Σελίδα 291 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 191241281289290291292293301 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.901 έως 2.910 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

  1. #2901
    Εγγραφή
    12-04-11
    Ηλικία
    41
    Μηνύματα
    170
    Thanked
    174
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Εγώ πάντως μιας και έχω εκφραστεί υπέρ του όχι θα πω ότι δε το βλέπω και πολύ πιθανό. Με τις τράπεζες κλειστές μέχρι τη Κυριακή βλέπω ένα Ναι τεράστιο. Ο τσιπρας άργησε να το κάνει το δημοψήφισμα που αν γινόταν κάτω από πιο ήρεμες συνθήκες να ήταν και σωστό το αποτέλεσμα του. Τώρα ότι και να γράφουμε εδώ είναι απλές διαπιστώσεις...

  2. #2902
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.952
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Lightbulb

    Fanis Koutouvelis

    Φίλε Alexis,
    όσο εσύ το παίζεις ο Έλληνας Chavez, εγώ τρέχω αυτές τις μέρες στο εξωτερικό.
    Ταξίδεψα γιατί σήμερα, όσο αποφασίζεις χρεοκοπία της χώρας, είχα συνάντηση με Γερμανούς (άκουσον άκουσον) επενδυτές Alexis. Θέλουν λέει να επενδύσουν στην ελληνική εταιρία μας. Στην εταιρία που ξεκίνησα εν μέσω κρίσης Alexis, με 50 ευρώ και χωρίς υποστήριξη και οικονομικό background.
    Με τα λεφτά από τη νέα επένδυση, Alexis, σκοπεύω να δημιουργήσω άλλες 20 ποιοτικές θέσεις εργασίας με μέσο όρο μεικτής μισθοδοσίας 2400 ευρώ/μήνα. Αυτές οι θέσεις θα προστεθούν στις 18 που έχουμε ήδη δημιουργήσει, εν μέσω κρίσης.
    Και σήμερα στη συνάντηση, Alexis, αντί να μιλάω για το πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας, ξέρεις Alexis γιατί μιλάω;
    Για σένα ρε φίλε..
    Με αναγκάζεις να δίνω εξηγήσεις για το προκαθορισμένο σου σχέδιο να ρίξεις τη χώρα στα βράχια. Επειδή βλέπουν διαπραγματευτική τακτική “τσίρκο” Alexis. Επειδή πλάνο ακούνε και πλάνο δε βλέπουνε Alexis. Ακόμα και όταν τους στείλαμε ένα excel 18 γραμμών το 93% ήταν επιπλέον φόροι Alexis και η στρατηγική σου είναι να βαδίζεις χωρίς πραγματικό σχέδιο. Επειδή το μόνο σου πλάνο ήταν το σχεδιασμένο αδιέξοδο του ασαφούς δημοψηφίσματος. Μόνο με “ιδεολογία” και αμπελοφιλοσοφία προχωράς και δυστυχώς τα όπλα σου είναι και παρωχημένης αντίληψης.
    Και από την άλλη εγώ, οι συνεργάτες μου όπως και δεκάδες άλλοι νέοι επιχειρηματίες επιμένουμε ακόμα Alexis.
    Είμαστε αυτή η "ανάπτυξη" που ακούς στα Brussels Group.
    Τι σου φταίω όμως ρε Alexis; Γιατί μου καταστρέφεις τα σχέδια που έχω χτίσει με ξενύχτι και ρίσκο; Γιατί με αφήνεις στο εξωτερικό χωρίς να μπορώ να πληρώσω το ξενοδοχείο για να γυρίσω πίσω, επειδή δε δουλεύουν οι κάρτες μας;
    Γιατί είσαι τόσο ρατσιστής με την ιδιωτική ανάπτυξη; Επειδή δεν είχες την ικανότητα να παράγεις αξία ο ίδιος θα πρέπει να νιώθουμε όλοι οι υπόλοιποι μειονεκτικά;
    Επίσης Alexis για καλή μου τύχη έχω αναλώσει πάρα πολύ χρόνο τους τελευταίους μήνες να παρακολουθώ τα πρακτικά των διαπραγματεύσεων, τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις όλων των μερών μετά από κάθε Eurogroup ή Σύνοδο Κορυφής.
    Και ξέρεις τι σκέφτομαι Alexis;
    Λυπάμαι τον κόσμο που δεν παρακολουθεί τόσο στενά τις εξελίξεις ή δεν καταλαβαίνει τα βασικά της macro-οικονομίας. Και τον λυπάμαι γιατί δημαγωγείς φίλε…
    Λυπάμαι και για σένα βέβαια, που μέσα σε ένα νέο άνθρωπο έχει κρυφτεί ότι πιο παρωχημένο και αναχρονιστικό κυκλοφορεί στο πολιτικό σύστημα. Που ελέω timing και ανύπαρκτης πολιτικής ηγεσίας τα τελευταία χρόνια βρέθηκες να καθοδηγείς τον ελληνικό λαό εκεί που ξέρεις και εκεί που δεν ξέρει.
    Δεν ξέρει όχι επειδή είναι κουτός, αλλά επειδή έχει ανάγκη να πιστέψει. Και το εκμεταλλεύεσαι αυτό ρε Alexis. Και πουλάει, επειδή μόνο ο λαϊκισμός ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις 40 χρόνια τώρα.
    Σε αφήνω τώρα Alexis, πρέπει να πάω να δουλέψω και να δημιουργήσω αξία για να φτιάξω περισσότερες θέσεις εργασίας, πρέπει να φέρουμε φόρους για να πληρώσεις συντάξεις των συνδικαλιστών και την ΕΡΤ3.
    Σε αφήνω τώρα και σένα να προεδρεύσεις. Ρίξε όμως κάτι πάνω σου Alexis, έτσι για το ενδεχόμενο που ο βασιλιάς είναι γυμνός.
    -Επιχειρηματίας, 29 ετών

    https://www.facebook.com/koutouvelis?fref=ts



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  3. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (02-07-15)

  4. #2903
    Εγγραφή
    02-01-11
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    2.686
    Thanked
    6573
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη δεν ειχα χρονο να δω τα ποστ,φιλε vag στο κομματι που κοπιαρεις οτι ΕΓΩ το πιστευω περι αγροτων σε ενημερωνω οτι αυτο ειναι ή ήταν στην προταση αυτο βλεπαμε εκεινο το βραδυ ταυτοχρονα με τον "πιλοτο" στο mega που το εξηγουσε ο Ρωμανιας.
    Τελευταιο απο εμενα γιατι αρκετα κρατηθηκα,
    Δεν ειπα προσωπικα σε κανεναν τι θελει να κανει,δεν ονοματισα περα απο μια προσωπικη με επιφυλαξη ερωτηση προς εναν επιχειρηματια οπως εσυ ουτε καπου χρησιμοποιησα δικη σου απαντηση ενω θα μπορουσα γιατι και παλι τσουβαλιαζεις πολυ κοσμο.
    Δεν εχω κανενα οφελος ουτε καπου εγραψα οτι περιμενω την δραχμη οπως αφηνεις να εννοηθει.
    Δεν σου αρεσε το ποστ μου με τον μεσο Γερμανο ουτε με το τι ορους πρεπει να κανουν μετα απο ενα οχι συμφωνια.
    Εισαι αρκετα φανατικος και μεγας προπαγανδιστης ,δεν επιθυμω μονοπλευρα να κοπιαρεις και να νουθετεις με δικα μου ποστ γιατι στο εγραψα και πατησες θενκς,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,διαλογο με αποψεις και υποδειξεις σε ατομα γνωστα μας να τα σκεφτεσαι πιο ψυχραιμα.
    Αλλα τι σου λεω εεε;;;
    Καλη συνεχεια στο παρεακι δεν ειμαι ουτε ξερολας ουτε προπαγανδιστης προτιμω να μην συμμετεχω καλη σας δυναμη απο καρδιας.


    Φίλε καΤς , δεν σε ξερω καν προσωπικά νομίζω.
    Σέβομαι τα γραφόμενα σου , τις απόψεις , αλλα δεν νομίζω κάπου να σε κατηγόρησα , χαρακτήρισα , και αν κάπου το έκανα , έγινε κατα λάθος και δεν ήθελα να σου κάνω προσωπική επίθεση .
    Δεν έχω πει ποτέ τι ψήφισα , δεν ειμαι κάποιο χρώμα , δεν ειμαι κάποιο κόμμα . Για πολλα χρονια δεν ασχολήθηκα με τα πολιτικά και κοινά του τόπου , οπως και πολλοί απο εμας και αυτό ειναι ενα απο τα λάθη μας . ( συγνώμη αν παλι αισθάνεσαι οτι τσουβαλιαζω τους πάντες ... Ειναι ο τρόπος που γράφω , το εξήγησα πιο επάνω , χρησιμοποιώ πρωτο πληθυντικό για να μην πει κάποιος οτι κατηγορώ άλλους ) .

    Πράγματικα με λυπεί οτι με χαρακτηρίζεις φανατικό και μέγα προπαγανδιστή , με στεναχωρεί . Δεν πιστεύω οτι ειμαι τέτοιος χαρακτήρας , δεν πιστεύω οτι αξίζω αυτούς τους χαρακτηρισμούς , και στεναχωριέμαι αν δημιούργηςα αυτη την εντύπωση σε εσένα και σε αλλα μέλη του φόρουμ .
    Ζήτω πραγματικά ταπεινά συγνώμη .
    Μακάρι κ μπορούσαμε να κάνουμε συζητήσεις απο κοντά , πιστεύω δε θα χρειαζόταν να γράφουμε/ αναλύσουμε τόσα και το κλίμα θα ήταν καλύτερο .

  5. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (02-07-15), katsaraios (02-07-15), Nick bmwlover (05-07-15), Panmilios (02-07-15), Thomelef (02-07-15)

  6. #2904
    Εγγραφή
    19-05-10
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Μηνύματα
    1.855
    Thanked
    3074
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Δυστυχως δεν μπορω να απαντησω οπως εγραψα πιο πανω, στον δρομο θα εβγαινε καποιος αν δεν ητανε τρομοκρατημενος απο τα πουλημενα καναλια και ο Τσιπρας δεν ειχε κανενα μαζι του.

    Κακως απαντησα σορυ τελευταία φορά.
    insane in the ///Midbrain

  7. #2905
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    3.056
    Thanked
    8113
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα σας πω κάτι, ειδικότερα σε όσους εκφράζουν θάρρος και ελληνικό πνεύμα με την επιλογή τους.

    Είμαστε σε έναν πάσσαλο αλυσοδεμένοι απο τον αντίπαλο, όπου στην τελευταία μας στιγμή έρχεται και ειρωνικά μας ρωτάει αν θελουμε να μας τινάξει τα μυαλά με μαγκνουμ, η με 45αρι.

    Ο περήφανος Έλληνας μόνο μια απάντηση θα έδινε και αυτή θα ήταν, δε με νοιάζει. Στα @@ μου. Δεν θα παίξω άλλο το παιχνίδι σου.

    Μοναδική επιλογή που έχουμε ειναι την άμεση παραίτηση ολοκλήρου του κοινοβουλίου, το οποίο ασέλγησε πάνω σε μια ολόκληρη χώρα.

    Ξυπνήστε. Παίζετε το παιχνίδι τους πάλι και νομίζετε ότι κάνετε επανάσταση. Ο λαός έπρεπε να ειναι στον δρόμο, αλλά όχι για το ναι, ούτε και το όχι.
    Συμφωνώ με τον απιστο Θωμά άλλα επειδη είμαι ρομαντικός και της άποψης αθώος μέχρι να αποδειχτεί ένοχος προσωπικά θα τους δώσω μια ευκαιρία μπας και...

    Αλλιως θα γίνω οπαδός του Θωμά killemall αχαχαχαχα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panos 316T : 01-07-15 στις 21:42
    τούρμπο και πράσινα άλογα

  8. #2906
    Εγγραφή
    19-05-10
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Μηνύματα
    1.855
    Thanked
    3074
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Εμείς με τα 90.000 ευρώ επένδυση απο πέρυσι πήραμε δωράκι απο την Μερκελ 23% ΦΠΑ για ανάπτυξη και ο άλλος λέει επένδυση των 50 ευρώ-τρόλ απίστευτο!

    Καλή δύναμη σε όλους απο καρδιάς over and out.-
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 01-07-15 στις 21:54
    insane in the ///Midbrain

  9. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (02-07-15)

  10. #2907
    Εγγραφή
    20-08-13
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    732
    Thanked
    2785
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Η αποβολή κράτους-μέλους από την Ε.Ε. ή την ΟΝΕ είναι νομικά αδύνατη, υπογραμμίζει με αναρτήσεις της στο twitter η επικεφαλής της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ντανούτα Χούμπνερ.

    Η ίδια επισημαίνει επίσης ότι η έξοδος ενός κράτους μέλους από την ΟΝΕ χωρίς ταυτόχρονη αποχώρηση από την Ε.Ε. θα ήταν επίσης νομικά αδύνατη.

    https://www.newsbeast.gr/financial/g...arthro/1859828

  11. #2908
    Εγγραφή
    14-05-10
    Μηνύματα
    2.413
    Thanked
    3091
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Τσίπρας λοιπόν 31/10/2011, στο Χατζηνικολάου για το δημοψήφισμα.
    "Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση"
    "Βγάζει από το μανίκι ένα υποτιθέμενο άσσο"
    "Πρόκειται για ένα τρίκ το οποίο έχει σαν απώτερο στόχο να κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο στην εξουσία ο πρωθυπουργός"
    "...να αποφύγει δηλαδή να πάει σε εκλογές άμεσα και να βρεθεί μπροστά στην οργή του λαού και ιδίως του κόσμου που τον ψήσισε και του έδωσε 44%"

    Και το βίντεο


    Εγώ αυτόν τώρα τον ψήφισα, έτσι?
    Nice...

