Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Θέμα: BMW M Performance τιμονι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω...μολις αγορασα την πρωτη μου bmw μια 320 i του 08 στην οποια ο προηγουμενος τοποθετησε το πακετο bmw performance στο εσωτερικο μαζι με το τιμονι που εχει τις οθονες.Το τιμονι δυστηχως δεν λειτουργει μου ειπε οτι εχει γινει η προεγκαταστασει.Μετα απο συνομιλια που ειχα σε εξουσιοδοτημενο service μου ειπε οτι θελει εγκεφαλο και πλεξουδα.Ξερει καποιος να μου πει 2 πραγματα τι ισχυιει και καποια προταση για το που να παρω και αλλες γνωμες?Καποιο καλο συνεργειο που να ξερουν?Ευχαριστω!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mit Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω...μολις αγορασα την πρωτη μου bmw μια 320 i του 08 στην οποια ο προηγουμενος τοποθετησε το πακετο bmw performance στο εσωτερικο μαζι με το τιμονι που εχει τις οθονες.Το τιμονι δυστηχως δεν λειτουργει μου ειπε οτι εχει γινει η προεγκαταστασει.Μετα απο συνομιλια που ειχα σε εξουσιοδοτημενο service μου ειπε οτι θελει εγκεφαλο και πλεξουδα.Ξερει καποιος να μου πει 2 πραγματα τι ισχυιει και καποια προταση για το που να παρω και αλλες γνωμες?Καποιο καλο συνεργειο που να ξερουν?Ευχαριστω!
    Αρχικά στην παρέα μας.

Κατα δεύτερον είσαι Αθήνα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 01-07-15 στις 11:03

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP