Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Red face

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είμαι υπέρ της επιστροφής στην δραχμή αλλά 5 χρόνια τώρα βράζουμε σε ένα καζάνι,5 χρόνια δεν υπάρχει προοπτική για ανάπτυξη/ανάκαμψη/5 χρόνια τώρα αιμορραγούμε οικονομικά όλοι (άλλοι λιγότερο/ άλλοι περισσότερο), 5 χρόνια τώρα έχουμε γίνει παγκοσμίος ξεφτίλα και περίγελος και όλα αυτά γιατί? Για να παραμείνουμε ντε και καλά στο ευρώ?

Είτε ευρώ είτε δραχμή μας περιμένει αγγούρι αλλά θεωρείς πλέον βαγγέλη και με το νέο μνημόνιο ότι υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης? Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό θα είναι και η ταφόπλακα, η ευρώπη απλά παρατείνει την "μπρίζα" και όταν σε 2-3 χρόνια απλά επιβεβαιωθούν ότι δεν πάει άλλο, θα την τραβήξουν και τότε δεν θα έχεις ούτε το σπίτι σου για να επιβιώσεις αλλά και όλη η περιουσία της χώρας θα ναι ξεπουλημένη.. (Μακάρι να βγω ψεύτης και όλο αυτό να είναι μια υπερεκτιμήμενη άποψη της στιγμής)

Είμαι περιέργος πως θα έρθει αυτό περίφημο αναπτυξιακό πακέτο γιούνκερ με τα 35 δις όταν θα η επιχείρηση που θα επενδύσει θα έχει φόρο 28% από το 1¤, εισφορά αλλυλεγγύης,τέλος επιτευδευματία,προκαταβολ φόρου 100% για τα μελλοντικά κέρδη που δεν του εγγυάται κανένας και δεν ξέρω αν θα ισχύσει το +12% έκτακτη εισφορά για κέρδη άνω των 500.000¤.
    Ποίος να επενδύσει σε αυτή τη χώρα?
    Κανενας και οσοι ειναι εδω η κλεινουν η θα κλεισουν...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η άλλη περίπτωση , δεν είναι καν λύση για εμένα, να επιλέξουμε την άμεση φτωχοποίηση όλων, να μπούμε σε ένα νόμισμα που θα χάνει την αξία του συνεχώς και να απομονωθούμε από όλους, να μην έχουμε επιδοτήσεις, βοήθειες κλπ, και να ψάχνουμε μόνοι μας να ανακαλύψουμε τον τροχό, και να λύσουμε όλες τις παιδικές ασθένειες με τον ίδιο τρόπο που κάναμε τόσα χρόνια...
    Ειναι θεμα νοοτροπιας Βαγγελη οχι νομισματος.... ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξουμε..... η ευρω η δολλαριο η δραχμη τα ιδια θα εχουμε...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Ptboul (14-07-15), vagmag (14-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανενας και οσοι ειναι εδω η κλεινουν η θα κλεισουν...
    Ότι πρέπει να αλλάξουμε πρέπει, ακόμα και εμείς σαν επιχειρήσεις. Δεν πιστεύω ότι θα κλείσουμε όλοι. Πολλοί θα κλείσουμε, ίσως πρέπει να εργαστούμε για άλλες επιχειρήσεις , πιο μεγάλες, πιο σωστά οργανωμένες. Και εγώ θεωρώ ότι δε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τα μαγαζάκια-χωραφάκια μας, και να μπορούμε να επιβιώνουμε με αυτά τόσο ολόκληρη η οικογένεια όσο και να πληρώνουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές. Ξέρω ότι πάω αλλού την κουβέντα, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε προσανατολισμό. Εμείς πχ ασχολούμασταν με υλικά οικοδομής, είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε προσανατολισμό. Δεν θα φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας ο τομέας αυτός. Είτε με δραχμή είτε με ευρώ , πρέπει να αλλάξουμε δρόμο.

Ειναι θεμα νοοτροπιας Βαγγελη οχι νομισματος.... ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξουμε..... η ευρω η δολλαριο η δραχμη τα ιδια θα εχουμε...

Κριμα που αποριψαμε την προταση Σοιμπλε για βοηθεια και 5 χρονια εξοδο...
    Μακαρι να το ξανασκεφτουν,οι δικοι μας..

Εξοδο με μια ''γερη'' οικονομικη δοση βοηθειας.. και ΑΛΛΑΓΗ νοοτροπιας για να φτιαξει η χωρα....

RESTART Δηλαδη..... σε ολα!
    Ισχύει αυτό ακριβώς που έγραψες.... και υπογράμμισα.
    Δε θεωρώ , ότι αν μηδενίσουμε τα πάντα εδώ μέσα, θα βρούμε μετά κάποιον να βάλει τάξη και σειρά!!!! Θα είμαστε μέσα στο χάος.....
    Φοβάμαι δλδ ότι το μηδέν ενέχει πιο πολλούς κινδύνους να σκοτωθούμε μεταξύ μας, και να γίνουμε σαν τις χώρες στη βόρειο Αφρική, παρά να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε σε σωστές βάσεις....
    Δεν μας έχω εμπιστοσύνη ότι θα βάλουμε μπροστά τους σωστούς!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP