Tο εχω δει απο κοντα του Δημητρη και σιγουρα ηταν αψεγαδιαστο και αριστα διατηρημενο..
Tο εχω δει απο κοντα του Δημητρη και σιγουρα ηταν αψεγαδιαστο και αριστα διατηρημενο..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Σιγά το κότερο!!!![]()
sympether with chiefτης
Πιστεύω πως δεν θα παρεξηγήσει ο φίλος turbodog μιας και πλέον δεν είναι δικό του: αλλά παρότι το αμάξι φαίνεται όντως πολύ προσεγμένο, θα παίρνατε Μ3 που κάποτε δούλευε κομπρεσσέρ? Εγώ πάντως όχι...![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
mark e92 (05-06-15), nik200 (07-06-15), Vasilis M3 (07-06-15)
chrisgiapz3 (05-06-15)
Με τα specs του συγκεκριμενου κιτ, τον τροπο και γενικα την χρηση που του εκανε ο Δημητρης, ειμαι σιγουρος πως το μοτερ δεν ενοιωσε και πολλα!
Μοτερικα, περα απο τα μεταλλα, το μονο σημειο που ''πασχει'' ειναι η φλατζα γιατι ειναι πολυ λεπτη αναμεσα στους κυλινδρους..μπιελες στροφαλος και πιστονια αντεχουν μια χαρα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
chrisgiapz3 (05-06-15)
Νάσο επειδή διάβασα πολύ καλά το θέμα, θα συμφωνήσω απολυτα μαζί σου
Για τις τιμές δεν γνωρίζω αν είναι πράγματι έτσι αλλά για να έχεις ολόσωστο & garage queen αμαξι και όχι κοτέτσι που είναι τα 8 στα Μ3 που κυκλοφορούν ή πωλούνται κατα διαστήματα στο car.gr και όπου αλλού πρέπει να τα σκάσεις
Όπως ακριβώς πρέπει να τα σκάσεις για να πάρεις ένα πολύ καλό και διαχρονικό ρολόι (Rolex Daytona) , όπως πρέπει να τα σκάσεις για να πάρεις ένα καλό φουσκωτό (Technohull 999 & Scorpion 860 stephull), έτσι πρέπει να τα σκάσεις για να πάρειε Ε46 Μ3 είτε έτοιμο από τον προηγούμενο είτε για ΟΛΙΚΟ μάζεμα από την πλευρά σου
Πραγματικά θαυμάζω όλα τα παραπάνω οπου ανέφερα και χαίρομαι όταν στο δρόμο ή στη θάλασσα βλέπω διαχρονικά αυτοκίνητα/φουσκωτά τα οποία είναι δεκαετίας + και τα έχουν πένα![]()
Detailing Madness
chrisgiapz3 (05-06-15), EVERGET (05-06-15), nik200 (05-06-15), Vassilis ///M (06-06-15), Ε91 (05-06-15)
Άλλος ο κόσμος του smg και αλλος του χειροκίνητου .
Για την πίστα , την γρήγορη οδηγηςη, και την ευκολία στη μετακινηςη , το smg ειναι must . Το csl ειναι για χρόνους και το smg βοηθάει .
Για εμένα το fun to drive περιλαμβάνει το ανακάτεμα της σούπας κ τη χρήση του συμπλέκτη .
Διάλεξε τι θέλεις και αποφάσισε . Στο νησί θα χαρείς περισσότερο το εργαλείο και οχι σε πίστα . Προσωπικά δε θα χαιρόμουν , αν είχα το φόβο της βλάβης .... Κ εσύ εισαι μακριά απο Συνεργειο μαλλον .
Το M3 ειναι ενα αυτοκίνητο όνειρο , τόσο απο συμπεριφορά όσο και απο μοτέρ και ομορφιά . Δεν ξερω κατα ποσο θα σε ενθουσιάσει μετά το 330 . Σίγουρα ειναι πιο δυνατό αλλα η δύναμη ειναι ψηλά και θέλεις δρόμο και χώρο . Ειναι αναβάθμιση αλλα δεν ξερω ποσο μεγάλη .
Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις . Προσωπικά μου άρεσε , αλλα προτίμησα τη ροπή του M5 έναντι του στροφάρισματος του Μ3 . Ίσως να γέρασα κιόλας .
Δεν μπορώ να σου προτείνω αν πρεπει να πάρεις κάποιο καλό κ ακριβό , μιας και εγώ πήρα ενα καλό αυτοκίνητο ( σύμφωνα με τα μέλη του φόρουμ ) σε άριστη για την έποχη τιμη , το οποίο υποτίθεται οτι βελτίωσα με καλύτερο ακόμα προγράμμα απο το εξωτερικό , αλλα τελικά χάλασε λιγο μετά την πώληση και ενώ ο επόμενος ιδιοκτήτης το πήρε και αυτός ως καθαρό και καλό μηχανικά ...
Ειναι και θεμα τύχης , κ θεμα συντηρησης αλλα δεν παύουν να ειναι και ευαίσθητα και παλιά αυτοκίνητα .
A8hnaios (06-06-15), chrisgiapz3 (05-06-15), diosak (06-06-15), georggge46 (05-06-15), katsaraios (06-06-15), Leonidas_E39 (05-06-15), Panos 316T (05-06-15), pilot (06-06-15), Thomelef (05-06-15)
Εγώ λέω μετά από τα γραφόμενα του Νασου μην μπλέκεις με Ε46 εκτός και αν το ξέρεις το αυτοκίνητο.
Πόσα άλογα ήταν το 330?
nik200 (06-06-15)
Το 330 ηταν μαμα με διαφορικο απο Μ3 και μόνο Εξατμιση..
Και το Μ3 πιστεύω ότι στα χέρια μου θα κοντύνει λιγο σε βήμα διαφορικού (λόγω νησιού) όταν με το καλο το παρω και μου φανεί μακρύ..
Πρώτη επιλογή μου ειναι ένα καλο SMG.. Δεν βιάζομαι να αγοράσω Μ3.. Αν δεν βρω καλο SMG θα παρω ένα καλο χειροκίνητο.. Για λιγότερους πονοκεφάλους..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
mark e92 (06-06-15)
Να αναφερω οτι τωρα πια δεν χρειαζεται να πληρωσεις 2000Ε για νεα αντλια SMG καθως περασαν τα χρονια και πολυ εξοικοιωθηκαν με την επισκευη. Δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα απλο ηλεκτρικο μοτερακι !!!! δεν ειναι πυρινικη φυσικη. Κατασκευαστικα δεν διαφερει απο μια μιζα, ετσι και η επισκευη της...
μια εταιρια του εξωτερικου που κανει χρονια αυτες τις επισκευες ειναι εδω :https://www.ebay.com/itm/BMW-E46-M3-...item23519e2b29
αλλα και εδω στην Ελλαδα εχουν γινει επισκευες και οι αντλιες ακομα δουλευουν