Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 459

Θέμα: Μ3 Ε46 Coupe γνήσιο!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άλλος ο κόσμος του smg και αλλος του χειροκίνητου .
    Για την πίστα , την γρήγορη οδηγηςη, και την ευκολία στη μετακινηςη , το smg ειναι must . Το csl ειναι για χρόνους και το smg βοηθάει .
    Για εμένα το fun to drive περιλαμβάνει το ανακάτεμα της σούπας κ τη χρήση του συμπλέκτη .
    Διάλεξε τι θέλεις και αποφάσισε . Στο νησί θα χαρείς περισσότερο το εργαλείο και οχι σε πίστα . Προσωπικά δε θα χαιρόμουν , αν είχα το φόβο της βλάβης .... Κ εσύ εισαι μακριά απο Συνεργειο μαλλον .

Το M3 ειναι ενα αυτοκίνητο όνειρο , τόσο απο συμπεριφορά όσο και απο μοτέρ και ομορφιά . Δεν ξερω κατα ποσο θα σε ενθουσιάσει μετά το 330 . Σίγουρα ειναι πιο δυνατό αλλα η δύναμη ειναι ψηλά και θέλεις δρόμο και χώρο . Ειναι αναβάθμιση αλλα δεν ξερω ποσο μεγάλη .

Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις . Προσωπικά μου άρεσε , αλλα προτίμησα τη ροπή του M5 έναντι του στροφάρισματος του Μ3 . Ίσως να γέρασα κιόλας .

Δεν μπορώ να σου προτείνω αν πρεπει να πάρεις κάποιο καλό κ ακριβό , μιας και εγώ πήρα ενα καλό αυτοκίνητο ( σύμφωνα με τα μέλη του φόρουμ ) σε άριστη για την έποχη τιμη , το οποίο υποτίθεται οτι βελτίωσα με καλύτερο ακόμα προγράμμα απο το εξωτερικό , αλλα τελικά χάλασε λιγο μετά την πώληση και ενώ ο επόμενος ιδιοκτήτης το πήρε και αυτός ως καθαρό και καλό μηχανικά ...
    Ειναι και θεμα τύχης , κ θεμα συντηρησης αλλα δεν παύουν να ειναι και ευαίσθητα και παλιά αυτοκίνητα .

2. The Following 9 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (06-06-15), chrisgiapz3 (06-06-15), diosak (06-06-15), georggge46 (05-06-15), katsaraios (06-06-15), Leonidas_E39 (05-06-15), Panos 316T (05-06-15), pilot (06-06-15), Thomelef (05-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP