Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυξεροι και παντογνωστες...
Εμενα στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ γιατι μου κρατανε εισφορα στο ΤΑΞΥ και παραλληλα απο τον εργοδοτη μου για να παρωεφαπαξ απο το ταμειο που το χρεωκοπησανε τα δυο κομματα που φωναζαν ακομα και εδω μεσα να ψηφισουμε να μην χρεωκοπησουμε;
Που εισαστε οσοι σας φταινε οι συριζαιοι οταν τα κοπροσκυλα που ακομα και εδω μεσαυποστηριζονταν ως οι σωτηρες μας;
Χαλαρωστε γιατι καποιοι φτιαξανε μαξιλαρακι για γενιες και εγω δουλευω 17 χρονια ΝΥΧΤΑ με τα καλα και τα ασχημα που εχουν ολοι οι εργαζομενοι ιδιωτικοι και δημοσιοι...

Βεβαια τωρα οι αρχικολωτουμπες τολμανε να μιλανε ,αλλοι κρυβονται με τα λεφτακια τους μασουρι στα παπλωματα ,οι μαγκες που παραμυθιαζουν πιτσιρικια...
Αυτά που πληρώνεις εσύ δεν είναι λογιστική εγγραφή, είναι κόστος υπολογισμένο στα έξοδα του προϊόντος που προσφέρει η εταιρεία σου και ταυτόχρονα πράγματικη εγγραφή, αφού το αφεντικό σου πάει και τα καταθέτει. Πράγμα το οποίο δεν γίνεται με τις κρατήσεις του δημόσιου.

Επίσης, το "εφαπαξ" που θα παρεις εσύ, σε τι πόσο ανέρχεται? Αν είναι πάνω από 7κ, εμένα με συγχωρείς που το λέω, αλλά να με χεσεις.

Όσον αφορά τον σύριζα, ότι ακριβώς έκαναν τα προηγούμενα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα ίδια ήρθαν να συνεχίσουν.

Και εγώ χάρηκα την πρώτη εβδομάδα των εκλογών, αλλά τελικά φαίνεται ότι μιλάμε ακριβώς για ίδια γεύση.