Δε σκάω για τις επιταγές τέλος του μήνα .
Για αυτές έχω πάρει ήδη ηρεμιστικό . Δεν ξερω αν σου εχει τύχει ποτέ να εξαρτώνται κάποιες οικογένειες απο εσένα ( οι υπάλληλοι στη δίκη μου περίπτωση ) κ να τους αφήνεις εκτεθειμένους .
Εσύ , ο gant , ο πεθερός μου , η πεθερά μου , ο πατέρας μου κλπ ναι μπορεί να μην πάρετε τη σύνταξη σας ( που σε πολλούς εχει μπει) ... Εσύ όμως το διάλεξες .... Εμας γιατί μας παίρνεις στο λαιμό σου ;
Αν είσαστε τόσο ιδεαλιστές , ας ζητούσατε μείωση της σύνταξης ή ας την χαρίζετε σε κανέναν που εχει ανάγκη , οχι να καταστραφούμε .
Μη φοβάσαι μόνο τον Καμμένο . Ολοι οι πολιτικοί μας ( τέως κ νυν ) για τον κωλο τους καίγονται , ο λαός πεινάει κ θα πεινάσει ακόμα περισσότερο .
Την καραμέλα οτι θα αρχίσουμε να παράγουμε κ θα τρώμε ψωμί και θα εξάγουμε , μην την τρώτε . Αυτό οταν γίνει σε άθλιες συνθήκες δε θα μπορεί να γίνει σωστά κ η μόνη ανταγωνιστικότητα μας θα ειναι το ξεφτιλισμένο νόμισμα και οχι η σύγχρονη οργανωμένη παραγωγή . Οποίος είχε όρεξη για δουλειά μπορούσε σήμερα να το κανει , που δανειζόταν φτηνά με τις πλάτες των ευρωπαίων , που μπορούσε να πάρει καμία επιδότηση , που μπορούσε να επιμορφωθεί , που μπορούσε ν εξάγει , και το μόνο που τον φρέναρε ήταν το ίδιο το κράτος με τη γραφειοκρατία, την καθυστέρηση στην επιστροφή ΦΠΑ κλπ. Μετά τι θα ειναι ιδανικό για να ξεκινήσουμε την παραγωγή ;