iPhone 5: Γιατί ακόμα μας μαγεύει;
Πηγή: ired.gr
https://www.ired.gr/blog/item/1579-i...e-like-it.html
iPhone 5: Γιατί ακόμα μας μαγεύει;
https://www.ired.gr/blog/item/1579-i...e-like-it.html
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
giannis z3 (21-04-15)
LG G2...απλά γ@μ@το και στα μισά χρήματα.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ένα σπάνιο και παράξενο μήνυμα στην οθόνη του iPhone και επίλυση του προβλήματος.
Υπάρχει περίπτωση (και δεν το ευχόμαστε) να συναντήσετε σε κάποια στιγμή ένα παράξενο μήνυμα στην οθόνη του iPhone (iPod, iPad) σας: "iPhone is disabled - try again in 1 minute".
Η κατάσταση αυτή μπορεί να συμβεί σε όλες τις iOS συσκευές, όπως είπαμε και παραπάνω, και έχει μερικές παραλλαγές. Μπορεί να λέει μόνο ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, να έχει επιπλέον την προσθήκη "προσπαθήστε σε ένα λεπτό" ή σε κάποιες περιπτώσεις να λέει, "αυτό το iPhone είναι απενεργοποιημένο για 22 εκατομμύρια λεπτά, δοκιμάστε αργότερα".
Φυσικά δε γίνεται να περιμένετε για 22 εκατομμύρια λεπτά (περίπου 42 χρόνια) εκτός κι αν είστε αληθινά υπομονετικός τύπος. Εν τω μεταξύ θα έχουν εμφανιστεί 42 νεότερα μοντέλα του iPhone. Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παράξενο μήνυμα.
Όποιο κι αν είναι ακριβώς το μήνυμα από τα παραπάνω, ένα είναι σίγουρο: η αιτία είναι η ίδια. Και είναι η εξής: κάποιος προσπάθησε να εισάγει τον κωδικό της συσκευής -εσφαλμένα - βέβαια για πάρα πολλές φορές και το αποτέλεσμα ήταν να μπλοκάρει η συσκευή.
Ο κωδικός ασφαλείας - όπως ξέρουμε - χρησιμοποιείται για να ασφαλίσουμε τη συσκευή μας από οποιονδήποτε θέλει να τη χρησιμοποιήσει χωρίς την άδειά μας και, αν κάποιος προσπαθήσει να εισάγει τον κωδικό για περισσότερες από 6 συνεχείς δοκιμές, τότε η συσκευή κλειδώνει προκειμένου να αποτρέψει την περαιτέρω προσπάθεια εισαγωγής κωδικών και την κλοπή δεδομένων σε περίπτωση επιτυχίας.
Αν μάλιστα επιμείνουμε για πάνω από 6 φορές θα λάβουμε το μήνυμα για τα 22 εκατομμύρια λεπτά που δεν είναι πραγματικός χρόνος αναμονής, αλλά στην ουσία θέλει να μας δηλώσει ότι θα πρέπει να περιμένουμε πραγματικά πάρα πολύ.
Αν λοιπόν δείτε αυτό το μήνυμα, αυτό σημαίνει ότι κάποιος (ίσως εσείςπροσπάθησε να εισάγει τον κωδικό σας εσφαλμένα πάνω από 6 φορές, κι αν δεν είστε εσείς, τότε αυτό είναι ένα σήμα κινδύνου.
Πώς το επιδιορθώνουμε
Ο τρόπος να επιδιορθώσουμε ένα τέτοιο πρόβλημα, είναι σχετικά απλός και είναι ο ίδιος ουσιαστικά που χρειάζεται για να ακυρώσουμε τον κωδικό μας.
Το πρώτο σας βήμα είναι να προσπαθήσετε να επαναφέρετε τη συσκευή σας από το αντίγραφό ασφαλείας που (ελπίζουμε ότι) έχετε σε κάποιο υπολογιστή. Για να το επιτύχετε, συνδέετε τη συσκευή στον υπολογιστή, εκκινείτε το iTunes επιλέγετε Επαναφορά (Restore) και ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη.
Αν αυτό δεν πετύχει, τότε πρέπει να περάσετε στην επόμενη μέθοδο που είναι η διαδικασία Ολικής Επαναφοράς (Recovery) σβήνοντας τη συσκευή, συνδέοντας τη σβηστή και με πατημένο το πλήκτρο Home στον υπολογιστή και περιμένοντας την εκκίνηση του iTunes πάλι και την ειδοποίηση ότι είστε σε Recovery Mode, προκειμένου να επαναφέρετε τη συσκευή σας είτε σε εργοστασιακή κατάσταση, είτε από κάποιο εφεδρικό αντίγραφο.
Αν και αυτό δε λειτουργήσει τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία DFU (Device Firmware Update) που είναι μια πιο προχωρημένη λειτουργία ανάκτησης. Συνδέετε τη συσκευή στον υπολογιστή, τη σβήνετε, την ανάβετε πάλι κρατώντας τα πλήκτρα για 10 δευτ., αφήνετε το πλήκτρο Power και συνεχίζετε να πατάτε το Home μέχρι να εμφανιστεί το σήμα της Recovery Mode. Μόλις η οθόνη μαυρίσει, είστε σε DFU Mode.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Χρίστος (25-05-15)
Καποιος τσιμπησε το κινητο του μπαμπα και αρχισε δοκιμες!!!!
εσπασε και η 8.3....
Για να δουμε....
Απο ios 7.1 αξιζει να παω στην 8.3;Αποδοση μπαταριας,και ολες οι εφαρμογες που επιβαρυνουν την λειτουργια του κινητου χωρις να μου προσφερουν κατι;Τουλαχιστον με jailbreak ξεφορτωνομαι καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι αλλα το θεμα μπαταριας ειναι σημαντικο.Εχει δει καποιος βελτιωση ή ειναι παλι μια αναβαθμιση που μας βαζει να εχουμε το κινητο μαζι με τον φορτιστη;
Χρίστος (24-06-15)
καλα ακομα ειναι πολυ νωρις για να πουμε αποτελεσματα.
Εγω μιας που δεν εχω στη κατοχη μου test phone για δοκιμη, θα παραμεινω ως εχω μερικες μερες να δω σχολια και να αναβαθμισει και ο saurik το mobile substrate.
Αυτη τη στιγμη με 8.1.1 στο 6+ μου ειμαι με νορμαλ χρηση στις 2 μερες χαλαρα και με πραγματικο σκισιμο 1μερα και κατι ψιλα.
πριν 3 ωρες εγινε η επισημη κυκλοφορια της 8.4!
η οποία μπορεί να γίνει μέσω OTA update (Over-The-Air) είτε μέσω του iTunes.
Όπως έχουμε αναφέρει, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της 8.4 είναι η νέα υπηρεσία της Apple, το Apple Music, το οποίο αρκετοί χρήστες αναμένουν εδώ και πολύ καιρό.
Αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στην νέα αναβάθμιση του λογισμικού, τα οποία έχουμε αναφέρει κατά καιρούς, με ένα από τα πιο σημαντικά να είναι και η ενσωμάτωση του Apple Pay για τους κατόχους iPhone από την Μεγάλη Βρετανία.
και πριν 1.5 ωρα κυκλοφορησε και καινουριο jb εργαλειο για την νεα εκδοση...!
Παλι καλα που δε βιαστηκα να κανω restore για να σπασω
Ο,τι νεοτερο προκειψει θα ενοιμερωσω
Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Apple και η BMW ήταν σε διαπραγματεύσεις μεταξύ τους, ώστε να μπορέσει η Apple να σταθεί πάνω στο concept του BMW i3,
προκειμένου να συνεχίσει το δικό της project για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με κωδική ονομασία "Project Titan",
όπως αναφέρει μία καινούρια αναφορά από ένα γερμανικό περιοδικό, το Manager Magazine.
Η εταιρεία του Cupertino, ενδιαφερόταν από την αρχή για το ξεχωριστό σασί του i3, το οποίο είναι αρκετά μικρό και φέρει κατασκευή από carbon fiber,
βοηθώντας στο να είναι το αυτοκίνητο, ακόμη πιο ελαφρύ και αποδοτικό.
Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τις συζητήσεις το φθινόπωρο του 2014, αλλά σταμάτησαν από τότε κάθε επαφή,
προκειμένου να μπορούν να μιλήσουν και με άλλες εταιρείες και να καταλήξουν σε κάποιο τελικό σχέδιο.
Κάποιες αναφορές υποστηρίζουν επίσης πως ο Tim Cook και κάποια άλλα διοικητικά στελέχη,
ταξίδεψαν στο Leipzig της Γερμανίας, προκειμένου να δουν από κοντά την παραγωγή του BMW i3.
Παράλληλα, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η BMW και η Apple εργάζονται από κοινού πάνω σε ένα ίδιο project, για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου.
Τον Μάρτιο, μία άλλη αναφορά από Γερμανικό περιοδικό με αυτοκίνητα, το Auto Moto und Sport,
υποστήριζε πως αυτές οι δύο εταιρείες είναι σε στενές διαπραγματεύσεις, προκειμένου να κάνου το BMW i3, το νέο "Apple Car".
Ωστόσο, η ίδια η BMW αρνήθηκε αυτό τον ισχυρισμό στην Reuters κάποιες ώρες μετά την δημοσίευση του.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Apple προχώρησε στην πρόσληψη του Doug Betts,
πρώην Senior Vice President της Chrysler Group και επικεφαλή των διεργασιών επιτήρησης ελέγχου και υπηρεσιών.
Αυτή η πρόσληψη, κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η Apple όντως εργάζεται πάνω στην δημιουργία κάποιου Apple Car,
αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από τον Doug Betts, η εταιρεία προχώρησε και στην πρόσληψη του Paul Furgale, ενός ερευνητή με ειδικότητα πάνω στα αυτόνομα οχήματα.
Τέλος, οι συγκεκριμένες φήμες αναφέρουν πως η Apple θα έχει έτοιμο το συγκεκριμένο project μέχρι το 2020,
αλλά υπάρχουν και πιθανότητες να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο project αν κάτι πάει στραβά.
appleworldhellas.com
Καλημέρα σε όλους,
στα γρήγορα σας λέω ότι είχα ένα iphone 4S το οποίο το έδωσα στη γυναίκα μου αφου πρώτα έκανα restore as new και πέρασα το back up απο το παλιό της iphone. Εγω πήρα ένα Samsung S6 edge και μετά απο λίγο καιρό και το ρολόι Samsung gear S
Απο τη στιγμή που πήρα το ρολόι κατάργησα τη sim μου και έβγαλα 2 νέες nano sim με το ίδιο νούμερο ώστε να είναι μια μέσα στο τηλέφωνο και μια μέσα στο ρολόι.
όταν κάνω τράμπα τις sim, δηλαδή όταν ενεργοποιώ τη μια ή την άλλη (γιατί η μια πρέπει να είναι σε flight mode) πάει sms στο iphone της γυναίκας μου που της λέει το όνομα μου, αλλαγή sim και ΙΜΕΙ
Καμιά ιδέα πώς σκατά συμβαίνει αυτό? Η γυναίκα μου έχει vodafone, εγω cosmote, αυτη ios και εγω android. To μονο κοινό είναι το παλιό μου τηλέφωνο....
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500