Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Τραγικο!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18832
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Την ιστορία λοιπόν αυτή την έχω ζήσει κι εγώ:

    Δύο μήνες αφότου παρέλαβα το καινούργιο ΤΤ 225 μου τον Μάρτη του 2001, και αφού το είχα αφήσει παρκαρισμένο μια ηλιόλουστη μέρα κάτω από το πατρικό μου, πήγα και το βρήκα με ραγισμένο παρμπρίζ στη μέση χαμηλά.

    Το σίγουρο είναι πως το αίτιο ήταν η συστολή-διαστολή λόγω θερμοκρασιακών μεταβολών. Το κακό ήταν πως αυτό ήταν σύνηθες στα roadster ΤΤ και όχι στα coupe όπως το δικό μου.

    Για τη ιστορία, το θέμα δεν ήταν η αστοχία υλικού αλλά η ύπαρξη τάσεων εξ' αρχής λόγω λανθασμένης κόλλησης του παρμπρίζ στο πλαίσιο.

    Τελικά το αντικατέστησε η KARENTA στην εγγύηση, αφού πρώτα έκανε εξονυχιστικό έλεγχο για να διαπιστώσει πως δεν επρόκειτο για χτύπημα. Θραύση κρυστάλλων είχα βέβαια, απλώς δεν ήθελα να χρεωθεί η ασφαλιστική την ποιότητα κατασκευής της Audi (ή μάλλον την έλλειψη αυτής).

    Το καλύτερο όμως είναι πως το ίδιο καλοκαίρι θα άλλαζα 2 φορές τα πλαϊνά φλας των φτερών γιατί έσπαγαν τα κλιπς τους από τη ζέστη και τα έβρισκα να κρέμονται από το καλώδιο και το ντουί.

    Τελειώνοντας, ν' αναφέρω κάτι ακόμη:

    Δε χρειάζεται καν να συγκρίνουμε τα Audi S με τα μοντέλα Μ, αφού και τα BMW σειράς είναι έτη φωτός μπροστά. Εγώ έχω μια ταπεινή 5άρα 2 ετών, μεταχειρισμένη από 2ο χέρι, η οποία όχι μόνο είναι χρηματοκιβώτιο σε αίσθηση αλλά επιπλέον δεν κάνει το παραμικρό τσικ μέσα. Ό,τι VAG και να 'χα έτριζε σα ράντζο νοσοκομείου από τον 1ο κιόλας μήνα. Εν προκειμένω, το πάχος στα κρύσταλλα της BMW είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι εκείνο στο GTI που είχα, στο παλιό S3 του αδερφού μου, ακόμη και στο προαναφερθέν ΤΤ το οποίο δεν είχε καν πλαίσιο στις πόρτες. Με τα VAG είχα γίνει ο καλύτερος πελάτης της Carglass, τι συζητάμε τώρα?

    Μπορεί να γελάμε γιατί στη χώρα μας η 316 Ci έφτασε να κοστίζει 40.000 ευρώ, όσο δηλαδή και το τουρμπάτο Α5, αλλά εγώ θα έπαιρνα την 316 every single f*cking time.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

    bimmer-corfu (23-05-10), m-power_01 (18-05-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP