Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 61

Θέμα: Νεος κατοχος bmw e36 325i

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε Κυριακο κατι δεν παει καλα ...
    Με 330 δυο κενα πισω και με 325 φπε σχεδον καμια επαφη ; στις ιδιες συνθηκες πατησες;

Νομιζω οτι το να αλλαξεις το πουντο και να παρεις 325 για πατηματα ηταν αστοχη επιλογη οσον αφορα τις δυνατοτητες που σου παρεχει το καθενα απο εργοστασιακη βαση.
    Εδω θα συμφωνησω με τον Πανο. Δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα απο ενα αμαξι με τετοιο βαρος. Θα σε περνανε τα πουντακια σαν αυτο που ειχες για πλακα.
    quattro ist fur sissies

2. The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Panos 316T (23-08-15), κυριακος 325 (24-08-15)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε Κυριακο κατι δεν παει καλα ...
    Με 330 δυο κενα πισω και με 325 φπε σχεδον καμια επαφη ; στις ιδιες συνθηκες πατησες;

Νομιζω οτι το να αλλαξεις το πουντο και να παρεις 325 για πατηματα ηταν αστοχη επιλογη οσον αφορα τις δυνατοτητες που σου παρεχει το καθενα απο εργοστασιακη βαση.
    το 330 ηταν ε46 και ανηξαμε φαναρι, φαναρι.
    και το ε36 ειταν το ονειρο μου πολλα χρονια πριν, γιαυτο και το πηρα...!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο κυριακος 325 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το 330 ηταν ε46 και ανηξαμε φαναρι, φαναρι.
    και το ε36 ειταν το ονειρο μου πολλα χρονια πριν, γιαυτο και το πηρα...!
    το 325 με φ.π.ε, ξεχασα να πω οτι ειχαν και χταποδι, και 3,45 βημα! sorry για το λαθος μου!

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή έχω ε90 325 και ψάχνομαι αν πας για φουλ εξάτμιση θα βάλεις επώνυμο,π.χ supersprint.
    Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι πειραματίστηκαν και το αμάξι γονάτισε..
    Στο δικό μου σκοπεύω να αλλάξω μεσαίο,καταλύτες και να βγάλω προκαταλυτη.
    Ήδη φοράω πρόγραμμα της act στα 228 άλογα και φτιαχνωντας εξάτμιση θα δω αν υπάρχει stage 2.
    Πάντως στην καλύτερη να δω συνολικά 10 -15 ίππους παραπάνω.

Εσύ για να ικανοποιηθείς σε βλέπω για μετατροπή m3 με compressor kit με αναλογο κόστος.

6. The Following User Says Thank You to BILLYS For This Useful Post:

κυριακος 325 (23-08-15)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

το 325 με φ.π.ε, ξεχασα να πω οτι ειχαν και χταποδι, και 3,45 βημα! sorry για το λαθος μου!
    Το κοντυτερο βημα ναι μεν δινει ρεπριζ αλλα δεν απλωνει σωστα στα χλμ,γι'αυτο σου εγραψα πριν "μονο για καφριλικια"...Εγω με το 328 παλιοτερα εχασα 3-4 καροτσες σε "απλωμα" μεχρι τα 200 με το 3.46 σε σχεση με το 3.15 αλλα ειχε πολυ ωραιο νευρο τ'αμαξι στο στροφιλικι και στην πιστα...Τωρα οσον αφορα κοντρες και 325,μαλλον πηρες λαθος αμαξι,ειδικα αφου ειχες πουντοτζιτο πριν(πλακα στην πλακα κι εγω ειχα!!! )
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (23-08-15), κυριακος 325 (23-08-15)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κοντυτερο βημα ναι μεν δινει ρεπριζ αλλα δεν απλωνει σωστα στα χλμ,γι'αυτο σου εγραψα πριν "μονο για καφριλικια"...Εγω με το 328 παλιοτερα εχασα 3-4 καροτσες σε "απλωμα" μεχρι τα 200 με το 3.46 σε σχεση με το 3.15 αλλα ειχε πολυ ωραιο νευρο τ'αμαξι στο στροφιλικι και στην πιστα...Τωρα οσον αφορα κοντρες και 325,μαλλον πηρες λαθος αμαξι,ειδικα αφου ειχες πουντοτζιτο πριν(πλακα στην πλακα κι εγω ειχα!!! )
    παντος ενα φιλο που εχω, εχει ενα 325 με ολο το πακετο βελτιωσης, και κανει χαβαλε στα περισσοτερα αμαξια τον 200-250 ηπ. αλλα δυστυχως δεν ξερουμε ακριβως τι εχει το αμαξι πανω, γιατι το πηρε ετοιμο!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντος ενα φιλο που εχω, εχει ενα 325 με ολο το πακετο βελτιωσης, και κανει χαβαλε στα περισσοτερα αμαξια τον 200-250 ηπ. αλλα δυστυχως δεν ξερουμε ακριβως τι εχει το αμαξι πανω, γιατι το πηρε ετοιμο!

50 αλογα που αναφερεις ειναι διαφορα αξιοσεβαστη.κ με τι αμαξια εχει ανοιξει?
    επισης,περα απο το τι βημα εχει παιζει ρολο κ τι διαστασεις ελαστικων εχει.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο ειναι πολυ σχετικο που λες...πχ αν μ'ενα 325 περναει πουντοτζιτα 250 ιππων,τοτε εχει πεσει σε κουλοχερηδες!!Αν ανοιγει με VW-ειδή παρομοιας δυναμης και βαρους με το Ε36,τοτε οκ παιζει αυτο που λες...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο ειναι πολυ σχετικο που λες...πχ αν μ'ενα 325 περναει πουντοτζιτα 250 ιππων,τοτε εχει πεσει σε κουλοχερηδες!!Αν ανοιγει με VW-ειδή παρομοιας δυναμης και βαρους με το Ε36,τοτε οκ παιζει αυτο που λες...
    κ παλι δυσκολο....διοτι μην ξεχναμε οτι ολα τα groupvag που αναφερεις στο παραδειγμα σου ειναι τουρμπο!!!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ παλι δυσκολο....διοτι μην ξεχναμε οτι ολα τα groupvag που αναφερεις στο παραδειγμα σου ειναι τουρμπο!!!
    Γι'αυτο ειπα "παιζει" και οχι οτι ειναι δεδομενο...Τωρα βεβαια με τις κοντρες ποτε δεν βγαζεις ακρη.....

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP