Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 837

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η συμπεριφορα του a/c στο compact ειναι περιεργη τελευταια. Ενω βγαζει φουλ αερα και δουλευουν οι 4 σκαλες κανονικα(αργο, γρηγορο, πιο γρηγορο κλπ), δουλευουν οι επιλογες παρμπριζ-προσωπο-ποδια κανονικα, δεν ψυχει συνεχως. Αλλες φορες βγαζει τρελα παγωμενο αερα, τοσο που μετα απο λιγο πρεπει να μειωσω τη ψυξη γιατι ειναι ψυγειο, και αλλες φορες χλιαρο σαν να μην εχω a/c στο ON. Φρεον ειχα συμπληρωσει περσι και δεν νομιζω πως χανει αφου δεν θα παγωνε ποτε και καθολου.

Τι φταιει? Φακιρης? Κομπρεσσορας? Φρεον? Αλλο?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η συμπεριφορα του a/c στο compact ειναι περιεργη τελευταια. Ενω βγαζει φουλ αερα και δουλευουν οι 4 σκαλες κανονικα(αργο, γρηγορο, πιο γρηγορο κλπ), δουλευουν οι επιλογες παρμπριζ-προσωπο-ποδια κανονικα, δεν ψυχει συνεχως. Αλλες φορες βγαζει τρελα παγωμενο αερα, τοσο που μετα απο λιγο πρεπει να μειωσω τη ψυξη γιατι ειναι ψυγειο, και αλλες φορες χλιαρο σαν να μην εχω a/c στο ON. Φρεον ειχα συμπληρωσει περσι και δεν νομιζω πως χανει αφου δεν θα παγωνε ποτε και καθολου.

Τι φταιει? Φακιρης? Κομπρεσσορας? Φρεον? Αλλο?
    Δες εδώ Φάνη... Μάλλον αυτό πρέπει να είναι https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=24804

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες εδώ Φάνη... Μάλλον αυτό πρέπει να είναι https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=24804
    Βασιλη οι βαλβιδες παιζουν ρολο και για το ποτε θα βγαλει ψυχρο αερα? Γιατι θεμα με τα "μονο ποδια, μονο παρμπριζ,κλπ" δεν εχω.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP