Σελίδα 244 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 144194234242243244245246254294 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.431 έως 2.440 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο παραπάνω έκανα λάθος τον υπολογισμό... Μιας κ υπολόγισα οτι οι κρατήσεις ηταν για 12 μήνες / χρονο αλλα ηταν για 14 / χρονο . Δεν αλλαζει πολυ το αποτέλεσμα . Αντι για 8,5 χρονια τα χρηματα παρθηκαν πισω σε 10... .

Να σημειώσω εδω οτι τα ένσημα κ κρατήσεις ηταν επιςης για 14 μήνες , ασχέτως τους μήνες εργασίας . Πληρώνουμε ένσημα και στα δώρα !

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι ρε φίλε απ την τσέπη της τα πλήρωνε.
    Είχα τακτικό 2500ε και έπαιρνα στο χέρι 1650, τα υπόλοιπα ήταν στο ταμείο το οποίο φρόντισαν να εξανεμίσουν στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα και τα ρέστα τα ρίξανε στο ΙΚΑ.
    1650 καθαρότατα, όμως, θεωρητικά μπορεί να στα φουσκωνανε και στα 6000. Δεν αμφιβάλλω ότι εσύ τα άξιζες, αλλά οι περισσότεροι δεν αξίζουν ούτε 200 το μήνα,ρώτα ποιος ελεύθερος επαγγελματιας καθαρίζει 1650 τωρα. Το δικό μου ταμείο ήταν υγιέστατο και το πηδηξανε κανονικά και συνεχίζω να πληρώνω τα ίδια και περισσότερα για λιγότερες παροχές και αμφίβολη σύνταξη και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα.Αν αρρωστήσω 10 μέρες ούτε άδεια, ούτε ο μισθός θα μπαίνει και μου φερμαρουν και τέλος επιτειδευματος σαν να μου λένε "είσαι ******ς που δεν μπήκες στο δημόσιο και αγωνιζεσαι μόνος σου". Εδώ πληρώνω εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ ενώ δεν μπορώ να εγγραφώ σ'αυτον, για τέτοια σηψη και κοροϊδία μιλαμε. Χτύπησα με τη μηχανή και πήγαινα κουτσαινοντας στη δουλειά γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και με λυποντουσαν οι πελάτες μου.

3. The Following 8 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (11-05-15), A8hnaios (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), Konstantinos E60 (09-05-15), paganis (09-05-15), Thomelef (09-05-15), vagmag (09-05-15), vded (10-05-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πες μου αλλά πες και πόσα πλήρωνε όμως.
    Άστο Γιώργο όσο και να τα τραβήξουμε δεν βγαίνουν βγήκε στα 39 της με 1700 σύνταξη και 150.000 εφάπαξ πριν 12 χρόνια περίπου.κάνε υπολογισμούς τα έτη που θεωρητικά θα παίρνει την σύνταξη πρόσθεσε και το εφάπαξ.....δεν βγαίνουν όσα και να πλήρωνε.

5. The Following 4 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-05-15), Konstantinos E60 (09-05-15), Thomelef (09-05-15), vded (10-05-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είχα τακτικό 2500ε και έπαιρνα στο χέρι 1650, τα υπόλοιπα ήταν στο ταμείο το οποίο φρόντισαν να εξανεμίσουν στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα και τα ρέστα τα ρίξανε στο ΙΚΑ.
    Κύριε Γιώργο . Δε φέρεται κανένας εναντίον σας .
    Ετσι οπως διαμορφώθηκε το κρατος μας ηταν φυσιολογικό, λογικό κλπ. Όλοι το ιδιο θα κάναμε . Το δικαίωμα του μισθού αυτού φωνήεντα οπως κ το δικαίωμα της συνταξιοδότησης . Δεν το κατακρίνω.

Αυτο που κατακρίνω ειναι οτι ενω ξέρουμε οτι αυτα τα χρηματα δεν υπαρχουν σε κανένα συρτάρι κρατημένα , πνιγούμε τη σημερινή γενιά ( φορους κλπ ) για να πληρώσει/καλύψει αυτα που όντως δικαιούται η προηγούμενη , αλλα κουρεύτηκαν , παίχτηκαν σε χρηματηστηρια και και και .

Αν θεωρείτε άδικο οτι τα πληρώσατε κ δεν σας το δίνουν , να ξέρετε ποσο άδικο φαινεται στη δική μας γενια ( τη δική μου κ των παιδιων σας ) , να τα καλύψουμε ενω ξέρουμε οτι δεν θα τύχουμε ίδιας αντιμετώπισης στο συνταξιοδοτικό μας στο μέλλον .

Το θέμα ειναι οτι δε βγαίνει ο λογαριασμός .

7. The Following 7 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (11-05-15), A8hnaios (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), Konstantinos E60 (09-05-15), paganis (09-05-15), Thomelef (09-05-15), vded (10-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Από αυτά που νομίζεις ότι υπήρχαν στο ταμείο κύριε Γιώργο, δεν υπήρχαν ούτε τα μισά. Λογιστικές εγγραφές ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό. Πραγματικά λεφτά ήταν αυτά που έμπαιναν και μπαίνουν στο λογαριασμό των υπαλλήλων.

Επίσης να θυμίσω, ότι οι μισθοί των υπηρεσιών κατά 80% δεν ήταν καν ανταποδοτικοι και πληρωνονταν με δανεικά από τους ξένους που σήμερα βρίζουμε.

2,5κ μισθοί δεν υπήρξαν ποτέ στην πραγματική οικονομία, μόνο στην πλασματικη. Για να πάρει κάποιος αυτό τον μισθό, πρέπει να είναι στέλεχος εταιρείας με πολύ σημαντικό ρόλο. Εταιρεία που παράγει κέρδη, είναι βιώσιμη και συνεισφέρει στην οικονομία. Όχι σε εταιρεία-οργανισμο με έλλειμμα που μόνο με κλείσιμο η πούλημα σε καλύτερο διαχειριστή μπορεί να καταστεί ως βιωσιμη.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-05-15), paganis (09-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριε Γιώργο . Δε φέρεται κανένας εναντίον σας .
    Ετσι οπως διαμορφώθηκε το κρατος μας ηταν φυσιολογικό, λογικό κλπ. Όλοι το ιδιο θα κάναμε . Το δικαίωμα του μισθού αυτού φωνήεντα οπως κ το δικαίωμα της συνταξιοδότησης . Δεν το κατακρίνω.

Αυτο που κατακρίνω ειναι οτι ενω ξέρουμε οτι αυτα τα χρηματα δεν υπαρχουν σε κανένα συρτάρι κρατημένα , πνιγούμε τη σημερινή γενιά ( φορους κλπ ) για να πληρώσει/καλύψει αυτα που όντως δικαιούται η προηγούμενη , αλλα κουρεύτηκαν , παίχτηκαν σε χρηματηστηρια και και και .

Αν θεωρείτε άδικο οτι τα πληρώσατε κ δεν σας το δίνουν , να ξέρετε ποσο άδικο φαινεται στη δική μας γενια ( τη δική μου κ των παιδιων σας ) , να τα καλύψουμε ενω ξέρουμε οτι δεν θα τύχουμε ίδιας αντιμετώπισης στο συνταξιοδοτικό μας στο μέλλον .

Το θέμα ειναι οτι δε βγαίνει ο λογαριασμός .
    Αχ Βαγγέλη μου, αλλόμονο αν περίμενα απ τα σημερινά παιδιά, για να πληρωθώ, καλύτερα να ψοφίσω.

Ξέρεις το χουμε κουβεντιάσει και κατ ιδίαν.
    2 γιούς έχω πολ. μηχανικούς ο ένας λίγο πάνω απ το χιλιάρικο με 8 χρόνια προυπηρεσίας και ο μικρός με μπλοκάκι, καθαρά 480-500ε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

11. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

vagmag (09-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από αυτά που νομίζεις ότι υπήρχαν στο ταμείο κύριε Γιώργο, δεν υπήρχαν ούτε τα μισά. Λογιστικές εγγραφές ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό. Πραγματικά λεφτά ήταν αυτά που έμπαιναν και μπαίνουν στο λογαριασμό των υπαλλήλων.

Επίσης να θυμίσω, ότι οι μισθοί των υπηρεσιών κατά 80% δεν ήταν καν ανταποδοτικοι και πληρωνονταν με δανεικά από τους ξένους που σήμερα βρίζουμε.

2,5κ μισθοί δεν υπήρξαν ποτέ στην πραγματική οικονομία, μόνο στην πλασματικη. Για να πάρει κάποιος αυτό τον μισθό, πρέπει να είναι στέλεχος εταιρείας με πολύ σημαντικό ρόλο. Εταιρεία που παράγει κέρδη, είναι βιώσιμη και συνεισφέρει στην οικονομία. Όχι σε εταιρεία-οργανισμο με έλλειμμα που μόνο με κλείσιμο η πούλημα σε καλύτερο διαχειριστή μπορεί να καταστεί ως βιωσιμη.
    Ο ΟΤΕ ήταν η παχειά αγελάδα ψηλέ που βούλωνε πολλές άλλες τρύπες του δημοσίου. υπήρχε κάθε χρόνο λογιστικός έλεγχος και τα λεφτά ήταν υπαρκτά και μάλιστα ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΤΌΚΟ επειδή έτσι ήθελαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Χώρια τα κέρδη από ξενοδοχεία, κινηματοθέατρα, πολυκατοικίες και άλλα ακίνητα που είχε στο περιουσιολόγιο του.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 09-05-15 στις 15:27

13. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

vagmag (09-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άστο Γιώργο όσο και να τα τραβήξουμε δεν βγαίνουν βγήκε στα 39 της με 1700 σύνταξη και 150.000 εφάπαξ πριν 12 χρόνια περίπου.κάνε υπολογισμούς τα έτη που θεωρητικά θα παίρνει την σύνταξη πρόσθεσε και το εφάπαξ.....δεν βγαίνουν όσα και να πλήρωνε.
    Τι μου λες τώρα.....
    τότε εγώ είμαι ο μακάκας της παρέας που μετά από 30 χρόνια (και να ήθελα δεν μπορούσα να παραμείνω άλλο), βγήκα με 1900ε και 40000 εφάπαξ.

15. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Περιοχή
    ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Rides
    1

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυξεροι και παντογνωστες...
    Εμενα στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ γιατι μου κρατανε εισφορα στο ΤΑΞΥ και παραλληλα απο τον εργοδοτη μου για να παρωεφαπαξ απο το ταμειο που το χρεωκοπησανε τα δυο κομματα που φωναζαν ακομα και εδω μεσα να ψηφισουμε να μην χρεωκοπησουμε;
    Που εισαστε οσοι σας φταινε οι συριζαιοι οταν τα κοπροσκυλα που ακομα και εδω μεσαυποστηριζονταν ως οι σωτηρες μας;
    Χαλαρωστε γιατι καποιοι φτιαξανε μαξιλαρακι για γενιες και εγω δουλευω 17 χρονια ΝΥΧΤΑ με τα καλα και τα ασχημα που εχουν ολοι οι εργαζομενοι ιδιωτικοι και δημοσιοι...

Βεβαια τωρα οι αρχικολωτουμπες τολμανε να μιλανε ,αλλοι κρυβονται με τα λεφτακια τους μασουρι στα παπλωματα ,οι μαγκες που παραμυθιαζουν πιτσιρικια...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

18. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Σελίδα 244 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 144194234242243244245246254294 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP