Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

κάποτε υπήρξε το "τσοβόλα δώστα όλα". έπειτα υπήρξε η αλλαγή. φτάσαμε στο λεφτά υπάρχουν (όπου το πίστεψα και εκείνες τις μέρες στριφογυρνούσε συνέχεια στο μυαλό μου το "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" χωρίς όμως να γνωρίζω, μιας και τότε που βγήκε το ρητό, δεν ήξερα τι έχω ανάμεσα απο τα πόδια μου). μετά απο αυτό, διαλέξαμε την επαναδιαπραγμάτευση, η οποία συγκρούστηκε με το ΠΑΣΟΚ για να βγεί στην εξουσία. το αποτέλεσμα ήταν οι επαναδιαπραγματευτές παρέα με τους λεφτά υπάρχουν, να κυβερνάνε παρέα για 2 ολόκληρα χρόνια. κατά ευχάριστη έκπληξη επέστρεψε με άλλο όνομα το "γιανης δώστα όλα"...

αυτά έχουν καταγραφεί στην πολιτική ιστορία της ελλάδος. και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει ΚΑΝΕΝΑΣ. σήμερα, έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα απο το ναι, ή το όχι. για να μείνουμε λέει στην ευρώπη, να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμαστε, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τα κόμματα του κοινοβουλίου που μας έφεραν εδώ και με την δική μας ευλογία πάλι, να μας ρημάξουν για να τρώνε αυτοί και οι φίλοι τους με χρυσά κουτάλια. ή να σώσουμε τον κώλο του αλέξη, που αφού μας έπριξε τα @@ με τις δεσμεύσεις του, όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τπτ, αλλά κατάφερε να χρεοκωπήσει την χώρα, να κλείσει τις τράπεζες και ότι άλλο συμβαίνει αυτές τις μέρες.

και εσύ νομίζεις ότι ακόμα έχεις επιλογή. ούτε κατάλαβες ακόμα σε τι σημείο βρίσκεσαι κακομοίρη μου. και το πιο ωραίο απ'όλα, με την δική σου ευλογία.

θέλετε να ακούσετε την αλήθεια?

ΤΕΛΟΣ...

αν νομίζετε ότι μετά απο ότι έχει γίνει η κατάσταση μπορεί να στρώσει, είστε απολύτως γελασμένοι όλοι σας. η χώρα κατέβασε ρολά. οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για άγνωστο χρονικό περιθώριο και φυσικά θα κουρευτούν με άγνωστο ποσοστό. που το ξέρω θα μου πείς...το ξέρω γιατί χθές ο πρωθυπουργός έβγαλε διάγγελμα και επιβεβαίωσε το ακριβώς αντίθετο. ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν και ότι εγγυάται τις καταθέσεις. όπως εγγυήθηκε ότι δεν θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ. και ότι θα σου πάει το μισθό στα 751, με αφορολόγητο 12.000. όπως επίσης ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σε πάει σε δημοψήφισμα και ότι δεν θα επιβληθεί capital control.

και εσύ ακόμα φωνάζεις και παίρνεις το μέρος του ενός ή του άλλου. ενώ δεν ξέρεις για πόσο διάστημα δεν θα πας στην δουλειά σου. ενώ το βλέπεις και δεν θες να πιστέψεις πως τον άλλο μήνα η σύνταξη σου δεν θα μπεί. όπως ξέρεις ότι τελείωσε το μήνας μπαίνει μηνας βγαίνει.

τα βλέπεις. και ακόμα δεν λες να αλλάξεις. εκεί αγκυστρωμένος και πλήρως εξαρτημένος να φας τον παπά απο αυτόν που σου τα λέει πιο ωραία. ενώ σε έχει κοροιδέψει επανελημένα.

και μιλάς για ελληνική υπερηφάνια. γελάστηκες μάγκα. αυτό λέγεται ελληνική ξεφτίλα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (02-07-15), chrisgiapz3 (02-07-15), Konstantinos E60 (02-07-15), mitsos_chania (02-07-15), Nick bmwlover (05-07-15), Panmilios (02-07-15), Ptboul (02-07-15), Skyline_IS (02-07-15), vagmag (02-07-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    που το ξέρω θα μου πείς...το ξέρω γιατί χθές ο πρωθυπουργός έβγαλε διάγγελμα και επιβεβαίωσε το ακριβώς αντίθετο. ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν και ότι εγγυάται τις καταθέσεις. όπως εγγυήθηκε ότι δεν θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ. και ότι θα σου πάει το μισθό στα 751, με αφορολόγητο 12.000. όπως επίσης ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σε πάει σε δημοψήφισμα και ότι δεν θα επιβληθεί capital control.
    Bάλε στην εξίσωση ΚΑΙ τις θυρίδες που θα ανοίξουν. Δεν παίζει να γλιτώσουν τα χρήματα που είναι εκεί μέσα.
    Το οποίο θεωρώ ότι έπρεπε να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια ώστε να καταγραφεί το μαύρο χρήμα.

4. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

vagmag (02-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP