κ εγω ψηφιζω ΟΧΙ στα νεα μετρα!!!!!!
κ εγω ψηφιζω ΟΧΙ στα νεα μετρα!!!!!!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
compactM3 (02-07-15), dionisisM3 (03-07-15), Kostas Maras (03-07-15)
Το πιο απίστευτο βέβαια είναι ότι συζητούσα με φίλο που οι γονείς του πήρανε σύνταξη από ΔΕΚΟ, φουλ ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια γονείς κ ο ίδιος, ψήφισαν όλοι ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και ενώ θα ψηφίσει ΟΧΙ την Κυριακή, ρώταγε σε συζήτηση πως μπορεί τώρα να στείλει τα χρήματα των γονιών του σε λογαριασμό του αδερφού του που δουλεύει πλέον στο εξωτερικό, ώστε να γλιτώσουν το κούρεμα καταθέσεων που μάλλον θα γίνει...
Και επανάσταση και τα λεφτά έξω δηλαδή!!!
bakalos (03-07-15), chrisgiapz3 (09-07-15), freddys (02-07-15), Panmilios (03-07-15), vagmag (02-07-15)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
https://www.newsbeast.gr/politiki/di...ma-katatheseon
Δεν είναι καθόλου επίσημο.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι εγγυήθηκαν πως δε θα συμβεί.
bakalos (03-07-15)
Εγώ πάντως απο ότι έχω ακούσει και ακούγεται όντως θα πάνε απο βδομάδα για κούρεμα απο το ένα ευρώ και ακούγεται επίσης ότι κινδυνεύει η Alphabank.
Η Αλφα εχει στεγνώσει εδώ και μερες, τα μοιράζουν μεταξύ τους....όλες μαζι θα κλατάρουν.....
Μην τα λεμε πολλές φορές, δυο τρόποι υπαρχουν να ανοίξουν οι τράπεζες, η με συμφωνία η με αλλο νόμισμα, στην πρώτη το κούρεμα το να γίνει ειναι 50-50 πιθανότητα, στην δεύτερη ειναι σίγουρο λόγο σνακαφαλαιοποιησης που θα θέλουν οι τράπεζες.
Στην περίπτωση συμφωνίας ίσως ΙΣΩΣ να δεχτούν να δώσουν τα λεφτα σαν δάνειο...ΙΣΩΣ, στην δεύτερη περίπτωση θς κληθούν να τα βάλουν οι μέτοχοι, οι οποίοι δεν θα τα βάλουν, οποτε σύμφωνα με το νέο σχέδιο που ισχύει απο την ΕΚΤ τα λεφτα τα βάζουν οι καταθέτες...
Οπως και να εχει τα διαθέσιμη χαρτονομίσματα επαρκούν με περικοπές έως Δευτερα το πολυ.....
Καλη δύναμη σε ολους και ψυχραιμία.
Πανω απο ολα να μην τρελανουμε τα παιδια με το να μιλαμε συνεχοςς μπροστά τους γι αυτα τα θέματα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 03-07-15 στις 10:37
alex1 (03-07-15), Alex_ (03-07-15), Kostas_1 (04-07-15), Leonidas_E39 (03-07-15), Panos 316T (03-07-15), Ptboul (03-07-15), vagmag (03-07-15)
Ο V λέει πως δεν μπορούμε να τυπώσουμε δρχ ακόμα και αν το θέλαμε
https://www.sportdog.gr/life/oikonom...gia-tin-draxmi
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
GEORGE BMW 316ci (03-07-15)