Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 132

Θέμα: Δερματινο Σαλονι aftermarket

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το μονο που εχω αχτι ειναι μια 4αδα individual ταπετσαριες oem με τις ''τρελες'' ραφες μαυρο δερμα μαμα αλλα δεν μπορω να τις παρω απο ebay (τις εχω βρει αγγλια 140ε ) λογω capital controls και εχω αρρωστησει.(εχω βαλει 2 φωτο να καταλαβετε ποιες ειναι)..αμα καποιος εχει κανα συγγενη αγγλια και θελει να βοηθησει ας μου στειλει κανα μυνημα...θα του ειμαι υποχρεως...κερναω σουβλακια+μπυρες μετα...
    Καλορίζικο!
    Τις δικές σου δεν μπορεί να σου τις κάνει ετσι?

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο!
    Τις δικές σου δεν μπορεί να σου τις κάνει ετσι?

ναι μπορει αλλα επειδη ειναι βινυλιο το κεντρο μαυρο και θελει ξυσιμο πρωτα να βγει και μετα ντυσιμο (οπως κανουν στα ταμπλο π.χ.) παει 300ε το μαλλι...ενω αμα ηταν ηδη δερμα τα κεντρα δεν ξεπερναει τα 160ε το κοστος. δεν συμφαιρει...καλυτερα να παρω μια 4αδα Individual ετοιμες να τις βαλω πανω και να πουλησω μετα τις δικιες μου ατοφιες και να μου ρθει κανα 100αρικο ξερω γω απτη τσεπη μου..με αλλα τοσα ντυνεις καθισματα και τεμπελη δεν λεει..αλλα και ετσι παλι μαυρες ειναι και οι πορτες οποτε και να το αφησω ετσι παλι ταιριαζουν...στα παπακια μου.μια χαρα ειναι.
    απλα τις βρηκα σε μιση τιμη απο οτι τις πουλανε στην γερμανια τις συγκεκριμενες οποτε αμα ειχα τροπο να τις αγορασω θα τις τσιμπαγα ανετα...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP