Σελίδα 269 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 169219259267268269270271279 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.681 έως 2.690 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν μπορώ να το πιστέψω .

Στον πάτο φίλοι μου δεν εχει Bmw .

Στον πάτο δεν εχει ATM σε λειτουργία .

Ειμαστε όντως μαλακες και δειλοί . Αντί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να διορθωθούμε θα επιλέξουμε την έξοδο και την αυτοκτονία .

Είτε στην Ευρώπη είτε οχι πρεπει να διορθωθούμε . Απλά στην Ευρώπη έχουμε και μια ελπίδα να πάμε μπροστά .!

Σας ικετεύω όλους εσάς τους υπέρμαχους της ρήξης . Διαβάστε τι πρεσβεύοουν οι χώρες που έχουμε σημαία . Διαβάστε το επίπεδο ζωής .

Μη μας καταστρέψετε !

Ας πει επιτέλους κάποιος την αλήθεια στον ελληνικό λαό .

Μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας . Καμία χώρα μόνη της δεν μπορεί να σταθεί στο παγκόσμιο οικονομικό που υπαρχει . Ολοι ψάχνουν δυνατούς συμμάχους . Εμείς έχουμε ! οι υπόλοιποι μας έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 27-06-15 στις 07:11

2. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-06-15), giannis_compact (28-06-15), Konstantinos E60 (27-06-15), Panmilios (27-06-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θέλω να μου πεις αν μπορείς τα τελευταία 5 χρόνια πια ακριβώς βοήθεια έχουμε λάβει και το πως καταφέρνουν να ζουν εκατομμυρια συνάνθρωποι μας.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να μου πεις αν μπορείς τα τελευταία 5 χρόνια πια ακριβώς βοήθεια έχουμε λάβει και το πως καταφέρνουν να ζουν εκατομμυρια συνάνθρωποι μας.
    Τα τελευταία 5 χρονια έμειναν ανοιχτές οι τράπεζες κ ακόμα πληρώνονται μισθοί κ συντάξεις . Αυτό επιλέξαμε . Καποια εκατομμύρια περνούν πολυ δύσκολα κ αυτοί ειναι οι άνεργοι κ μερικώς απασχολούμενοι , ειναι οι άρρωστοι κλπ .
    Σίγουρα ΔΕΝ ειναι ολοι οι άλλοι .
    Η λογική σου ποια ειναι ;
    Αφού αυτός ειναι άνεργος ας ειμαστε ολοι ;
    Τουλάχιστο μέχρι τώρα δινόταν κ ενα επίδομα ανεργίας , κάτι ... Μετά τι ;

Λόγω Ευρώπης φτιάξαμε καποια νοσοκομεία που επιλέξαμε να μη συντηρούμε κ διατηρούμε για να μην πειράξουμε τεμπέληδες κ λαμόγια .
    Να δω να πηγαίνετε για δουλειά χωρίς λεφτά , μόνο με κουπόνια , να γυρνάτε σπιτι ... Κ να νιώθετε περήφανοι .

Κάτι τέτοιοι περήφανοι τριτοκοσμικοί χειροκροτάνε τους προέδρους τους , κ έχουν μείνει πίσω απο τον κόσμο . Σε όλο τον πλανήτη πείτε μου ενα παράδειγμα χώρας που θέλετε να ακολουθήσουμε κ δείτε το βιωτικό επίπεδο κ τη λειτουργία της χώρας κ τις επιλογές .

Ειμαστε βλήματα .
    Αναμένω μπαν ... Κ δεν το παρεξηγώ .
    Ο λόγος μου δε θα συνεχίσει να ειναι ούτε καν τόσο ευγενικός .
    Δεν μπορώ να βλέπω θεωρίες κ να μας καταστρέφουν .

Για κάντε ενα δημοψήφισμα κ εδώ μεσα . Θέλω να ψηφίσουμε κ να δω ονομαστικά το αποτέλεσμα .

5. The Following 7 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-06-15), fast-enough (29-06-15), giannis_compact (28-06-15), Kostas_1 (27-06-15), Loukas (27-06-15), Panmilios (27-06-15), Thomelef (27-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού ήξερε τι μέτρα έπρεπε να παρθουν , αφού ήξερε οτι δε θα τα ψηφίσει , γιατί έφερε το δημοψήφισμα την ύστατη στιγμή και οχι 1 μήνα πριν ;

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα τελευταία 5 χρονια έμειναν ανοιχτές οι τράπεζες κ ακόμα πληρώνονται μισθοί κ συντάξεις . Αυτό επιλέξαμε . Καποια εκατομμύρια περνούν πολυ δύσκολα κ αυτοί ειναι οι άνεργοι κ μερικώς απασχολούμενοι , ειναι οι άρρωστοι κλπ .
    Σίγουρα ΔΕΝ ειναι ολοι οι άλλοι .
    Η λογική σου ποια ειναι ;
    Αφού αυτός ειναι άνεργος ας ειμαστε ολοι ;
    Τουλάχιστο μέχρι τώρα δινόταν κ ενα επίδομα ανεργίας , κάτι ... Μετά τι ;

Λόγω Ευρώπης φτιάξαμε καποια νοσοκομεία που επιλέξαμε να μη συντηρούμε κ διατηρούμε για να μην πειράξουμε τεμπέληδες κ λαμόγια .
    Να δω να πηγαίνετε για δουλειά χωρίς λεφτά , μόνο με κουπόνια , να γυρνάτε σπιτι ... Κ να νιώθετε περήφανοι .

Κάτι τέτοιοι περήφανοι τριτοκοσμικοί χειροκροτάνε τους προέδρους τους , κ έχουν μείνει πίσω απο τον κόσμο . Σε όλο τον πλανήτη πείτε μου ενα παράδειγμα χώρας που θέλετε να ακολουθήσουμε κ δείτε το βιωτικό επίπεδο κ τη λειτουργία της χώρας κ τις επιλογές .

Ειμαστε βλήματα .
    Αναμένω μπαν ... Κ δεν το παρεξηγώ .
    Ο λόγος μου δε θα συνεχίσει να ειναι ούτε καν τόσο ευγενικός .
    Δεν μπορώ να βλέπω θεωρίες κ να μας καταστρέφουν .

Για κάντε ενα δημοψήφισμα κ εδώ μεσα . Θέλω να ψηφίσουμε κ να δω ονομαστικά το αποτέλεσμα .

Για αρχή μόνο λόγο για μπαν δεν βλέπω! μιλάμε και ανταλλάζουμε απόψεις, το ότι έχουμε διαφορετικές γνώμες δεν πειράζει.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω καυγά!

Δεν θα σχολιάσω τπτ από τα παραπάνω εν μέρη συμφωνώ αλλά θα σου απαντήσω κάτι άλλο.

τέσσερις θείοι μου δουλεύουν εδώ και 3 χρόνια σχεδόν χωρίς να πληρώνονται.
    Πολλοί συμμαθητές μου τρώνε σχεδόν καθημερινά ρύζι και μακαρόνια (σκέτα χωρίς να είναι αλά κρεμ)
    Πολλοί συνάδελφοι μου με οικογένειες και τρελά πτυχία και πολλά awards που έφτασαν εκεί που έφτασαν με ιδρώτα, κόπο και άπειρες ώρες εργασίας όχι με έτοιμες δουλειές και κεφάλαια είναι άνεργοι.
    Η μάνα μου με την μέση σύνταξη που πέρνει πάει και βοηθάει στο τοπικά καπή και δίνει φάρμακα σε γεροντάκια που δεν έχουν να πάρουν ούτε ένα ντεπόν.
    Ο γείτονας μου είναι άνεργος τα τελευταία 4 χρόνια και το πανέμορφο κοριτσάκι που έχει μένει στο σπίτι γιατί δεν έχει λεφτά για βενζίνη να το πάει για μπάνιο.
    Και άλλα πολλά τα οποία βαριέμαι να γράψω.

Αν κάποιος από εσάς δεν τα γνωρίζει όλα μάλλον σε κάποια άλλη χώρα μένει.

8. The Following User Says Thank You to Christopherk For This Useful Post:

paganis (28-06-15)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού ήξερε τι μέτρα έπρεπε να παρθουν , αφού ήξερε οτι δε θα τα ψηφίσει , γιατί έφερε το δημοψήφισμα την ύστατη στιγμή και οχι 1 μήνα πριν ;
    Δεν αποκλείω το σενάριο, με το να ανακοινώνει επίσημα δημοψήφισμα, να παίζει και ένα τελευταίο χαρτί στο χοντρό παιχνίδι που γίνεται στο "τραπέζι με την πράσινη τσόχα" στις Βρυξέλλες.

Αν υπάρχει πιθανότητα, οι "σκληροί της Ευρώπης" να "φοβούνται" οτιδήποτε απο την πιθανότητα ελληνικής πτώχευσης, θα φανεί τώρα, αν υπάρχει μπλόφα απο την όποια πλευρά, θα φανεί τώρα.

Το θέμα είναι πόσο ψύχραμοι μπορούμε να παραμείνουμε.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους.

10. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Christopherk (27-06-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αρχή μόνο λόγο για μπαν δεν βλέπω! μιλάμε και ανταλλάζουμε απόψεις, το ότι έχουμε διαφορετικές γνώμες δεν πειράζει.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω καυγά!

Δεν θα σχολιάσω τπτ από τα παραπάνω εν μέρη συμφωνώ αλλά θα σου απαντήσω κάτι άλλο.

τέσσερις θείοι μου δουλεύουν εδώ και 3 χρόνια σχεδόν χωρίς να πληρώνονται.
    Πολλοί συμμαθητές μου τρώνε σχεδόν καθημερινά ρύζι και μακαρόνια (σκέτα χωρίς να είναι αλά κρεμ)
    Πολλοί συνάδελφοι μου με οικογένειες και τρελά πτυχία και πολλά awards που έφτασαν εκεί που έφτασαν με ιδρώτα, κόπο και άπειρες ώρες εργασίας όχι με έτοιμες δουλειές και κεφάλαια είναι άνεργοι.
    Η μάνα μου με την μέση σύνταξη που πέρνει πάει και βοηθάει στο τοπικά καπή και δίνει φάρμακα σε γεροντάκια που δεν έχουν να πάρουν ούτε ένα ντεπόν.
    Ο γείτονας μου είναι άνεργος τα τελευταία 4 χρόνια και το πανέμορφο κοριτσάκι που έχει μένει στο σπίτι γιατί δεν έχει λεφτά για βενζίνη να το πάει για μπάνιο.
    Και άλλα πολλά τα οποία βαριέμαι να γράψω.

Αν κάποιος από εσάς δεν τα γνωρίζει όλα μάλλον σε κάποια άλλη χώρα μένει.
    Έτσι ειναι οπως τα περιγράφεις .
    Θα ειναι χειρότερα , ακόμα κ για εσένα κ τη μητέρα σου .
    Αν μέχρι τώρα μπορούσανε κ βοηθούσαμε πλέον δε θα μπορούμε .

12. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-06-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έτσι ειναι οπως τα περιγράφεις .
    Θα ειναι χειρότερα , ακόμα κ για εσένα κ τη μητέρα σου .
    Αν μέχρι τώρα μπορούσανε κ βοηθούσαμε πλέον δε θα μπορούμε .
    Μια χαρά τα λες!
    Ακριβώς έτσι είναι αλλά ξέρεις τι;!
    Όταν θα πάει η μάνα μου την 5η Ιουλίου και θα ψηφίσει ΟΧΙ θα πεινάσει και την απόφαση θα την έχει πάρει αυτή!
    Τα προηγούμενα χρόνια το να μας ξεφτιλίσουν την απόφαση την έπαιρναν άλλοι για εμάς και κέρδιζαν εκατομμύρια!!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το τελευταίο χαρτί το έπαιξε ο Αλέξης...
    Περιμένετε το μεσημεριανό Eurogroup και θα δείτε την ΕΕ...
    Δημοψήφισμα αμφιβάλλω αν θα προλάβει να γίνει...
    Detailing Madness

15. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

nuovo.. (27-06-15), Panmilios (27-06-15)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το τελευταίο χαρτί το έπαιξε ο Αλέξης...
    Περιμένετε το μεσημεριανό Eurogroup και θα δείτε την ΕΕ...
    Δημοψήφισμα αμφιβάλλω αν θα προλάβει να γίνει...
    Νομίζω απόγευμα είναι το eurogroup, δεν ξέρω αν προλάβουν οι δικοί μας στη Βουλή να έχουν επικυρώσει την απόφαση για δημοψήφισμα αλλά και πάλι θα υπάρχει λίγος χρόνος για να κάνει κάποιος πίσω...

Σελίδα 269 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 169219259267268269270271279 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP