Δωσε μια καλη πρόσφορα και ξεκινάς !!!
https://pages.ebay.com/link/?nav=ite...obalID=EBAY-DE
Καταρχάς καλημέρα. Πριν ποστάρω έψαξα στο επίσημο site της εταιρίας και βρήκα ΜΟΝΟ λάμπες xenon και όχι ballasts, kits, κλπ. To philipsxenon δεν μου φαίνεται ότι ανήκει στην επίσημη εταιρία και μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ξέρουμε γιατί κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο domain.
Tη μόνη ειρωνεία μέχρι στιγμής, την βρίσκω στο παραπάνω σχόλιο σου. Αν το να διατυπώνεις μια ερώτηση αποτελεί ειρωνεία, μάλλον έχω ξεχάσει εγώ τη σημασία του διαλόγου. Αν πάλι είστε έτοιμοι μόνο για νεύρα και νταηλίκια (του στυλ ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις έτσι κλπ), ok.
Και πάλι προτάσεις μια κατάσταση που δεν ισχύει, ως επιχείρημά σου. Έδωσα διαταγές; Υπάλληλοι μου; Ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι. Έχω συμμετάσχει σε πολλά φόρα, αλλά τέτοια επίθεση από mod, δεν την έχω αντιμετωπίσει.
Συγγνώμη και για την ενόχληση.![]()
Εγω εβαλα στο δικο μου xenon philips την πιο ακριβη τελευταια σειρα βεβαια και εχει πολυ καλο πεντακαθαρο λευκο φωτισμο χωρις να στραβωνει καθολου τους απεναντι! Δοκιμασα αλλα 5 κιτακια πιο φτηνα απο αλλες μαρκες αλλα ηταν πραγματικα τζιφος το αποτελεσμα απο ολες τις αποψεις.
φιλε xenos υπαρχει κιτ της philps και οχι μονο λαμπες!Αν προλαβω θα βγαλω φωτο το δικο μου που το γραφει πανω!
η philips δεν φτιάχνει ballast, μόνο οι λάμπες είναι δικές της.
Απλά έχει πάρει ballast με τα δικά της στανταρ και έχει περάσει το iso της.
Η μόνη εταιρία που λένε ότι είναι καλύτερη είναι η mtech. Όλα ίδια είναι.
Δεν εψαξες καλα ομως και μαλλον επηρεασμενος απο τετοιου ειδους αναρτησεις ποσταρες με απολυτη σιγουρια την αποψη σου.
Η philips λοιπον εχει Xenon HID conversion kit, τα οποια ομως λογο νομοθεσιας Ευρωπης και Αμερικης δεν μπορει να τα εχει επισημα σε ολα τα σαιτ της.
Στο σαιτ της Αυστραλιας π.χ υπαρχουν τα κιτ κανονικα, πωλουνται για εσωτερικη τους χρηση και το pdf της εταιριας αναφερει:
The Philips Xenon HID conversion kit is your chance to convert from standard halogen headlamps to the brightest and whitest Xenon bulbs
https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...&slg=EN&scy=AU
https://download.p4c.philips.com/fil..._pss_aenin.pdf
Υπαρχουν φυσικα και κινεζιες... αλλα οχι με τα επισημα διακριτικα της εταιριας.
Επιμενεις να εισαι καπως...
Οσο καιρο εισαι στο φορουμ ειδες καποιον απο τους μοντ να το παιζει νταηλικι ή να εχει νευρα;
Ειδες σε καποιο θρεντ απαντηση του στυλ "ποιος εισαι εσυ";
Αν μη τι αλλο αυτος ο ιντερνοχωρος φημιζεται για τις προσωπικες σχεσεις μεταξυ των μελων που εχουν δημιουργηθει, ασχετα απο τι οχημα εχει ο καθενας μας και τι γνωσεις εχει πανω στο αντικειμενο.
Στο παρελθον υπηρξαν κατι ζιζανια... που μαλλον τους ενοχλουσε αυτο το κλιμα, φροντισε ομως το φορουμ και τα στειλει μαζι με γουβαδακια τους σε αλλη παραλια...
Εδω ειμαστε για βοηθαμε ο ενας το αλλο σε οτι προβλημα μπορει να υπαρχει με στην αγαπημενη μας bmw και οχι μονο!!!
Εσυ το παρακατω σου ποστ το βρισκεις νορμαλ;
Επίσης θυμάμαι ότι Philips, osram, κλπ δεν βγάζουν xenon kit (άλλο τι πουλάνε ορισμένοι). Θα ήθελα λινκ που να διαψεύδει.
Τι απαιτηση ειναι αυτη με το, θα ηθελα λινκ που να διαψευδει
και ενω σου αναφερω οτι λαθος θυμασαι για την philips, συνεχιζεις λες και απευθυνεσαι προς τον υπαλληλο σου (αυτο εννοουσα), Οκ, μπορώ να έχω λινκ στο επίσημο site της εταιρίας;
Στα αλλα φορα που συμμετεχεις ετσι κανεις;
Ποσταρεις αυτο που εσυ νομιζεις οτι ειναι σωστο και τους ζητας ετσι με κοφτες... απαντησεις να αποδειξουν οτι κανεις λαθος!!!
Για να τελειωνουμε και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, δεν παιζει ρολο φιλε μου τι γραφεις και αν ειναι σωστο αυτο που γραφεις, το πως το γραφεις ειναι η ουσια και τι αφηνεις να εννοηθει...![]()
gant (16-06-15), Leonidas_E39 (21-06-15), wheelman (15-06-15)