Ενα τιμονι Μ3 ξερει κανεις ανεχει τελωνειο απο Ευρωπη,και ποσα ειναι τα μεταφορικα?
Τα λεφτα ειναι κανα 250- 300 Ε περιπου
Ενα τιμονι Μ3 ξερει κανεις ανεχει τελωνειο απο Ευρωπη,και ποσα ειναι τα μεταφορικα?
Τα λεφτα ειναι κανα 250- 300 Ε περιπου
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Τελωνείο δεν έχει αν είναι από Ευρώπη και τα μεταφορικά είναι ανάλογα με τον πωλητή.
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
U.S.National Debt Clock
Συνήθως γράφουν.Ή αν δεν γράφουν τους στέλνεις μήνυμα μέσω ebay και τους ρωτάς.
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
A8hnaios (21-06-15)
DIMITr|S (22-06-15)
www.elta.gr η φθηνοτερη και ασφαλεστερη ειδικα για ευρωπη . trackable , και στα δεματα σχετικα φθηνες χρεωσεις , απλα πολυ καλη συσκευασια. εχω κανει πανω απο 200 αποστολες με ελτα μιας και ειμαι επαγγελματιας πωλητης στο ebay , κανενα δεν χαθηκε . μαλιστα μου εκανε εντυπωση πως ενα δεμα που εστειλα , αραβικα εμιρατα , ηταν εκει σε 9. εργασιμες
A8hnaios (23-06-15), Bazil Van Sinner (09-07-15), BILL007 (23-06-15), Vassilis ///M (25-06-15), zaharias (23-06-15)
https://www.ebay.co.uk/itm/262423664...84.m1436.l2648
Mε προβληματιζουν τα 50 Ε μεταφορικα,μα ποιο πολυ οτι ο πωλητης δε δεχεται επιστροφη...
U.S.National Debt Clock
Ο πωλητης δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει καθως εχει γερο feedback (μελος απο το 2009, με 100% positive feedback με 775 συνολικα comments). Επιστροφες ειναι κατι που πολλες φορες δεν δεχονται πωλητες του Ebay. Αλλα με τετοιο feedback δεν θα ανυσηχουσα για το τιμονι. Remanufactured ειναι αρα δεν ειναι OEM το δερμα αλλα μια χαρα δειχνει. Η Κροατια, αν και δεν εχω παρει τιποτα ποτε απο εκει, νομιζω οτι ειναι EU member οποτε δεν θα εχεις και extra χρεωσεις για κατι.
Standard Int'l Shipping δινει αλλα στα comments αναφερει Expedited Worldwide Shipping.
Expedited ειναι συνηθως courier services UPS, fedex, Elta ταχυμεταφορες κτλ με tracking No. ενω Standard ειναι συνηθως απλο ταχυδρομιο με/χωρις tracking.
Τωρα που η αγγλια εφυγε απο την Ευρωπη....τι παιζει με το ebay και τις αγορες απο Αγγλια ? Τελωνειο?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Θεωρητικά έφυγε. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει ακόμα ούτε καν η επίσημη αίτηση! Επομένως ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε εταιρείες που έχω ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να απαντήσει.
Πάντως το amazon άκουσα ότι ετοιμάζεται να αλλάξει έδρα για Ιρλανδία για να μην έχει τελωνείο. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα κάνουν κι άλλες μεγάλες εταιρείες.
Επίσημα πάντως δεν μπορεί να απαντήσει κανένας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη friendgr : 01-08-16 στις 13:26