οτι βρισκομασε σε δυσκολη θεση...ειναι νομιζω σαφες...
ακομα και τουτη τη περιεργη στιγμη μας,αδυνατουμε να βαλουμε το οποιο μυαλο μας εχει απομεινει να σκεφτει.να αποφασισει.να κρινει!!!
εχθες το βραδυ επεσε το ματι μου σε μια εκπομπη ενημερωτικη..η κ παπουτσης,πρωην υπουργος της προηγουμενης κυβερνησης,να εχει βγει εκτος εαυτου φωναζοντας σε ενα δημοσιογραφο ο οποιος εριχνε τα κατηγορω του σε αυτους που με λιγα λογια τα τρωνε..
οταν δηλαδη οι βουλευτες λενε...ολοι γνωριζουμε τι συμβαινει και ποιος τα τρωει και ολοι τρωμε!!
ο κ παπουτσης λοιπον οριοταν και ελεγε οτι ειναι ντροπη να σπιλωνουμε το ονομα της δημοκραιτας και αλλα τετοια...
λοιπον συνοδοιποροι....ο παπουτσης δεν τα εφαγε....εγω σιγουρα δεν τα εφαγα γιατι το αμαξι μου ειναι 12 ετιας..ο σιμητης και ο καραμανλης παλι δεν τα εφαγαν...οπως επισης και κανενας μα κανενας απο τους βουλευτες ανα τους αιωνας(διοτι αγωνιζονται για το συμφερον του λαουπανω απο ολα)..
πως βρεθηκαμε λοιπον να χρωσταμε περισσοτερα απο το ποσο που προκαλεσε την παγκοσμια οικονομικη κριση??????????
τα πραγματα ειναι πολυ απλα.ειμαστε ολοι ζωα.αφοσον καθομαστε και ανεχομαστε-πιστευουμε-δεχομαστε οτι μας λενε οι οποιοι χωρις κριση,βουληση η αντιλογο,ειμαστε ζωα.
οπως οι αγελαδες(που ανεφερε και ενας παραπανω).γιατι ο αγροτης να μην τη αρμεξει?θα αντισταθει?και αν αντισταθει...υπαρχει και το σφαγειο.
ομως κυριοι...οταν μας ζωσει ολους η πεινα και βγω εγω και εσυ εξω με ξυλα να σκοτωνω τον συνανθρωπο μου για να φαω και να επιβιωσω,ο καθε κ.παπουτσης θα βρισκεται καπου πινοντας,τρωγοντας η οτι αλλο θελετε...
ειναι καιρος λοιπον ολοι μας να βαλουμε κατω τα κεφαλια μας και αυτο που υπαρχει μεσα να το χρησιμοποιησουμε.αλλα τι λεω....
οταν βγαζει η τζουλια και η ντουβλη dvd ολοι μας τρεχουμε σα λυσσαρια να τα δουμε και να τα κατεβασουμε...λες και ειδικα στην εποχη μας ειμαστε στερημενοι...
ας παρουμε ολοι λοιπον 1,5 ¤βενζινη και ας δουμε τη ντουβλη στη χρεωμενη 50 ρα τηλεοραση μας (που ενω ειμαστε ανεργοι βαλαμε δοσεις για να παρουμε.αν δουλευαμε χαλαλι μας και μας αξιζε!!!)
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....