Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο μεσος Γερμανος ειναι δλδ καλυμμενος και κριτης ΜΟΥ πιστευοντας οτι μου πληρωνει τον μισθο?
    Παντα ηθελα να το ρωτησω και να με πεισει καποιος για αυτο και επισης γιατι ο ραγιαδισμος και το κατοχικο συνδρομο του νεοελληνα πρεπει να με κανει να σκυβω το κεφαλι σε καθε ειδους αισχρη και ειρωνικη απαιτηση του..
    Γνωριζει ποσο εχει κερδισει η χωρα του απο το παιχνιδι του δανεισμου ή πολυ απλα οι "δημοκρατες" αλτρουιστες ηγετες του που κοπτωνται να με κανουν ισοτιμο του αποκρυπτουν εντεχνα την αληθεια?
    Να αισθανομαι τυψεις και ενοχες που με 3.5 ευρω θελω να μπορω να καθομαι σε μια παραλιακη καφετερια για να μην συμμετεχω και εγω στην αυξηση των αυτοκτονιων συνανθρωπων μου που προσπαθησαν και εκεινοι να σταθουν αλλα οι "σωτηρες" κοιτουν μονο νουμερα?
    Αληθεια υπαρχει κατι αλλο περα απο την οριστικη αποφαση τους για εξοντωση ακομα και φυσικη οσων περισσοτερων (ειδικα συνταξιουχων,ασθενων ομαδων)?
    Ναι φταιω στο μετρο που μου αναλογει ,ναι φταιει το κρατος το δομημενο επι 40 ετη δημοκρατιας και διαφθορας αλλα χωρις την συναινεση και την ισοτιμη αντιμετωπιση ποτε δεν θα αλλαξει κατι.
    Το 2% της "βρωμικης" ευρωπαικης λασπης που αναλογει στην χωρα τουτη και την πανε για "κρεμασμα" ειναι ελαχιστο και δεν με ξεγελαει οτι αξιζω πολυ περισσοτερο με βαση τον κοπο μου ,το μερος που ζω και το τι εχω να προσφερω.
    Θα περιμενω να δω τι και αν υπαρχει στην αρνηση αλλα η αποφαση μου προσωπικα με βαση την δικια μου εμπειρια ειναι να μην συνεχισω να περιμενω ελεημοσυνη ...
    Εξαλλου κατι που υπαρχει γραμμενο ειναι πως οσο χρωστας παρακαλανε να εισαι καλα να το ξεπληρωνεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 29-06-15 στις 01:43

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

paganis (29-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP