Σελίδα 284 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 184234274282283284285286294 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.831 έως 2.840 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεύτερη κωλοτούμπα μέχρι στιγμής από τους ''θεσμούς''.

Άρα λοιπόν υπήρχανε περιθώρια αλλά θέλανε να μας στραγγαλίξουνε,μπορούσανε να δώσουνε αλλά δεν θέλανε να δώσουνε.

Οι 8.000 αυτοκτονίες μάλλον δεν τους λένε κάτι.

Ένας στα Γιάννενα χθές βούτηξε στο πηγάδι και στις αρχές του μήνα ένας άλλος ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΥΓΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ.

Αυτα οχι απο παπαγαλακια απο το αστυνομικο δελτιο.

Όλα τα αλλα τα ακουω βερεσε........
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-06-15), vagmag (30-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και η συμφωνία τώρα δε θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ. Θα γίνει όπως θα πρεπε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μήπως η μπλόφα -μαγκιά του τσιπρα έπιασε; ας κάνουμε υπομονή μέχρι το βράδυ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Μια καχύποπτη σκέψη, που ελπίζω να μην ισχύει: Μήπως είναι όλο στημένο, ώστε οι πολίτες να αποδεχτούμε με ανακούφιση την όποια συμφωνία (με νέους φόρους, περικοπές κλπ), η κυβέρνηση να πει, ορίστε έκανα το μάγκα (και ξεχνάμε τα προεκλογικά), οι θεσμοί, ορίστε σας κάναμε τη χάρη (και παίρνετε αυτά που θέλαμε εξ αρχής) ενώ ταυτόχρονα περνάει το μήνυμα προς όλα τα κράτη-μέλη, είτε δεξιά είτε κέντρο είτε αριστερά (podemos) τα ίδια θα έχετε;

6. The Following 2 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), Nick bmwlover (30-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια καχύποπτη σκέψη, που ελπίζω να μην ισχύει: Μήπως είναι όλο στημένο, ώστε οι πολίτες να αποδεχτούμε με ανακούφιση την όποια συμφωνία (με νέους φόρους, περικοπές κλπ), η κυβέρνηση να πει, ορίστε έκανα το μάγκα (και ξεχνάμε τα προεκλογικά), οι θεσμοί, ορίστε σας κάναμε τη χάρη (και παίρνετε αυτά που θέλαμε εξ αρχής) ενώ ταυτόχρονα περνάει το μήνυμα προς όλα τα κράτη-μέλη, είτε δεξιά είτε κέντρο είτε αριστερά (podemos) τα ίδια θα έχετε;
    Λες να ειναι σταν το ανεκδοτο:

- Μπαμπα πρεπει να σου πω οτι ειμαι ομοφυλοφιλος...
    - ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ??
    - Τιποτα μπαμπα, ηθελα να πω οτι ξεκινησα να καννιζω
    - Πεστο βρε παιδακι μου και με κατατρομαξες

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spaka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και η συμφωνία τώρα δε θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ. Θα γίνει όπως θα πρεπε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μήπως η μπλόφα -μαγκιά του τσιπρα έπιασε; ας κάνουμε υπομονή μέχρι το βράδυ...
    Ελπιζω να μην εκανε καμια μπλοφα, μιας και δεν παιζουμε ποκα.

Αν εκανε τηνεγ@μισαμε στον κυβο

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα ένα είναι το πρόβλημα μου..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ του τι γίνεται!! Δεν βγαίνει κανείς να εξηγήσει τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει η κάθε επιλογή..παρακολουθώ εδώ και ώρα την εκπομπή του Χατζηνικολαου και έχει 2 ώρες που μαλώνουν για τα γαμημένα τα μικροκομματικά τους...δεν λέει κανείς τίποτε το ξεκάθαρο...και βγαίνει και το ''ψηφοδέλτιο'' και μου γράφει για ''Preliminary Debt Sustainability...και π@τσες μπλε και θα πάει την Κυριακή η θεία μου η Κρυστάλλω στο χωριό και θα πει ''Ααααα οκ, αφού είναι για το Sustainability θα ψηφίσω αυτό''.....@#$%^&**&^%$#@#$%^&**&^%$#@#$%^&*(* &^%$#@#$%^
    Γιώργο εδώ ο φίλος Κατς σου δίνει την μία πλευρά, και όχι όλες τις διαστάσεις... αλλά αυτό πιστεύει

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο αν βλεπεις το Μεγκα θα ειδες τι ειπε ο Ρωμανιας για τα μετρα που θελουν να φερουν...
    Η κρυσταλλω στο χωριο αν ειναι αγροτισσα γινεται αυτοματα ελευθερος επαγγελματιας καταργειται ο ΟΓΑ ,μπαινει στις εισφορες που δεν μπορει να πληρωσει ,και φορολογειται αυτοματα με 26% απο το πρωτο ευρω...
    Να ενα που θα πρεπει να ακουσες φιλε !
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ο αγρότης να πληρώνει 1000 ευρώ το χρόνο εισφορές , αλλά να μπορεί να πάρει 500 ευρώ το μήνα σύνταξη (500Χ12= 6000 ευρώ το χρόνο) αλλά ο ελεύθερος επαγγελματίας να πρέπει να πληρώνει τα 6 πλάσια (900Χ 6 =5400 ) για να πάρει σύνταξη 800-900 ευρώ!!!!!
    Από την ώρα που πλέον ο αγρότης θα πληρώνει φόρο κανονικά σαν επαγγελματίας ..... μάλλον δε θα μπορεί να λειτουργεί όπως σήμερα, αλλά σαν επιχείρηση, πιο οργανωμένα, με τα έξοδα μιας επιχείρησης αλλά και την οργάνωση της ,τους υπαλλήλους της... ασφαλισμένους, με τις πιστοποιήσεις... κλπ... (ίσως δε θα μπορεί να έχει ο καθένας το χωραφάκι του κλπ κλπ

Ναι να τα πούνε ΟΛΑ και μετά να ψηφίσουμε...Επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τι ακριβώς γίνεται...

εδώ ακόμα και τώρα άλλα λένε αυτοί, άλλα οι Ευρωπαίοι..τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
    Μάλλον πρέπει να ενημερωθούμε από όσες περισσότερες πηγές μπορούμε εσωτερικού και εξωτερικού. Τους δικούς μας όλα αυτά τα χρόνια , δεν μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη. Με ψέματα βγαίνουν, με ψέματα κυβερνούν κλπ κλπ

Ναι ρε φίλε συμφωνώ, αυτά δεν τα ξέρουν όμως όλοι και βγαίνουν και τα λένε 3 τη νύχτα..τι να πω...η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και ακόμα και τώρα αυτοί ''σφάζονται'' για τα πο@στοκομματα τους και εμείς απο τώρα ξεκινάμε τον εμφύλιο..

και εγώ ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και έχω 15.000 ευρώ κρατήσεις τον χρόνο! ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ!! χωρίς ανταπόκριση...θα βγει φυσικά τώρα ένας και θα πει, καλά ρε μεγάλε 15 κρατήσεις ποσά παίρνεις και μιλάς κιόλα? Παίρνω 3 φορές κάτω απο όσα παίρνουν συνάδελφοι μου έξω και βάζω το κεφάλι μου στον τορβά κάθε μέρα... είχα λεφτά στην άκρη και μου τα έχει δεσμεύσει η τράπεζα μεσώ cash colateral σαν εγγύηση γιατί έχω πάρει όλα τα δάνεια των γονιών μου και τα πληρώνω εγώ γιατί αυτοί δεν μπορούν! Αλλα φοβάμαι να πληρώνομαι με δραχμή και να εξοφλώ τα δάνεια σε ευρώ...
    Γιατί θα έπρεπε να σε κριτικάρουμε όταν ο μισθός που παίρνεις , είναι για εργασία πραγματική που κάνεις... δεν σου τον χάρισε κανείς, δεν σε βόλεψε κανείς, ένας ιδιώτης θεωρεί τη δουλειά σου υπεύθυνη και καλή και σε αμείβει τόσο !!! ΄Όσο για τις κρατήσεις .... Θα πάρεις μεγάλη σύνταξη Βασικά πληρώνεις για να δώσουμε τις σημερινές συντάξεις αλλά δε το λέμε, γιατί μερικοί θίγονται Συγνώμη για το ειρωνικό ύφος μου, αλλά δεν αντέχω.
    Φίλε μου Γιώργο , ο κόσμος που θέλει να τα κάνει όλα μπουρλότο, δεν αγχώνεται, όπως εσύ. Θεωρεί τη δραχμή λύση για όλα. Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος (το απεύχομαι...) , αν πάμε σε δραχμή, για το που θα σταματήσει η μπίλια της υποτίμησης , μιας και θα τυπώσουμε δραχμές... πτωχευμένοι.

Γιωργαρε εισαι εξυπνος ,οι τραπεζες εκβιαστικα κλεισανε για να μην παει ο κοσμος να ψηφισει ....
    Τοσοι ξενοι κατηγορουν οτι μας εκβιαζουν οι Ε.Ε και το ΔΝΤ...
    και αυτοι ψεμματα λενε?
    Γιατι τοτε αποψε ο Γιουνκερ εστειλε νεα προταση ?
    Αντωνη δεν του ειπαν τους ειπε να δωσουν μια εβδομαδα προθεσμια και να μην κοψουν τον ELA..
    Φυσικα δεν το εκαναν εκβιαστικα οποτε εκλεισαν

Εδώ να πω, ότι μόλις ανακοινώσαμε το δημοψήφισμα και σχηματίστηκαν ουρές λόγω δικού μας πανικού, οι δικοί μας άνθρωποι που Κυριακή πρωί μας βεβαίωναν ότι όλα είναι καλά, αποφάσισαν το απόγευμα να πάμε σε capital controls για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που εμείς δημιουργήσαμε.
    Ας έκαναν δημοψήφισμα νωρίτερα. Πριν λήξει η τετράμηνη παράταση που ζήτησε ο Σύριζα, στην 2μινη παράταση που είχε ζητήσει ο Σαμαράς. Φταίνε οι άλλοι που εμείς δεν πήραμε απόφαση;
    Πρέπει να μας στηρίξουν λίγο ακόμα, μέχρι να πάρουμε την οριστική απόφαση να τους μουτζώσουμε ή όχι ;;
    Γιώργο οι ξένοι φταίνε, που δεν μπορείς να πάρεις τα δουλεμένα λεφτά σου!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ!!! Και μακάρι να αλλάξει και όλη η ΕΕ προς αυτή την κατεύθυνση..Ευρώπη δεν είναι μόνο η Γερμανία! Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με αυτό..
    Ευρώπη ΔΕΝ είναι μόνο η Γερμανία φυσικά. Άλλες 18 χώρες ψηφίζουν.... απλά δεν μας αρέσει.... έπρεπε να ψηφίζουν υπέρ των δικών μας ιδεών (κλειστά επαγγέλματα, 45άρηδες συνταξιούχοι, φοροδιαφυγή κάργα κλπ κλπ )

Αυτά τα έγραψα το πρωί...
    Ξέρω στεναχωριέστε που τα ΔΕΝ τα δημοσίευσα ακόμα αλλά είπα να μην αφήσω κανέναν με παράπονο.

10. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), Panmilios (02-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spaka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι να βρει λύση και ας είναι για τα μάτια του κόσμου.

Μακάρι να γυρίσει τις επόμενες ώρες, ήρωας, λέγοντας στο λαό ότι τα καταφέραμε, θα κουρευτεί το χρέος, θα πάρουμε και μερικά μέτρα... και θα ηρεμίσει η κατάσταση

Θα φανεί τις επόμενες ώρες....
    Αν επιστρέψει και δηλώσει νικητής .... μπορεί να νικήσει η χώρα, και όχι το κόμμα.
    Αν επιστρέψει και αρχίσει να λέει για ανένδοτους ξένους κλπ κλπ... τότε τελειώσαμε.... Όλοι , ακόμα και αυτοί που μπορεί να είχαν 5 δραχμές, ακόμα και αυτοί που μπορεί να συντηρούσαμε 5 ανθρώπους , ακόμα και αυτοί που περίμεναν τη κρατική μέριμνα-βοήθεια κλπ .... όλοι....

Βέβαια για να επιστρέψει, πρέπει πρώτα να πάει!!!!

Στη θέση του, θα ήμουν ήδη εκεί. Θα κάθιζα τους πάντες σε ένα τραπέζι και θα τους έλεγα ότι πρέπει να βρω άμεσα λύση για τη χώρα, ότι δε θέλω να γυρίσω με υπόνοια ότι θα γίνουμε Ουγκάντα, ... δε θα έφευγα αν δεν πετύχαινα το καλύτερο για το λαό μου... Τώρα , άμεσα...

12. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξεκιναει να παει στις Βρυξελλες βολτα Βαγγελη.

Παει να υπογραψει κατι. Το τι ειναι αυτο το κατι μενει να δουμε. Ελπιζουμε ολοι να ειναι καλυτερο και απο αυτο που μας προτειναν εκεινοι τελευταια, αλλα και απο την δικη μας προταση

Εχω φερμαρει, και περιμενω να δω να ξεκιναει...

https://www.flightradar24.com/37.92,23.87/11

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα μαλλον αυτο ισχυει...
    Ι donut understeer...

Σελίδα 284 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 184234274282283284285286294 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP