Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 62

Θέμα: [E46] Μετατροπή από 2.0 valvetronic σε 330ci (reborn)

Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κατι ακομα, αφου το σασι ε46 σηκωνει και το 2.2 και το 3λιτρο μοτερ, γιατι να μη γινεται να το δηλωσεις το αμαξι σαν 3λιτρο; Περιεργο μου φαινεται

Rides
    1

Προεπιλογή

Πάρε ένα 330 και είσαι οκ μην μπλέκεις .

3. The Following 2 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

BILL007 (20-05-15), Βασιλης (20-05-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    compactM3 άλλαξε τίποτα?
    Οχι δεν αλλαξε τιποτα προς το παρον.
    Παρακολουθω την συζητηση, απλα αν αρχισω παλι να λεω οτι δεν μπορει να το δηλωσει, οτι θεωρειτε κακουργημα γιατι ειναι φοροδιαφυγη, οτι δεν περναει ΚΤΕΟ πλεον, οτι θεωρειτε ανασφαλιστος σε περιπτωση ατυχηματος και ολα οσα εχουμε πει, καποιοι θα με πουν παλι γραφικο.......

Να σας αποκαλυψω οτι εχω καταθεσει στο υπουργειο οικονομικων και μεταφορων ολοκληρο φακελο με προταση αλλαγης της νομοθεσιας, που συνταξαμε μαζι με τον ΔημητρηςΜ3, και το εχουμε δωσει και σε βουλευτες.

Καποια στιγμη ειχα ρωτησει αν και ποσοι θελουν να δηλωσουν αλλαγη κινητηρα, να παμε με υπογραφες και οχι δυο γραφικοι τυποι .....

Εγω και ο Δημητρης βαλαμε τα μουτρα μας μπροστα με ονοματεπωνυμο και προσωπικα στοιχεια.
    Σημερα που μιλησα με το υπουργειο παλι, μου ειπαν οτι λογο του χαμου που γινεται με την συμφωνια, ενω εχει προωθηθει στους αρμοδιους, και αναγνωριζουν το προβλημα, δεν βλεπουν λογο γιατι να μην γινει, απλα δεν εχουν ζητησει ενημερωση που βρισκεται η κατασταση.

Με διαβεβαιωσαν οτι θα με ενημερωσουν εντος της εβδομαδας.
    Εγω ειμαι αισιοδοξος απο την σταση και τα λεγομενα του ανθρωπου που παρελαβε τον φακελο, αλλα το οτι μονο εγω και ο Δημητρης ασχολουμαστε με το θεμα, με προβληματιζει το κατα ποσο καποιος καρεκλοκενταυρος δεινοσαυρος του μεταφορων θα μας παρει στα σοβαρα για ενα θεμα που εχει προκυψει με δαχτυλο των εμπορων και αντιπροσωπων αυτοκινητων.....

Ισως αν καποιοι πιεζαν κι αυτοι ειτε τις υπηρεσιες της περιοχης τους, ειτε βουλευτες, ειτε οποιον μπορουν τελος παντων, Ή φτιαχναμε ενα κειμενο με υπογραφες και περιγραφες του τι θελει να δηλωσει ο καθενας, τοτε σιγουρα θα μας επαιρναν στα σοβαρα πολυ πιο γρηγορα γιατι παταμε εκει που ποναει......

ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και θα κανουμε κι εμεις σωστα και νομιμα το κεφι μας οπως σε ΚΑΘΕ αλλη χωρα της ευρωπης....

οποιος ενδιαφερεται, απανταει σε μενα ή στον ΔημητρηςΜ3....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη compactM3 : 20-05-15 στις 21:12

5. The Following 10 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

A8hnaios (20-05-15), Akis 330Ci (21-05-15), Bazil Van Sinner (21-05-15), BILL007 (20-05-15), diosak (20-05-15), katsaraios (20-05-15), nikos valvetronic (22-05-15), Vassilis ///M (21-05-15), wheelman (21-05-15), ΔημήτρηςΜ3 (20-05-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Pitbull Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατι ακομα, αφου το σασι ε46 σηκωνει και το 2.2 και το 3λιτρο μοτερ, γιατι να μη γινεται να το δηλωσεις το αμαξι σαν 3λιτρο; Περιεργο μου φαινεται
    το μοτερ εχει και κωδικους επανω που λενε τι ειναι..... στο ΚΤΕΟ αυτα πλεον ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!

μοτερ χωρις κωδικους, το στελνουν υπουργειο............

7. The Following User Says Thank You to compactM3 For This Useful Post:

BILL007 (20-05-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν αλλαξε τιποτα προς το παρον.
    ...

Πάντως εγώ δεν νομίζω να τίθεται θέμα "γραφικότητας". Επειδή λέμε την αλήθεια που είναι δυσάρεστη, είμαστε και γραφικοί?

Απο εμένα προσωπικά και δημόσια συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας να ευαισθητοποιήσετε τις αρμόδιες αρχές και μακάρι να γίνει κάτι.
    Είναι πολλές φορές που παραπονούμαστε εμείς και οι γείτονες που στο δρόμο μπροστά απο το σπίτι μας έχει ανοίξει μια λακούβα, αλλά δεν παίρνει και κανείς ένα τηλέφωνο να το αναφέρει στις αρμόδιες αρχές.Γι'αυτό και η λακούβα μένει εκεί δεκαετίες...

9. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

compactM3 (20-05-15)

Περιοχή
    Rides
    0

Προεπιλογή

CompactM3 Μπράβο για την προσπαθεια ελπιζω να καρποφορίσει. Ευχαριστω κ για τις απαντησεις φιλε

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το κακο ειναι οτι ειμαστε δυο άτομα !!!!
    Που τουλάχιστον φαίνονται πιστεύω ειναι και αλλα άτομα το γιατι δε θέλουν
    Να φανούν ειναι δικο τους θέμα !!
    Η παροιμία λεει η ισχύς έν τη ενωση!!!
    Αν καταφέρουμε να αλλάξουμε τη νομοθεσία τότε μπορουμε να κανουμε τα πάντα !
    Βοήθεια φιλοι !!

12. The Following 3 Users Say Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Akis 330Ci (21-05-15), BILL007 (20-05-15), compactM3 (20-05-15)

Περιοχή
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δηλαδη ρε παιδες τοσα παιδια (και απο το forum και απο αλλα που εχω δει) τα οποια εχουν προβει σε αναλογη μετατροπη, τοσα χρονια κυκλοφορουν παρανομα;

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν θυμάμαι καλά, με την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπεται αλλαγή κινητήρα +- 20%από τα κυβικά του κινητήρα που έχει το αυτοκίνητο και με την προϋπόθεση εργοστασιακά να έβγαινε τέτοιος κινητήρας για το συγκεκριμένο μοντέλο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 20-05-15 στις 22:45

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Pitbull Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη ρε παιδες τοσα παιδια (και απο το forum και απο αλλα που εχω δει) τα οποια εχουν προβει σε αναλογη μετατροπη, τοσα χρονια κυκλοφορουν παρανομα;
    Οποιος προλαβε τα προηγουμενα χρονια το δηλωσε,τωρα η δεν το δηλωνουν η δεν κανουν μετατροπη αν ξερουν οτι δεν μπορει να δηλωθει.
    Διαλεγεις και παιρνεις..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

16. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

BILL007 (21-05-15)

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •