ναι ναι ναι και εγω απο τους μ@λ@κες ειμαι μην κολας αυτο επρεπε να πεις το ξερουμε ολοι πλεον
ναι ναι ναι και εγω απο τους μ@λ@κες ειμαι μην κολας αυτο επρεπε να πεις το ξερουμε ολοι πλεον
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
Μετά τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κρατείτο για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού Δήμου, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Διαβατών.
«Με αδίκησαν όσο ελάχιστους ανθρώπους. Παρέμεινα στη φυλακή δύο χρόνια, πέντε μήνες και μία ημέρα, απολύτως άδικα. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σήμερα, έξω, ελεύθερος χάρη στον ευεργετικό νόμο του κ. Παρασκευόπουλου. Διατηρώ την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη και θέλω να πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την τιμή και υπόληψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του.
Σε ερώτηση για το πώς πέρασαν τα χρόνια μέσα στη φυλακή, απάντησε: «Θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε».
Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε αποφασίσει την απελευθέρωσή του, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ο τέως δήμαρχος είχε προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και κάνοντας επίκληση στην πιστοποίηση που έλαβε, σύμφωνα με την οποία έχει αναπηρία μεγαλύτερη του 67%, ζητούσε να αποφυλακιστεί.
Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση, υιοθετώντας -μάλιστα- προηγούμενη πρόταση της αντιεισαγγελέως Αλεξάνδρας Ανδρέου, που είχε ανάψει το "πράσινο φως" για την αποφυλάκισή του.
Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου κι από τον Φεβρουάριο του 2013 εξέτιε την ποινή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.
Εξέτισε περισσότερο από το 1/5 της ποινής των 12 ετών, που ήταν και προϋπόθεση για να αποφυλακιστεί με τον νέο νόμο.
https://m.athensvoice.gr/index.php?r...03988&cat=news
...Και τα λεφτά δεν βρέθηκαν ποτέ. . ..αυτές είναι δουλειές. ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 28-07-15 στις 21:29
Τι λέτε ορέ κλεφτόπουλα; Να στείλουμε τον Βαρουφάκη εις το Ειδικό Δικαστήριο, επειδή κατόπιν εντολής του προϊσταμένου του Πρωθυπουργού, εκπόνησε ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την οικονομία. Μπράβο ρε αλήτες δημοσιογράφοι και άλλοι παρατρεχάμενοι με το ίδιο σκεπτικό, να στείλουμε και τους στρατηγούς του Επιτελείου, εις το εκτελεστικό απόσπασμα, γιατί έχουν σχέδιο ΠΟΛΕΜΟΥ με την Τουρκία σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.
Προδοσία θα ήταν να μην έχουν
https://sfairika.gr/site/%CF%80%CE%B...%CE%B1-%CE%B4/
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
bakalos (30-07-15), gant (29-07-15), Panos 316T (02-08-15), Ptboul (29-07-15), ΜΙΧΑΛΗΣ (02-08-15)
Kαλως τηνε...
U.S.National Debt Clock
Προβληματισμος Νbr 1
U.S.National Debt Clock
330Ci STEPTRONIC (01-08-15), Alex_ (30-07-15), bakalos (31-07-15), freddys (02-08-15), I_MNL (03-08-15), LEONIDASKAL (31-07-15), paganis (30-07-15), ΜΙΧΑΛΗΣ (02-08-15)
οι δικηγόροι που κατέθεσαν νέα μήνυση κατά του Varoufakis
U.S.National Debt Clock
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Τσόγλ...... σκοπιανέ......
'Εχω ακούσει ότι στα σύνορα αν έχουν τέτοια πινακίδα τους υποχρεώνουν να καλύψουν το επίμαχο ΜΚ, δεν ξέρω όμως αν αληθεύει, αν ναι τότε μπήκε απαρατήρητος η το ξεσκέπασε εκ των υστέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 04-08-15 στις 22:44
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Alex_ (04-08-15), doctore (04-08-15), Konstantinos E60 (05-08-15), Nino (04-08-15)
Με αυτή την πινακίδα κυκλοφορεί παντού .
Η Χαλκιδική είναι γεμάτη .
Ο πλανήτης όλος τους αποκαλεί έτσι ....
Όσο δίκιο κ να έχουμε , το παιχνίδι μέχρι τώρα το έχουμε χαμένο .
Επίσης δε νομίζω ότι είναι πρέπον να χρησιμοποιούμε υβριστικούς χαρακτηρισμούς ...
Επίσης δεν ισχύει τίποτα στα σύνορα .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 04-08-15 στις 21:15
spaka (05-08-15)
Σιγά που δεν θα τους βρίσω...μωρέ τους σκυλοβρίζω κάθε μέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 04-08-15 στις 22:43
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.