ειναι παντως αγχος το να πηγαινεις βολτα και να εχεις συνεχεια το νου σου με ολα αυτα που ακουμε!! εκτος απο καλη ασφαλεια σιγουρα ενα καλο αντικλεπτικο μπορει (δεν ειμαι και πολυ σιγουρος) να αποτρεψει καποιον καλο επαγγελματια ...
ειναι παντως αγχος το να πηγαινεις βολτα και να εχεις συνεχεια το νου σου με ολα αυτα που ακουμε!! εκτος απο καλη ασφαλεια σιγουρα ενα καλο αντικλεπτικο μπορει (δεν ειμαι και πολυ σιγουρος) να αποτρεψει καποιον καλο επαγγελματια ...
Lykouras (14-07-15)
Ναι,μου τα έλεγαν όταν πήρα το αυτοκίνητο ότι τα κλέβουν αβέρτα!Αλλα αυτο παραπάει.Να θέλω να πάω μια γαμ.....η βόλτα και να πρέπει να έχω το νου μου και το βλέμμα μου συνεχώς στο αυτοκίνητο;;;Έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τις κλοπές.Ασφάλεια έχω, θα βάλω και καλό αντικλεπτικό και θεός βοηθός!!!!
A8hnaios (15-07-15), Bazil Van Sinner (15-07-15), BILL007 (14-07-15), deepBLUE (14-07-15), doctore (14-07-15)
Επισης παρκαρισμα μονο σε κλειστο parking και τα κλειδια να τα εχεις ΕΣΥ και
οχι ο παρκαδορος καθως επισης μην το αφηνεις απο τα ματια σου οταν το αφησεις σε κοινη θεα....!!
Δυστυχως ''στη βγαζουν απο τα ρουθουνια'' την απολαυση ενος καλου αυτοκινητου αλλα τι να κανεις ετσι οπως καταντησαν την κοινωνια..??
Lykouras (14-07-15)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Θα το κάνω Βαγγέλη, αύριο κιόλας!![]()
deepBLUE (15-07-15)
Αναμενομενο για αυτο σου ειπα για γκαραζ,νουμερο 1 αυτοκινητο για κλεψιμο η Μ3 Ε46,ειναι και ο λογος που δεν θα ξαναπαρω τουλαχιστον στην Ελλαδα για οσο ειμαι ακομη, στο εξωτερικο θα το σκεφτω και παλι αρκετα.
Ολοι θυμουνται την περιπετεια μου με την δικια μου Μ3 Ε46 αλλα παλι καλα ολα καλα και με την ασφαλιστικη που μου καλυψε κλειδαρια-κλειδια κτλ.Βεβαια μετα την πουλησα.
Φιλε μου,πηρες μια κρυαδα πρεπει να σκαρφιζεσαι κολπα γι ανα την προστατευεις και βεβαια εξτρα κοστος σε παρκινγκ οπου πας κτλ.
insane in the ///Midbrain
Η μαλακία είναι ότι το έχουν βάλει στο μάτι τώρα..
Βutterfly effect...
Απλά δεν ξαναπάω με το Μ εκεί και τελείωσε το θέμα.Κι εκείνη τη μέρα επίσκεψη είχα πάει, δεν είναι ότι πάω κάθε μέρα. Γενικά δεν ξαναπάω οπουδήποτε όπου δεν θα υπάρχει πάρκινγκ να το βάλω. Δόξα το θεό, έχω κι άλλο αυτοκίνητο για να μετακινούμαι.
Παίδες κρυφό διακόπτη μη βάλετε μόνο..
Κατά τα λοιπά, πλέον τείνουμε να είμαστε σκλάβοι ενός οχήματος που αγαπάμε κ όχι μόνο να μη το ευχαριστιόμαστε αλλά κάθε βόλτα να μας τρώει. (έτσι αισθάνομαι εγώ τουλ. με το μηχανάκι όπου το φως του ήλιου δε το ματαείδε μακρυά από το βλέμμα μου).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Lykouras (15-07-15)