  12. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (02-07-15), vagmag (02-07-15)

  13. #2909
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    κάποτε υπήρξε το "τσοβόλα δώστα όλα". έπειτα υπήρξε η αλλαγή. φτάσαμε στο λεφτά υπάρχουν (όπου το πίστεψα και εκείνες τις μέρες στριφογυρνούσε συνέχεια στο μυαλό μου το "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" χωρίς όμως να γνωρίζω, μιας και τότε που βγήκε το ρητό, δεν ήξερα τι έχω ανάμεσα απο τα πόδια μου). μετά απο αυτό, διαλέξαμε την επαναδιαπραγμάτευση, η οποία συγκρούστηκε με το ΠΑΣΟΚ για να βγεί στην εξουσία. το αποτέλεσμα ήταν οι επαναδιαπραγματευτές παρέα με τους λεφτά υπάρχουν, να κυβερνάνε παρέα για 2 ολόκληρα χρόνια. κατά ευχάριστη έκπληξη επέστρεψε με άλλο όνομα το "γιανης δώστα όλα"...

    αυτά έχουν καταγραφεί στην πολιτική ιστορία της ελλάδος. και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει ΚΑΝΕΝΑΣ. σήμερα, έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα απο το ναι, ή το όχι. για να μείνουμε λέει στην ευρώπη, να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμαστε, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τα κόμματα του κοινοβουλίου που μας έφεραν εδώ και με την δική μας ευλογία πάλι, να μας ρημάξουν για να τρώνε αυτοί και οι φίλοι τους με χρυσά κουτάλια. ή να σώσουμε τον κώλο του αλέξη, που αφού μας έπριξε τα @@ με τις δεσμεύσεις του, όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τπτ, αλλά κατάφερε να χρεοκωπήσει την χώρα, να κλείσει τις τράπεζες και ότι άλλο συμβαίνει αυτές τις μέρες.

    και εσύ νομίζεις ότι ακόμα έχεις επιλογή. ούτε κατάλαβες ακόμα σε τι σημείο βρίσκεσαι κακομοίρη μου. και το πιο ωραίο απ'όλα, με την δική σου ευλογία.

    θέλετε να ακούσετε την αλήθεια?

    ΤΕΛΟΣ...

    αν νομίζετε ότι μετά απο ότι έχει γίνει η κατάσταση μπορεί να στρώσει, είστε απολύτως γελασμένοι όλοι σας. η χώρα κατέβασε ρολά. οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για άγνωστο χρονικό περιθώριο και φυσικά θα κουρευτούν με άγνωστο ποσοστό. που το ξέρω θα μου πείς...το ξέρω γιατί χθές ο πρωθυπουργός έβγαλε διάγγελμα και επιβεβαίωσε το ακριβώς αντίθετο. ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν και ότι εγγυάται τις καταθέσεις. όπως εγγυήθηκε ότι δεν θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ. και ότι θα σου πάει το μισθό στα 751, με αφορολόγητο 12.000. όπως επίσης ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σε πάει σε δημοψήφισμα και ότι δεν θα επιβληθεί capital control.

    και εσύ ακόμα φωνάζεις και παίρνεις το μέρος του ενός ή του άλλου. ενώ δεν ξέρεις για πόσο διάστημα δεν θα πας στην δουλειά σου. ενώ το βλέπεις και δεν θες να πιστέψεις πως τον άλλο μήνα η σύνταξη σου δεν θα μπεί. όπως ξέρεις ότι τελείωσε το μήνας μπαίνει μηνας βγαίνει.

    τα βλέπεις. και ακόμα δεν λες να αλλάξεις. εκεί αγκυστρωμένος και πλήρως εξαρτημένος να φας τον παπά απο αυτόν που σου τα λέει πιο ωραία. ενώ σε έχει κοροιδέψει επανελημένα.

    και μιλάς για ελληνική υπερηφάνια. γελάστηκες μάγκα. αυτό λέγεται ελληνική ξεφτίλα.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  14. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    alexm (02-07-15), chrisgiapz3 (02-07-15), Konstantinos E60 (02-07-15), mitsos_chania (02-07-15), Nick bmwlover (05-07-15), Panmilios (02-07-15), Ptboul (02-07-15), Skyline_IS (02-07-15), vagmag (02-07-15)

  15. #2910
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Χανια
    Μηνύματα
    1.195
    Thanked
    524
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Θωμα τι γινεται αυτες τις μερες στη βιομηχανικη ζωνη της θεσσαλονικης;


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Σελίδα 291 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 191241281289290291292293301 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP