Σελίδα 242 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 142192232240241242243244252292 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.411 έως 2.420 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

«Πάρτι» στο ΠΑΣΟΚ: 85 εκατ. ευρώ χωρίς αποδείξεις βρέθηκαν στα βιβλία του- Aπόδειξη 20.000 ευρώ για κομμωτήριο

Ειπαμε δε σωζεται με τπτ αμα λαχει νουμ!

Καταπέλτης είναι το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων που ερευνούν το θέμα με τα ταμεία του κόμματος καθώς «καίει» όλες τις ηγεσίες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα “μπακαλόχαρτα” φτάνει τα 85.000.000 ευρώ!!!! . Μέχρι και παραστατικό για έξοδο 20.000 ευρώ για κομμωτήριο εμφανίζονται στα επίσημα βιβλία», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Kontra News, σημειώνοντας:

«Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστήριου που είχε κατασκευάσει ο Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους για προσωπική του χρήση. Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανέναν παραστατικό, ενώ καταγράφονται και πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. Τις προσεχείς ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν όλους όσους εμφανίζονται να έχουν πάρει χρήματα από τα τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχουν εκδώσει τιμολόγια και αποδείξεις»

Μερικα Σχολια.!
    Attached Images Attached Images

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σου πω εγω που ρωτησα τη γυναικα μου!

Η Γυναικα μου ειναι ανεργη (απολυμενη του ιδιωτικου τομεα) και ειναι μια απο ολους τους υπολοιπους ανεργους στην Ελλαδα.
    Ομως ουτε μια στιγμη ουτε στο παρελθον ουτε τωρα με τις καθαριστριες δεν εβγαλε τη παραμικρη κακια. Δεν ενοχληθηκε ουτε στο ελαχιστο, και αυτο γιατι η αξιοπρεπεια της ο χαρακτηρας της και η ανατροφη της δεν θα μπορουσαν να την κανουν να σκεφτει τιποτα διαφορετικο.
    Τις κακιες τις βγαζουν ανθρωποι με συμπλεγματα παθη και εμμονες. Η ανεργια της σε μια πενταμελη οικογενεια που ειμαστε εμεις ειναι σχεδον καταστρεπτικη, ομως ουτε μια στιγμη δεν φθονησε το δικαιωμα στην εργασια καποιου αλλου. Ενα ταξιδι στη Ρωμη "φθονει" αλλα που θα παει καποια στιγμη θα την παω.
    Ειμαι περηφανος για τη γυναικα μου και σου λεω το εξης ουτε το μνημονιο ουτε τα πεντε χρονια τωρα που μας εχουν τιναξει ππυτιριδα μπορουν να μας καταστρεψουν, μπορουμε ομως να καταστρουφε μονοι μας οταν χασουμε και το τελευταιο ιχνος ανθρωπιας που Δοξα τον Μεγαλοδυναμο ο Λαος μας γεννιεται με αυτη!!!!

υγ.ασχετο.... αν ειναι να γινουμε ευρωπαιοι σαν αυτους στο λουξεμβουργο καλυτερα οχι!!!
    Θα ηθελα να ρωτήσω αν εργάζεσαι στον δημόσιο , ευρύτερο δημόσιο ή καπου εκει τελος πάντων ... Ο λόγος της ερώτησης εχει να κανει με το πως βλέπει καθε οικογένεια που εχει τουλάχιστο ενα εργαζόμενο εκει.

Μια οικογένεια που εχει τους 2 γονείς ανέργους ή ενα άνεργο και ενα ελεύθερο επαγγελματία που φορολογείται απο το πρώτο ευρω βάσει τεκμηρίων και οχι βάσει πραγματικού εισοδήματος , πιθανόν ανασφάλιστους και δεν μπορει να παρέχει τροφή και δωρεάν περίθαλψη στα παιδια της δεν μπορει να συμμεριστεί οτι πρέπει να πληρώνει , ΕΝΦΙΑ , ΦΠΑ , μεγάλος φορους , Ακριβή βενζίνη, να τον κυνηγήσει πχ το ΤΕΒΕ , να του παγώσουν πχ τους λογαριασμός του κλπ κλπ για να πάρει το κρατος και άλλους δημόσιους , να σπαταλήσει και αλλα σε ΕΡΤ , να πάρει πισω τις παλιές καθαρίστριες ... Τωρα εσύ μπορε να το ονομάζεις κακια κ κόμπλεξ , κ οπως θελεις πες το , αλλα το δίκιο ειναι με το μέρος αυτών και οχι των βολεμένων .

Προσωπικά δεν το θεωρώ κακία , ούτε εμμονή , αλλα λογική και αίσθημα δικαιοσύνης .

Αν υπαρχει δυνατότητα οικονομική και ανάγκη να ανοίξουν 300 θέσεις για καθαρίστριες , , 1000 για την ΕΡΤ, κλπ κλπ ας γίνει προκηρυχθούν και ας πανε στους πιο άξιους ... Γιατι πρέπει να πανε σε συγκεκριμένους ανθρώπους.
    Αυτο θα πει δικαίωμα στην εργασία . Και πρέπει να ειναι ίσο προς ολους .

Οπως και το δικαίωμα στην υγεια . Δεν μπορει να αλλάζουν οι παροχές ανάλογα με το ταμείο στο οποίο είσαι , ή με το αν εχεις καταφέρει να πληρώσεις την τελευταία χρονια σου και ας πλήρωνες 35 συναπτά έτη σημερα να σε πετάει . Πρέπει να ειναι ίσο προς ολους

Οπως και το δικαίωμα στη σύνταξη , όπου άλλος δικαιούται να βγει με 20 και 25 έτη ( και θα βγει βρέξει χιονίσει μιας και ο εργοδότης του ειναι το κρατος και θα "πληρώσει " τις εισφορές του ) και ο άλλος πρέπει να δουλεύει μέχρι τα 60-65 να εχει καταφέρει να συμπλήρωσει 35-37 χρονια εργασίας και να μη χρωστάει μέχρι τελευταία μέρα ή να παρακαλεί μέχρι τελευταία μέρα για κανένα ένσημο για να συμπληρώσει... Πρέπει να ειναι ίσο προς ολους

Κοινή λογική λέγεται . Αρχή της ισότητας λέγεται ή κάπως ετσι .
    Υπαρχει και στο Σύνταγμα.

3. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (09-05-15), Bitz (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), doctore (09-05-15), fanisk (12-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θελω να διευκρινήσω οτι δεν είμαι της άποψης αφού δε δίνουν τις ίδιες παροχές στη μια ομάδα, ας τις κόψουν και απο την άλλη . Ισα ισα θα ηθελα πολυ τοςο ο μισθός στον ιδιωτικό τομέα , όσο και οι παροχές και η συνολική αντιμετώπιση να φτάσει αυτές του δημοσίου . Ειναι πιο υγιές .

Αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι παση θυσία να προσπαθούμε να συντηρήσουμε αυτές τις παροχές , και τα κεκτημένα στο δημόσιο , είτε με δανεικά , ειτε με τοςους φορους κλπ , μιας και αυτα επιβαρύνουν και ανθρώπους που δεν χαίρουν τις ίδιας αντιμετώπισης απο το κρατος . Ειναι άδικο , ειναι άνισο .

Αλλα τι μας νοιάζει εμάς , εμεις το ΕΦΑΠΑΞ μας να πάρουμε , ο μισθός να μπαίνει κλπ κλπ και ας ψοφήσει ο γείτονας .
    Ανθρωπιά εχουμε μεσα μας ... Αλλα μας λείπουν .

5. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχω να πω κατι.. κατι περισσοτερο! τα εχουμε πει εκατονταδες φορες σε ολα τα νηματα της επικαιροτητας.
    Πεντε χρονια τωρα τα ιδια... βαρεθηκα, ειχα καινουργιο αμαξι και παλιωσε εσεις δεν βαρεθηκατε?
    Για τα υπολοιπα εγω απαντησα σε μια ερωτηση του Θωμα, και αφορα πραγματικο συναισθημα υπαρκτου προσωπου που βιωνει την ανεργια
    και αποψεις-ιδεες δικες μου για τις οποιες δεν θα απολογηθω σε κανεναν, απολογουμαι μονο για τις πραξεις μου.
    Τωρα πως απο εκει φτασαμε να κανουμε διαπιστωσεις οτι μας νοιαζει μονο το εφαπαξ συνειρμικα εμενα με ξεπερναει.
    Τελος πεντε χρονια τωρα ο καθενας μονο αυτος ξερει πως τα φερνει βολτα και τι κανει για να επιβιωσει και πριν αρχιζουμε τις πολιτικοοικονομικες και κοινωνιολογικες αναλυσεις αλλων καλο ειναι να κανουμε και την αυτοκριτικη μας πρωτα.
    Σε οτι ααφορα εμενα δεν θελω αντιπαραθεση με κανεναν γνωστο,αγνωστο, απλο συνομιλητη ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ με Φιλο! για αυτο και δεν το συνεχιζω...
    Πολλα απο τα γραφομενα βγαζουν αλλο νοημα και δημιουργουνται παρεξηγησεις που δεν θα γινονταν αν η κουβεντα γινοταν απο κοντα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-05-15 στις 10:38

7. The Following 6 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), gant (09-05-15), katsaraios (09-05-15), vagmag (09-05-15), Z4 DCT (09-05-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε φέρομαι κατα κανενός δημοσίου υπαλλήλου . Προς Θεού. Ποσο μαλλον κανενός που μπορει να ειναι κ μελος .
    Επιςης δε φέρομαι κ κατα κανενός επαγγελματία , ιδιωτικού υπαλλήλου κλπ κλπ .

Να δούμε απο καποια άλλη σκοπιά πρέπει τα πραγματα .

Οι αδικίες που πρέπει να διορθώσει η κυβέρνηση δεν ειναι αυτές των μισθών του δημοσίου , η ΕΡΤ κλπ, ειναι οι αδικίες απέναντι στους Έλληνες γενικότερα . Οι ίσοι Έλληνες απέναντι στο κρατος .

Αν εγω σαν ελεύθερος επαγγελματίας κλέψω την εφορία και δεν τιμωρηθώ , θα το ξανακάνω . Η ευκολία που μπορει να το κάνω οφείλεται στο γεγονός οτι δεν υπαρχει σωστός ελεγκτικός μηχανισμός , ειναι ανεπαρκείς , διεφθαρμένος , κ δεν υπαρχει επαρκή τιμωρία .
    Για να αλλαξουν΄ αυτα πρέπει να δεχτούμε οτι ο εφοριακός θα ελέγχεται κ θα τιμωρείται αυστηρά ( φυλακή , διώξιμο απο το δημόσιο κλπ ) , ο επαγγελματίας το ιδιο ( φυλακή κ κλείσιμο ) , αλλα κ αντι να διεκδικούμε νέα ΕΡΤ , ας διεκδικήσουμε νέους εφοριακούς που θα φέρουν έσοδα κ δικαιοσύνη στη χώρα .

Το παράδειγμα το παραπάνω ειναι απλό αλλα απο αυτα που μπορούμε να καταλάβουμε .

Εμάς μας κλέβει η καφετέρια , το κομμωτήριο , το συνεργείο , η ταβέρνα , ο διπλανός στην υπηρεσία μας που δεν εμφανίζεται καν , ο παρά διπλανός που φεύγει απο την υπηρεσία με χαρτιά υγείας κ κόλλες Α4 , κ δε λέμε τίποτα , γιατι ειναι φιλος , ξάδερφος , συνάδελφος κλπ ...

9. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-05-15), katsaraios (09-05-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω να πω κατι.. κατι περισσοτερο! τα εχουμε πει εκατονταδες φορες σε ολα τα νηματα της επικαιροτητας.
    Πεντε χρονια τωρα τα ιδια... βαρεθηκα, ειχα καινουργιο αμαξι και παλιωσε εσεις δεν βαρεθηκατε?
    Για τα υπολοιπα εγω απαντησα σε μια ερωτηση του Θωμα, και αφορα πραγματικο συναισθημα υπαρκτου προσωπου που βιωνει την ανεργια
    και αποψεις-ιδεες δικες μου για τις οποιες δεν θα απολογηθω σε κανεναν, απολογουμαι μονο για τις πραξεις μου.
    Τωρα πως απο εκει φτασαμε να κανουμε διαπιστωσεις οτι μας νοιαζει μονο το εφαπαξ συνειρμικα εμενα με ξεπερναει.
    Τελος πεντε χρονια τωρα ο καθενας μονο αυτος ξερει πως τα φερνει βολτα και τι κανει για να επιβιωσει και πριν αρχιζουμε τις πολιτικοοικονομικες και κοινωνιολογικες αναλυσεις αλλων καλο ειναι να κανουμε και την αυτοκριτικη μας πρωτα.
    Σε οτι ααφορα εμενα δεν θελω αντιπαραθεση με κανεναν γνωστο,αγνωστο, απλο συνομιλητη ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ με Φιλο! για αυτο και δεν το συνεχιζω...
    Πολλα απο τα γραφομενα βγαζουν αλλο νοημα και δημιουργουνται παρεξηγησεις που δεν θα γινονταν αν η κουβεντα γινοταν απο κοντα.
    Το τελευταίο μήνυμα δεν σε πρόλαβα κ το έγραψα λιγο μετα απο εσένα ...

Όντως απο κοντα γίνονται καλύτερα οι συζητήσεις .

Προσωπικά θελω να δηλώσω απο τους "βολεμένους " , μιας κ εχω την πολυτέλεια αυτα να τα σχολιάζω , να τα βλεπω γύρω μου, σε φίλους , πελάτες , συνεργάτες κλπ αλλα οχι να τα βιώνω προσωπικά .
    Τα πιο πολλα που γραφω ειναι αυτα που εισπράττω απο τους γύρω μου κ λογικό ειναι να με επηρεάζουν οι " παρέες" μου , στις σκέψεις μου , οπως κ ολους .

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάλι ξέρω ότι πρέπει να αποκατάσταση η δικαιοσύνη, να βγει κάποιος και να πει επιτέλους, όσο φάγατε φάγατε, από εδώ και πέρα το πράγμα αλλάζει.

Όπως ο ιδιωτικός δεν παίρνει εφάπαξ, έτσι και ο δημόσιος. Όπως η έγκυος του ιδιωτικού δουλεύει και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και επιστρέφει μόλις το παιδί γίνει 2 μηνών, έτσι και του δημόσιου. Όπως ο ιδιωτικός βγαίνει σύνταξη με τάδε πόσο στα 60φευγα, έτσι και ο δημόσιος. Όπως ο ιδιωτικός πρέπει με την αξία του να μείνει σε μια δουλειά, έτσι θα πρέπει και ο δημόσιος. Με τον ίδιο τρόπο που φεύγει ένας ιδιωτικός αν κάνει γκέλα, έτσι να φεύγει και ο δημόσιος. Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπιζονται τέλος τα προβλήματα του δημόσιου, ακριβώς με τον ίδιο να αντιμετωπιζονται και του ιδιωτικού.

Εγώ είμαι εξοργισμενος και δεν μπορώ να ακούω και να διαβάζω διάφορα ότι κάνεις δεν φταίει, ότι καλά κάνανε και επαναπροσλαβανε κοκ. Σαφώς και το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου θα κοιτούσε να βολευτεί. Το θέμα είναι να μην δίνει το κρατος αυτό το δικαίωμα και να λειτουργεί με καθεστώς ισότητας.

Κανένας δημόσιος δεν είναι κάτι παραπάνω από τα 20φευγα άτομα που αναγκάστηκαν να διώξουμε πριν από 3-4 χρόνια. Απολύτως τπτ παραπάνω. Να κόψουν μισθούς από το δημόσιο και να κοιτάξουν πώς θα ξαναβρούν δουλειά αυτή οι άνθρωποι. Γιατί όταν μιλάμε για εξαθλιωμενους πολίτες, μιλάμε για αυτή την κατηγορία και για τους συνταξιούχος που παίρνουν 350¤ με 40 χρόνια ένσημα στην πλάτη και όχι για τον στρατιωτικό που από τα 45 του απολαμβάνει.

Δικαιοσύνη.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Alex_ (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), vagmag (09-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσα ένσημα κολλάς, παίρνεις στο τέλος και την σύνταξη που σε αναλογεί.
    Δεν μπαίνουν όλα σε έναν ντορμπά.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

14. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι. Τι καλά που θα'τανε να ήταν και έτσι.

Για άλλους ισχύουν άλλοι νόμοι και για κάποιους άλλους άλλοι.

Όλες οι κυβερνήσεις ιδίως με το ασφαλιστικό έχουν κάνει ανεπανόρθωτα έγκλημα. Πρέπει άμεσα να αποκατασταθει δικαιοσύνη.

Ισότητα. Τπτ άλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσα πληρώνω στα χρόνια που δουλέυω, αυτά και παίρνω και αυτό είναι το δίκιο.
    Ισότητα στις συντάξεις δεν μπορεί να υπάρξει, δεν είναι ελεημοσύνη.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

17. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Alex_ (09-05-15), vagmag (09-05-15)

Σελίδα 242 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 142192232240241242243244252292 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP