Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Θραυση κρυσταλλων... Για VW μιλάμε, εγώ θα έλεγα ανακύκλωση, όλο το όχημα, όχι μόνο το παρ πριζ.
Action Man (18-05-10), bimmer-corfu (23-05-10), Dimzan (24-05-10), NickE60 (18-05-10)
Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Για VW μιλάμε, εγώ θα έλεγα ανακύκλωση, όλο το όχημα, όχι μόνο το παρ πριζ.
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Για VW μιλάμε, εγώ θα έλεγα ανακύκλωση, όλο το όχημα, όχι μόνο το παρ πριζ. +1
Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Για VW μιλάμε, εγώ θα έλεγα ανακύκλωση, όλο το όχημα, όχι μόνο το παρ πριζ. χαχαχαχχαχα να το ακούσει ο κονας (και νυν sharky) αυτό ...θα γίνει turbo-compressor
Kostas_1 (18-05-10)
Αρχικό μήνυμα απο NickE60 χαχαχαχχαχα να το ακούσει ο κονας (και νυν sharky) αυτό ...θα γίνει turbo-compressor Νίκο εκτός από το αγγούρι το Scirocco όλα του VAG είναι καλά αμάξια! Αλήθεια ο Κονας - Sharky ποιό έχει;
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
Kostas_1 (21-05-10)
Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Για VW μιλάμε, εγώ θα έλεγα ανακύκλωση, όλο το όχημα, όχι μόνο το παρ πριζ. Χαχα,εσυ τι θα λεγες; Παντως το σκηνικο με το παρμπριζ ειναι να μη σου τυχει... Ν.
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