BILL007 (22-08-15), κυριακος 325 (22-08-15)
Καλώς ήρθες 6κύλινδρε φίλε...!!!![]()
![]()
Βάλε πάνω την "μαμά" εξάτμιση για αρχή και μετά ρίξε και ένα προγραμματάκι...Άν σκοπεύεις να ασχοληθείς αργότερα για να φτάσει πιο ψηλά το αυτοκίνητο, αυτά που σου είπα είναι υπέρ-αρκετά...
Και αντί για τουρμπίνες κλπ, πριν ξεκινήσεις δες λίγο και την λύση του κομπρέσσορα...
Καλή αρχή και καλή δύναμη σε ότι κι αν κάνεις... Να το χαίρεσαι και να έχεις πολλά, ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα...
Υ.Γ.: Ανέβασέ μας καμιά φωτό...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
κυριακος 325 (22-08-15), κως bmw (25-08-15)
Καλως ηρθες φιλε μου και καλα ποσταρισματα. Καλοταξιδο και το εργαλειο και να το φτασεις οπου εσυ θελεις. Εμενα η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις τιποτα αρχικα. Τι αμαξι ειχες πριν και σου φαινεται οτι δεν παει βημα? Ειχες ξανα πισωκινητο? Εξαντλησε τα ορια του αυτοκινητου μαθε να το στριβεις και να μπαινεις στις στροφες και μετα προχωρα σε μια αναβαθμιση. Αυτο που θα σου προτεινα για αρχη για να μπορεσεις να χαρεις το αμαξι σου με μεγαλυτερη ασφαλεια, ειναι να βαλεις ενα μπλοκε διαφορικο. 192 αλογα δεν ειναι λιγα. Μετα οσον αφορα την βελτιωση ,για μενα ξεχνα την ατμοσφαιρικη βελτιωση στο υπαρχον μοτερ. Αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι θα ξοδεψεις πολλα λεφτα με μικρα αποτελεσματα 15-20 μαξιμουμ. Κανε υπομονη και βαλε κανα κομπρεσορα ή δωσε το δικο σου μοτερ και βαλε ενα Μ3 να τελειωνεις εξαρχης. Οσα αλογα και να εχεις ποτε δεν θα σου φτανουν ειναι το μονο σιγουρο. Φιλικα παντα![]()
quattro ist fur sissies
AlexDK (24-10-15), bakalos (24-08-15), HLIAS - E36 (22-08-15), κυριακος 325 (22-08-15), κως bmw (25-08-15)
Καλο το Μ3 αλλα πρεπει να βρεις κομπλε ολη την μετατροπη(αλλαζει μηχανικα σχεδον ολο το αυτοκινητο) το οποιο κοστιζει αρκετα και πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καλα πραγματα λογω παλαιοτητας και λογω οτι τα περισοτερα ειναι κυνηγημενα.αν αναλογιστει καποιος οτι ειναι δυσκολο να βρεθει τριλιτρο απο 46 αρι που να μην ειναι φριτεζα φαντασου για Μ//.προσωπικα εχω δει φτιαγμενο ε36 325 με εκκεντρα,προγραμμα ,εξατμιςη και δεν θυμαμαι αν φοραγε και κοντο διαφορικο και απο σταση και ρεπριζ εριξε σε 330 που δεν το λες αργο αμαξι
κυριακος 325 (22-08-15)
Βαλτου ενα πιο κοντο βημα 3.46 για αρχη και θα'ναι σαν κερδισες 30 αλογα σε αισθηση!!Ειναι πολυ μακρυ το 3.15 που φοραει για καποιον που το θελει για καφριλικια...Εννοειτε καλυτερα με μπλοκε αν δεν εχεις...Μετεπειτα αποφασιζεις τι θα κανεις και στο μοτερ
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
PetrosD (25-08-15), κυριακος 325 (22-08-15)
κυριακο να σου κανω μια ερωτηση....τι στυλ οδηγησης εχεις???ρωταω διοτι κ μενα το αμαξι μου ειναι 150 αλογα,λιγα ειναι αλλα κ 400 να ητανε δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα το παταγα.ειμαι απο τους ανθρωπους που θελω να ειναι πενα κ στημενο κ να το απολαμβανω βολταδικα.αν παλι εσυ εισαι καυτης πρεπει να προσανατολιστεις σε μετατροπες τις οποιες δεν θα τις πληρωνεις με καθε πατημα....π.χ. φιλαρακι μου που ηδονιζεται στα πατηματα κ τα προκαλει μαλιστα εχει φτιαξει ενα octavia στα 500+ αλογα....σε πληροφορω ενω ειναι ολο σφυρηλατο με πολυ καλα πραγματα επανω οταν βγαινουμε βολτα κ πλακωνομαστε (αυτος κυριως εγω τι να του κανω?) η θα γυρισει με εξπρες η θα ανοιξει 2-3 φορες το καπο...ε οχι...ετσι ας μεινω αιωνια σε εργοστασιακα αλογα.
HLIAS - E36 (23-08-15), κυριακος 325 (22-08-15), κως bmw (25-08-15)
παντος με οσα 2.5 εχω ανοιξη που φορανε φ.π.ε και κοντο διαφορικο, εχουμε τρομερη διαφορα, ος και καμια επαφη...!