Σελίδα 21 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Alex_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και δεν έχουμε καταφέρει ν αποδείξουμε τίποτα απο τα παραπάνω ...
    Να υπενθυμίσω οτι ο κοσμος τον ψήφισε με 44% γιατί ειπε ωραια ψέμματα ΚΑΙ αυτός .
    Μαλλον οι Γερμανοί θα φταίνε !

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μεταρρυθμιση ειναι να δεις το καθικι τον Φωτοπουλο σκαρφαλωμενο σε κολωνα της ΔΕΗ ν΄αλλαζει καλωδια ,το καθαρμα το Μπαλασοπουλο της ΠΟΕ ΟΤΑ πανω σε σκουπιδιαρικο να φορτωνει καδους και τον πρωην μαρμαρά του Μετρό να κοβει εισιτηρια και να λενε δημοσια ευχαριστω καθε φορα που θα εισπραττουν οχι πανω απο 900 ευρω το μηνα
    Από έναν αγαπημένο φίλο που εμπνέει μεγάλο σεβασμό.

Δε νομίζω να διαφωνεί κάνεις, όπως και το ότι θεωρώ ότι πολλοί θα ήθελαν να δουν κάτι τέτοιο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 11 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Alex_ (12-07-15), chrisgiapz3 (13-07-15), freddys (12-07-15), I_MNL (12-07-15), Konstantinos E60 (12-07-15), paganis (12-07-15), Panmilios (12-07-15), pilot (12-07-15), spaka (12-07-15), vagmag (12-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

Δε νομίζω να διαφωνεί κάνεις, όπως και το ότι θεωρώ ότι πολλοί θα ήθελαν να δουν κάτι τέτοιο.
    Χαχαχαχα

Πολυ καλό παράδειγμα φίλε μου , αλλα αυτοί ειναι συνδικαλιστές ... Μάχονται για το κοινό καλό ! Χαχαχαχα

Rides
    0

Προεπιλογή

Βασικά εγω θα ελεγα τον Φωτοπουλο να ηταν στα ορυχεια της ΔΕΗ.Ποσα καλωδια να αλλαξει;Ενω εκει ολο και καποιον τροπο θα βρουν να χρησιμευει...

7. The Following 5 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (12-07-15), Thomelef (12-07-15), vagmag (12-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ
    φταίνε που μας τα έδωσαν
    Φταίνε που δεν μας έλεγξαν
    Φταίνε που δεν έβαλαν τα δικα μας λαμόγια φυλακή

Για πες μου εσύ που ξέρεις , γιατι εκτός απο τα δανεικά , μας έδωσαν κ τα μεσογειακά προγράμματα , στη συνέχεια πακέτα Ντελόρ , τα πιο πρόσφατα ΕΣΠΑ κλπ που δεν ηταν δανεικά ;

Ποιοι δε μας γουστάρουν τελος πάντων .

Ταξιδεύω ανά την Ευρώπη αρκετα χρονια . Δεν αισθάνθηκα ΠΟΤΕ , ούτε στη Γερμανία , ούτε στην Αγγλία , ούτε στην Ιταλία , ούτε στη Γαλλία, ούτε στη Ελβετία , ούτε στη φιλανδια , μειονεκτικά , ή ανεπιθύμητος , ή χαρακτηρισμένος κάπως ...
    Αυτο που εξέλαβα ειναι οτι όλοι αυτοί οι λαοί ειναι απείρως πιο ευγενικοί , καθολου κομπλεξικοί , καθολου εθνικιστές και πολυ συνεργάσιμοι ... Καθε φορά που βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, μένω έκπληκτος απο το ποσο απλα σκέφτεται ο κόσμος, απο το ποσο σέβεται την ισότητα , την ελευθερία κλπ .
    Εμεις θα τους χαρακτηρίζαμε μέχρι και αγαθούς.

Μπορει να μεγαλώσαμε με κλέφτες , μπορει το μυαλό μας να στροφάρει περισσότερο , μπορει να εχουμε χίλια δυο καλα, μπορει να ειμαστε παμπόνηρος λαός, διαόλου Καλτςα κλπ .... Ας τα χρησιμοποιήσουμε αυτα για να πάρουμε τα καλα της Ευρώπης και να πάμε μπροστά.
    Ας μην αφορίζουμε .

Παντού υπαρχουν κερδοσκόποι. Τα δικα μας τα λεφτά, καθώς και κοινοτικές βοήθειες αλλα και τα δανεικά φαγώθηκαν ΕΔΩ μεσα στην Ελλαδα , απο λαμόγια , απο μιζαδόρους , απο "εργολάβους " δημοσίου , απο φοροφυγάδες ( σχεδον ολους τους επαγγελματίες που δεν έκοψαν απόδειξη - ή έκλεψαν ), απο τράπεζες , απο σπατάλη στο δημόσιο κλπ κλπ .
    Περι κομπλεξισμου αγαπητε
    Προσφατο του Ιανουαριου...
    Προσωπικο ταξιδι στην γερμανια ,προσκεκλημενος σε τραπεζι οικογενειακο...
    Σκατοψυχος κυριλοεξηνταρης μετα της συνοδου του ειχε την απορια προς τους καλεσμενους πως βρισκουν λεφτα οι Ελληνες και ταξιδευουν στο εξωτερικο και δη στην γερμανια....
    Αφου χασκογελασανε καποιοι μην γνωριζοντας ουτε οτι ξερω γερμανικα ουτε τον λογο του ταξιδιου μου αυτος ο ευγενικος συρφετος της δυτικοευρωπαικης υποκουλτουρας μου επιβεβαιωσε το τρομερο κομπλεξ μπροστα στην ανωτεροτητα του δικου μου κοσμου που εχει μαθει να φερεται φιλοξενα,φιλοτιμα,με τα παπαρια του ορθια ,χωρις κτηνοβασιες νομιμες οπως αυτοι .
    Εσυ μπορει να νιωθεις οτι σε θεωρουν ισοτιμο,ισως λογω εππαγγελματικων συναλλαγων η δεν ξερω τι αλλο...
    Πλανασαι οικτρα η εθελοτυφλεις απο ενοχες ραγιαδικης νοοτροπιας και συμπεριφορων συντοπιτων μας νομιζοντας οτι δεν εχουν κομπλεξ...
    Εχω παμπολλα παραδειγματα και στην εργασιαμου δεν σκοπευω να σε πεισω ουτε και με νοιαζει η παραδοχη σου ,οι περισσοτεροι εχουν την ιδια γνωμη με μενα χρονια πολλα πριν και με πολυ περισσοτερες σχεσεις...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

9. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (13-07-15), freddys (12-07-15), paganis (12-07-15), prodigy7 (12-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν χρειάζεται να με πείσεις ...
    Άλλωστε γνωρίζεις οτι εγώ πέσει θύμα πλάνης ή μπορεί και να εθελοτυφλώ οπως λες ... Λόγω ενοχών ραγιαδικης νοοτροπίας .

Τι να πω ....
    Γενικότερα θα έλεγα να μην τσουβαλιάζουμε κόσμο . Δεν ειναι ολοι οι Γερμανοί καλοί ή ολοι κακοί , το ίδιο και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης .
    Κ εγώ νιώθω περήφανος για την Ελλάδα , δεν μπορώ να πω το ίδιο για αρκετούς Έλληνες όμως ... Και το αντιμετωπίσω καθημερινά .

Πάντως με τέτοια σκεπτικα , και προκαταλήψεις ( εγώ τα θεωρώ ως τέτοια ) δε νομίζω οτι έχουμε λόγο να θελουμε καμία συνεργασία με κανένα λαό του εξωτερικού .
    Ας μείνουνε μόνοι μας και ας τραβήξουμε το δρόμο μας . Άλλωστε ειμαστε οι καλύτεροι κ έχουμε κάτι κακαλα - νααααααα - με το συμπάθειο , και μπορούμε να τα επιδεικνύουμε μεταξύ μας .... Χαχαχαχα

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Pε στειλτε τον Αντωνακη να μας κανει deal στο 5λεπτο, να παμε για υπνο...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μη λέτε βλακείες. Καμια χώρα δεν έχει κόπια μια νοοτροπία για όλους τους κατοίκους της. Παντού υπάρχουν κακοί, καλοί, κομπλεξικοί και ακομπλεξάριστοι.

Εμείς δλδ οι αναπτυγμένοι και ανοιχτόμυαλοι, βλέπουμε τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους, όπως βλέπουμε τους Έλληνες?

Και για όσους έχουν απορία, ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτυγμένων κρατών, μας βλέπουν όπως εμείς Αλβανούς και Βούλγαρους. Θέλει να αποδείξεις τι είσαι και να κερδίσεις σεβασμό.

Δεν ξέρω τι του απάντησες Εςυ αυτουνου του Μλκ κατς, εγώ θα τον είχα βάλει άσχημα στην θέση του αν τολμούσε κάποιος να εκφραστεί έτσι μπροστά μου.
    sympether with chiefτης

/

13. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (12-07-15), vagmag (12-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μη λέτε βλακείες. Καμια χώρα δεν έχει κόπια μια νοοτροπία για όλους τους κατοίκους της. Παντού υπάρχουν κακοί, καλοί, κομπλεξικοί και ακομπλεξάριστοι.

Εμείς δλδ οι αναπτυγμένοι και ανοιχτόμυαλοι, βλέπουμε τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους, όπως βλέπουμε τους Έλληνες?

Και για όσους έχουν απορία, ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτυγμένων κρατών, μας βλέπουν όπως εμείς Αλβανούς και Βούλγαρους. Θέλει να αποδείξεις τι είσαι και να κερδίσεις σεβασμό.

Δεν ξέρω τι του απάντησες Εςυ αυτουνου του Μλκ κατς, εγώ θα τον είχα βάλει άσχημα στην θέση του αν τολμούσε κάποιος να εκφραστεί έτσι μπροστά μου.
    Νομίζω Θωμά οτι ειναι λογικό να πρεπει να αποδείξεις την αξία σου, σαν εταιρία .
    Αυτό συμβαίνει παντού .
    Καμία εταιρία , ακόμα και τράπεζα δεν ειναι πιο αξιόπιστη απο την χώρα στην οποία ανήκει ! Και η χώρα μας , δεν ειναι η πιο αξιόπιστη .
    Φάνηκε τώρα περίτρανα ...
    Όσο καλη κ να ειναι η δουλειά σου , πρεπει να αποδείξεις οτι δε θα χάσει κάποιος τα λεφτά του , αν σήμερα σου στείλει προκαταβολή , έχοντας πχ τις τράπεζες κλειστές .
    Επίσης ενώ ειμαστε καλοί μάστορες , επιχειρηματίας κλπ , μόνοι μας έχουμε κανει κακό όνομα οταν πολλοί λειτούργησαν ως λαμόγια κ με συναλλαγές με τους έξω .
    Δε νομίζω να προσβλήθηκες απο ανθρώπους που συναναστραφηκες ...
    Οπως λες παντού υπάρχουν όλων των ειδών τα φρούτα .

Αυτό τι σημαίνει όμως ;; Οτι μας εκμεταλλεύονται οι ξένοι ; Οτι θέλουν ολοι το κακό μας οπως λένε αλλοι έσω μεσα ;
    Αν ειναι έτσι γιατί το 80% ήθελε Ευρώπη μέχρι πριν μια εβδομάδα . Τώρα πειστικάμε οτι φταίνε οι ξένοι και καλύτερα να φύγουμε ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 12-07-15 στις 21:59

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγέλη όπως είπα τον σεβασμό τον κερδίζεις.

Με σεμνότητα και πράξεις, πράξεις όταν ο άλλος δεν το περιμένει. Σεβασμό κερδίζεις όταν κάνεις αυτοκριτική, συζητάς το πρόβλημα σου, δέχεσαι την γνώμη του άλλου και δουλεύεις για να διορθωθεις.

Η ποιότητα της δουλειάς που αναφέρθηκε είναι κάτι αυτονόητο, τελείως ανούσιο για συζήτηση. Όπως και ο επαγγελματισμος.

Στην δική μας περίπτωση, έχουμε έναν πρωθυπουργό που είπε τα χίλια μοιρια για τους σημερινούς συνομιλητές του προεκλογικα σε διάφορα πάνελ. Νομίζω όλοι τα θυμούνται. Αυτός ο άνθρωπος είναι και η εικόνα του λαού προς τα έξω. Γιατί και εμείς βρίζουμε έναν ολόκληρο λαό στο πρόσωπο του σοιμπλε και της μερκελ. Αυτός λοιπόν που έλεγε ότι έλεγε, σήμερα ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ για αλληλεγγύη και επώδυνη λύση. Πολύ πιο επώδυνη από αυτές που κατηγορουσε όταν εκ του ασφαλούς έκανε την αντιπολιτευση του.
    sympether with chiefτης

/

16. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (12-07-15), chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (12-07-15), vagmag (12-07-15)

Σελίδα 21 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP