο ταξια και λεωφορεια.
doctore (01-09-15)
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο σωστό αυτό. Επειδή οι περισσότεροι είναι "παράνομοι" δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακούλι. Μπορεί να είναι 15ετίας το ταξί και να είναι σωστά συντηρημένο (λέμε τώρα)...
Πρέπει να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και κάπως να δωθεί η ευκαιρία να βοηθήσουν και οι πολίτες.
Bitz (01-09-15)
Μέχρι να ανοίξει πραγματικά ο κλάδος των μεταφορών, ο καταναλωτής
πρέπει να προσέχει που δίνει τα λεφτά του.
Ένα αβένσις 15ετίας έχει 2,5 εκ χλμ.
Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει ο ιδιοκτήτης ότι δεν κάνει και να το αποσύρει μόνος του. Είναι ρυπογόνο, επικίνδυνο, και υγειονομική βόμβα.
Μέχρι να το καταλάβει εγώ θα παίρνω άλλο ταξί που μπορεί να ανέβει το
Κηφισό χωρίς να τον προσπερνάνε τα ΚΤΕΛ.
Όπως σε όλες τις παροχές υπηρεσιών, θα δώσω τα λεφτά μου σε αυτόν
που με σέβεται ως πελάτη.
Αυτο με τα ντουμανια καπνους είναι συχνο θέαμα για όσους μένουν Αθήνα χρόνια τώρα.Απλά το βλέπαμε μόνο στα ταξί που ήταν πετρελαιοκίνητα,πλέον που επιτρέται σε όλους το βλέπουμε και στα άλλα ΙΧ,προχτές συγκεκριμένα είδα μια σειρά ένα πετρέλαιο άσπρη ο προφυλακτήρας είχε γίνει κατάμαυρος και πίσω έβγαινε τρελό ντουμάνι.
Πιστεύω οτι ήταν πολύ κακή ιδέα να επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση εντός Αθήνας γιατί μπορει απο θέμα διοξειδίου του άνθρακα να εχουν χαμηλές εκπομπές,όμως τα μικροσωματίδια που βγάζουν είναι πολύ χειρότερα.Αν συνυπολογίσουμε τους ανυπαρκτους ελεγχους και το παρα πολυ κακο πετρέλαιο κίνησης (πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε θείο) στην Ελλάδα το πρόβλημα θα λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις τα επόμενα χρόνια.
Να και κάτι σχετικό προς τα εκει πρέπει να κινηθεί και το Ελληνικό κράτος αν και δε παράγουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλα εντάξει
https://www.caranddriver.gr/article....&pubid=7400022
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 01-09-15 στις 13:57
BILL007 (01-09-15), georggge46 (02-09-15), katsaraios (01-09-15)
Οτι και να λεμε,εδω το ταξι αλλαζει ταχυτητα στις 5.000σαλ με οτι αυτο συνεπαγεται σε οικονομια και ρυπους.Εννοειται πως πλεον ζητας το καλυτερο στις υπηρεσιες που σου παρεχουν.Air Condition θεωρειται εξαιρεση ασχετα που μπορεις να ψησεις αυγο σε τηγανι με το χερι εξω.Πλεον για να τους αναγνωριζεις κοιτας ποιος εχει κλειστα παραθυρα και δροσια για να μην συζητησουμε για το τσιγαρο...