Σελίδα 290 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 190240280288289290291292300 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.891 έως 2.900 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν παριστανω τον ενημερωμενο και δεν ξερω αν ειδε κανεις χθες cnn, αλλα ρωτησε ο richard quest ton νταηζελμπλουμ για αυτα και του απαντησε οτι η μεχρι τωρα συμφωνια μολις εληξε. ειπε οτι ξερει οτι επομενη συμφωνια σιγουρα θα ειναι αυστηροτερη και με περαιτερω μετρα λογω της καταστασης που περιηλθαν οι τραπεζες.

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Thomelef (01-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως ένα πράγμα ξέρω.

με πορδές αυγά δεν βάφονται. πολάκις διαπιστωμένο...η κυβέρνηση και ειδικότερα ο γιανης και ο πρωθυπουργός, έχουν πολλές εξηγήσεις να δώσουν. ιδίως αν ΚΑΙ απο βδομάδα οι τράπεζες είναι κλειστές με κουρεμένες καταθέσεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μ*** τον Χριστοφοράκο γιατι γ*** δεν τον στελνεις Ελλαδα να τον ανακρινουμε???

EDIT
    Το σκεφτηκα Ηλια και εγω αλλα η αλλη μου επιλογη ειναι να παω στο σπιτι του Γερμανου πρέσβη στα 500μ απο εδω και να ριξω χειροβομβιδα αλλα σκεφτομαι την κορη μου ελπιζω να καταλαβες πως το λεω.

Θα το παλεψω I promise!
    insane in the ///Midbrain

6. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

wheelman (01-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικα διαφωνω με την πολιτική λιτότητας που εφαρμοζεται, δεν βγαινει.

Ειμαι οικονομολογος και εμπορος-επιχειρηματιας μαζι, δεν ξερω ουτε το 1/10000 απο τον Κρουγκμαν και ολους τους αλλους που θαυμαζω και διαβαζω και λενε τα ιδια.Δεν βγαινει χωρις γενναιο κουρεμα.....

Το ζητησε ο Τσιπρας και δεν του το δινουνε για να μην τον δυναμωσουνε και το φερει πισω, το ξερουνε και οι ιδιοι.

Αν ομως η κορη μου παρει συνταξη 200 ευρω και δεν πατησει στην Ελλαδα ουτε μια ευρωπαικη εταιρει των αδελφων-εταιρων να επενδυσει τοτε η χειροβομβιδα θα μπει στο στομα του γερμανου πρεσβη.Δεν μου φταίει σε κατι ο ανθρωπος αλλα ουτε φταιγανε σε αυτους οι 8.000 αυτοκτονιες, ειμαι σιγουρος θα καταλαβουν.

8. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (01-07-15), gant (01-07-15), paganis (01-07-15), pilot (01-07-15)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε... Αλεξη πως τα καταφερες ετσι;
    Ειχαμε μεσα μας την υπονοια οτι ολα αυτα γινονται και για παραδειγματισμο προς τους αλλους Τσιπρες, της Ισπανιας-Ιταλιας κλπ..., αλλα μαλλον δεν χρειαστηκε οι θεσμοι... να προσπαθησουν πολυ, σε αδειασανε αδερφε!!!

Το ισπανικό κόμμα της ριζοσπαστικής Aριστεράς, Podemos ανακοίνωσε σήμερα πως οι δανειστές "δημιουργούν μια κατάσταση αφόρητη" για την Ελλάδα, διαβεβαιώνοντας πως το κόμμα δεν θα κάνει "τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα", αν έρθει στην εξουσία.

"Το Podemos ενδέχεται να αποτελεί σε μερικούς μήνες μέρος των θεσμών και της κυβέρνησης και δεν θα κάνουμε τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα", διαβεβαίωσε ο Νάτσο Αλβαρεθ, υπεύθυνος του κόμματος για τα οικονομικά θέματα.

Το Podemos είχε άλλοτε εξετάσει το ενδεχόμενο να απαιτήσει μια επαναδιαπραγμάτευση του ισπανικού χρέους σε περίπτωση ανόδου του στην εξουσία, πριν μετριάσει το λόγο του και ο αρχηγός του, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, διευκρινίσει ότι το ζήτημα αυτό θα εξαρτηθεί από το επίπεδο της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ισπανία.

Μολονότι η αναδιάρθρωση των χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί "προτεραιότητα" για το Podemos, σε ό,τι αφορά το δημόσιο χρέος "είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε προς μια διαδικασία αμοιβαιοποίησης των ευρωπαϊκών δημόσιων χρεών", συνέχισε ο Νάτσο Άλβαρεθ.

https://www.enikos.gr/international/...hn-Ellada.html

10. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), doctore (01-07-15), giannis_compact (03-07-15), pilot (01-07-15), vagmag (01-07-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριτσι-πριτσι ποντεμος σας πηγε,οχι καρεκλα δεν θα δειτε αλλα θα σας κανει μεροκαματο ο μουσατος...ουτε σκαμπο που εχει η διχρονη κορη μου χαχαχα!!!!

Οι κινησεις ειναι ξεκαθαρες εκτος απροοπτου.

Το πισωγυρισμα χθες βραδυ εδωσε θετικη ωθηση στα χρηματιστηρια,η Μερκελ μυριστηκε ψοφιο σκυλι=χεστη και τωρα λεει θα δουμε μετα το δημοψηφισμα (με το αναγκαστικο κλεισιμο των τραπεζων τα γκαλοπ πεφτουνε 10 μοναδες την ημερα μεχρι την Κυριακη θα φαει ηττα,δεν χρειαζεται καν να βγει να ζητησει το αναποδο οπως του λενε=να τον ξεφτυλισουνε βασικα και να τελειωσει πολιτικα).

Για αυτο το τραγικο λαθος ητανε το χασιμο χρονου του Συριζα ή το ροκανισμα χρονου απο την μερια τους (αυτο πιστευω προσωπικα),επρεπε το δημοψηφισμα να ειναι πριν την ληξη του προγραμματος.

Η Μερκελ δηλωσε οτι δεν θα παιξει την τυχη της Ευρωπης στον τζόγο ή καπως ετσι.

Μαααααα......κυρα-Μέρκελ μου ειπες οτι η Ευρωπη ειναι θωρακισμενη απο την Ελλαδα,ετσι λενε και ο γυφτο-σλοβακος και το αλλα γυφταρια που τους εχεις επιβληθει,τοτε ποια τυχη της Ευρωπης να παιξεις στον τζογο???

Γιατι λες οτι θα το σκεφτεις μετα το δημοψηφισμα???Δωσε μας μια κλωτσια να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα........αααααα ξεχασα η μεγαλη αγαπημενη ευρωπαικη οικογενεια με τα σταυροφιληματα που αλληλοβοηθιουνται ναι-ναι-ναι-ναι......

12. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

gant (01-07-15), Panos 316T (01-07-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως στα γκάλοπ αρχίζει να βγαινει το ΝΑΙ μπροστά και μάλλον όσο θα λυποθυμανε οι συνταξιούχοι μπροστά στις τραπεζες μέχρι την Παρασκευή, θεωρω οτι θα ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Βεβαια το θέμα είναι οτι μετα το ναι πρεπει να προμηθευτουμε πολλα κιλα βαζελίνη....
    Ηδη ο παταταμπλουμ το είπε οτι θα είναι σκληρότερα τα μέτρα....και όταν μιλάει αυτός όλως τυχαίως βγαίνουν......

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...

Θεωρώ ότι κάποιες τράπεζες δεν θα ανοίξουν χωρίς να γίνει ποσοστιαίο κούρεμα καταθέσεων. Με πολύ χαμηλότερο όριο από τα 100.000 που υποτίθεται ότι είναι εγγυημένα.
    Κοινό μυστικό ανάμεσα στους τραπεζίτες αυτές τις ημέρες.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ θα σας πω κάτι, ειδικότερα σε όσους εκφράζουν θάρρος και ελληνικό πνεύμα με την επιλογή τους.

Είμαστε σε έναν πάσσαλο αλυσοδεμένοι απο τον αντίπαλο, όπου στην τελευταία μας στιγμή έρχεται και ειρωνικά μας ρωτάει αν θελουμε να μας τινάξει τα μυαλά με μαγκνουμ, η με 45αρι.

Ο περήφανος Έλληνας μόνο μια απάντηση θα έδινε και αυτή θα ήταν, δε με νοιάζει. Στα @@ μου. Δεν θα παίξω άλλο το παιχνίδι σου.

Μοναδική επιλογή που έχουμε ειναι την άμεση παραίτηση ολοκλήρου του κοινοβουλίου, το οποίο ασέλγησε πάνω σε μια ολόκληρη χώρα.

Ξυπνήστε. Παίζετε το παιχνίδι τους πάλι και νομίζετε ότι κάνετε επανάσταση. Ο λαός έπρεπε να ειναι στον δρόμο, αλλά όχι για το ναι, ούτε και το όχι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 01-07-15 στις 19:26
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Alex_ (01-07-15), chrisgiapz3 (02-07-15), Nick bmwlover (01-07-15), paganis (01-07-15), Panos 316T (01-07-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο εδώ ο φίλος Κατς σου δίνει την μία πλευρά, και όχι όλες τις διαστάσεις... αλλά αυτό πιστεύει

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ο αγρότης να πληρώνει 1000 ευρώ το χρόνο εισφορές , αλλά να μπορεί να πάρει 500 ευρώ το μήνα σύνταξη (500Χ12= 6000 ευρώ το χρόνο) αλλά ο ελεύθερος επαγγελματίας να πρέπει να πληρώνει τα 6 πλάσια (900Χ 6 =5400 ) για να πάρει σύνταξη 800-900 ευρώ!!!!!
    Από την ώρα που πλέον ο αγρότης θα πληρώνει φόρο κανονικά σαν επαγγελματίας ..... μάλλον δε θα μπορεί να λειτουργεί όπως σήμερα, αλλά σαν επιχείρηση, πιο οργανωμένα, με τα έξοδα μιας επιχείρησης αλλά και την οργάνωση της ,τους υπαλλήλους της... ασφαλισμένους, με τις πιστοποιήσεις... κλπ... (ίσως δε θα μπορεί να έχει ο καθένας το χωραφάκι του κλπ κλπ

Μάλλον πρέπει να ενημερωθούμε από όσες περισσότερες πηγές μπορούμε εσωτερικού και εξωτερικού. Τους δικούς μας όλα αυτά τα χρόνια , δεν μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη. Με ψέματα βγαίνουν, με ψέματα κυβερνούν κλπ κλπ

Γιατί θα έπρεπε να σε κριτικάρουμε όταν ο μισθός που παίρνεις , είναι για εργασία πραγματική που κάνεις... δεν σου τον χάρισε κανείς, δεν σε βόλεψε κανείς, ένας ιδιώτης θεωρεί τη δουλειά σου υπεύθυνη και καλή και σε αμείβει τόσο !!! ΄Όσο για τις κρατήσεις .... Θα πάρεις μεγάλη σύνταξη Βασικά πληρώνεις για να δώσουμε τις σημερινές συντάξεις αλλά δε το λέμε, γιατί μερικοί θίγονται Συγνώμη για το ειρωνικό ύφος μου, αλλά δεν αντέχω.
    Φίλε μου Γιώργο , ο κόσμος που θέλει να τα κάνει όλα μπουρλότο, δεν αγχώνεται, όπως εσύ. Θεωρεί τη δραχμή λύση για όλα. Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος (το απεύχομαι...) , αν πάμε σε δραχμή, για το που θα σταματήσει η μπίλια της υποτίμησης , μιας και θα τυπώσουμε δραχμές... πτωχευμένοι.

Εδώ να πω, ότι μόλις ανακοινώσαμε το δημοψήφισμα και σχηματίστηκαν ουρές λόγω δικού μας πανικού, οι δικοί μας άνθρωποι που Κυριακή πρωί μας βεβαίωναν ότι όλα είναι καλά, αποφάσισαν το απόγευμα να πάμε σε capital controls για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που εμείς δημιουργήσαμε.
    Ας έκαναν δημοψήφισμα νωρίτερα. Πριν λήξει η τετράμηνη παράταση που ζήτησε ο Σύριζα, στην 2μινη παράταση που είχε ζητήσει ο Σαμαράς. Φταίνε οι άλλοι που εμείς δεν πήραμε απόφαση;
    Πρέπει να μας στηρίξουν λίγο ακόμα, μέχρι να πάρουμε την οριστική απόφαση να τους μουτζώσουμε ή όχι ;;
    Γιώργο οι ξένοι φταίνε, που δεν μπορείς να πάρεις τα δουλεμένα λεφτά σου!!!!!

Ευρώπη ΔΕΝ είναι μόνο η Γερμανία φυσικά. Άλλες 18 χώρες ψηφίζουν.... απλά δεν μας αρέσει.... έπρεπε να ψηφίζουν υπέρ των δικών μας ιδεών (κλειστά επαγγέλματα, 45άρηδες συνταξιούχοι, φοροδιαφυγή κάργα κλπ κλπ )

Αυτά τα έγραψα το πρωί...
    Ξέρω στεναχωριέστε που τα ΔΕΝ τα δημοσίευσα ακόμα αλλά είπα να μην αφήσω κανέναν με παράπονο.
    Συγνωμη δεν ειχα χρονο να δω τα ποστ,φιλε vag στο κομματι που κοπιαρεις οτι ΕΓΩ το πιστευω περι αγροτων σε ενημερωνω οτι αυτο ειναι ή ήταν στην προταση αυτο βλεπαμε εκεινο το βραδυ ταυτοχρονα με τον "πιλοτο" στο mega που το εξηγουσε ο Ρωμανιας.
    Τελευταιο απο εμενα γιατι αρκετα κρατηθηκα,
    Δεν ειπα προσωπικα σε κανεναν τι θελει να κανει,δεν ονοματισα περα απο μια προσωπικη με επιφυλαξη ερωτηση προς εναν επιχειρηματια οπως εσυ ουτε καπου χρησιμοποιησα δικη σου απαντηση ενω θα μπορουσα γιατι και παλι τσουβαλιαζεις πολυ κοσμο.
    Δεν εχω κανενα οφελος ουτε καπου εγραψα οτι περιμενω την δραχμη οπως αφηνεις να εννοηθει.
    Δεν σου αρεσε το ποστ μου με τον μεσο Γερμανο ουτε με το τι ορους πρεπει να κανουν μετα απο ενα οχι συμφωνια.
    Εισαι αρκετα φανατικος και μεγας προπαγανδιστης ,δεν επιθυμω μονοπλευρα να κοπιαρεις και να νουθετεις με δικα μου ποστ γιατι στο εγραψα και πατησες θενκς,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,διαλογο με αποψεις και υποδειξεις σε ατομα γνωστα μας να τα σκεφτεσαι πιο ψυχραιμα.
    Αλλα τι σου λεω εεε;;;
    Καλη συνεχεια στο παρεακι δεν ειμαι ουτε ξερολας ουτε προπαγανδιστης προτιμω να μην συμμετεχω καλη σας δυναμη απο καρδιας.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Σελίδα 290 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 190240280288289290291292300 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP