Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλικη ερωτηση
    Η επιχειρηση σου αντεχει το 100% προκαταβολη ΦΠΑ για τα επομενα χρονια?
    Αν ναι τοτε δεν βλεπω να εχεις προβλημα εισαι υγιεστατο μαγαζι και μπραβο σου που σκεφτεσαι το προσωπικο σου !
    Αν σε θιγει η επι του προσωπικου ερωτηση ξεχασε το δεν ειναι ωρα για μπουμπουνητα και αντιπαραθεσεις...
    Ειναι προκαταβολή φόρου 100% , κ όσο δυσβάσταχτη κ αν ειναι , κ όσο άδικη , και όσο και αν εγω το θεωρώ απλα εσωτερικό δανεισμό ( άτοκο για το κρατος, αφού δε μας δινει κανένας άλλος δανεικά για μισθούς κ συντάξεις ) , ναι θα το πλήρωνα . Οπως εχω πληρώσει ολα τα παράλογα μέχρι τωρα , τελος επιτηδεύματος , φόρο πολυτελείας , εισφορά αλληλεγγύης , ακριβό ΟΑΕΕ , ΕΝΦΙΑ ( μιας κ τα δικα μου εμπορεύματα θέλουν μεγάλο χώρο για να αποθηκεύονται ) κλπ κλπ .

Το οτι είμαι υγιές μαγαζι το ξερω εγω , τι αγώνα εχω κανει , ποσο εχω ρισκάρει , και τι εχω χάσει απο την προσωπική κ οικογενειακή μου ζωη . Οταν ο κόσμος έκανε διακοπές , εγω δούλευα .
    Βλεπω λιγο πιο ξεκάθαρα τα πραγματα .
    Στεναχωριέμαι που θα περάσουμε αυτές τις καταστάσεις .
    Έμαθα να δουλεύω .

Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί που έμαθαν οτι η σκληρή δουλεια ειναι να πηγαίνουν 8 ώρες το πολυ σε ενα γραφείο του δημοσίου ;;;

Δυστυχώς πάλι θα την πληρώσουν οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα καθώς κ κάποιοι αγωνιστές κ μεροκαματιάρηδες .

Όσο για τους ανέργους ... Θελω πολυ να δω την μέριμνα του κράτους μετα .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 28-06-15 στις 23:43

2. The Following 7 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

alexm (29-06-15), bmw-318is (28-06-15), chrisgiapz3 (29-06-15), giannis_compact (30-06-15), joseph (30-06-15), katsaraios (28-06-15), nuovo.. (28-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τωρα βέβαια αρχίζω κ καταλαβαίνω πολλα για το σκεπτικό του κόσμου .

Σε μια χώρα που ο κόσμος έμαθε να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του κ να εχει μονο απαιτήσεις απο το κρατος κ δικαιώματα , σε μια χώρα που το κέρδος για μια επιχειρηση ειναι κατακριτέο , σε μια χώρα που έμαθε τους πολίτες να κλέβουν γιατι τους κλέβει το κρατος - καλη δικαιολογία - , σε μια χώρα που το να καταπατείς την ελευθερία του άλλου ειναι μαγκιά , σε μια χώρα που έπεισε τον κοσμο οτι τα λεφτά τα παράγει ο δημόσιος τομέας ... Φτάσαμε να ακούμε μπράβο , που κάνουμε απλα το τυπικό κομμάτι σωστά .

Δεν κατακρίνω αυτο που λες , απλα θελω να επισημάνω οτι το να είσαι τυπικός , ειναι περίεργο , σε σημείο χλευασμού πολλές φορές .

Ισως για αυτο δεν μπορω να συνεννοηθώ με πολυ κοσμο .

4. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bmw-318is (28-06-15), chrisgiapz3 (29-06-15), giannis_compact (30-06-15), joseph (30-06-15), Konstantinos E60 (28-06-15), Panmilios (29-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP