Δεν εχω να πω κατι.. κατι περισσοτερο! τα εχουμε πει εκατονταδες φορες σε ολα τα νηματα της επικαιροτητας.
Πεντε χρονια τωρα τα ιδια... βαρεθηκα, ειχα καινουργιο αμαξι και παλιωσε εσεις δεν βαρεθηκατε?
Για τα υπολοιπα εγω απαντησα σε μια ερωτηση του Θωμα, και αφορα πραγματικο συναισθημα υπαρκτου προσωπου που βιωνει την ανεργια
και αποψεις-ιδεες δικες μου για τις οποιες δεν θα απολογηθω σε κανεναν, απολογουμαι μονο για τις πραξεις μου.
Τωρα πως απο εκει φτασαμε να κανουμε διαπιστωσεις οτι μας νοιαζει μονο το εφαπαξ

συνειρμικα εμενα με ξεπερναει.
Τελος πεντε χρονια τωρα ο καθενας μονο αυτος ξερει πως τα φερνει βολτα και τι κανει για να επιβιωσει και πριν αρχιζουμε τις πολιτικοοικονομικες και κοινωνιολογικες αναλυσεις αλλων καλο ειναι να κανουμε και την αυτοκριτικη μας πρωτα.
Σε οτι ααφορα εμενα δεν θελω αντιπαραθεση με κανεναν γνωστο,αγνωστο, απλο συνομιλητη ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ με Φιλο! για αυτο και δεν το συνεχιζω...
Πολλα απο τα γραφομενα βγαζουν αλλο νοημα και δημιουργουνται παρεξηγησεις που δεν θα γινονταν αν η κουβεντα γινοταν απο κοντα.