Γεια σου Βαγγελη πες κ αλλα..!!! Δωσε πραμα...
Welcome back.!!
Το'χουμε πει ρε παιδια....
Ας παψουμε ναμαστε υποκριτες και να κοροιδευουμε τον εαυτο μας.
Απο το 1821 μεχρι σημερα ζουμε με δανεικα...και εχουμε πτωχευσει 2-3 φορες. Μπορει να πειραζει τα δημοκρατικα μας αντανακλαστικα...αλλα η εποχη που η Ελλαδα ευημερουσε ηταν την εποχη της επάρατης χούντας...
Τοτε λοιπον το χρεος της χωρας ηταν το μικροτερο που υπηρξε ποτε...γιατι οι χουνταίοι φαίνεται ότι δεν κλεβανε και η χωρα ευημερουσε...βεβαια δεν ψηφιζαμε!!!!
Εδω γελανε βεβαια...γιατι δειτε το χαλι των δημοκρατικων κυβερνησεων οπου το 60 με 70% των πολιτων δηλωνουν δεν θα πανε να ψηφισουν και οτι ειναι αηδιασμενοι απο τους διεφθαρμενους πολιτικους...ειναι ο ιδιοι πολιτικοι που επειδη ειχαν χασει την μασα μιλουσαν για καταλυση των δημοκρατικων ελευθεριων!
Εδω γελανε βεβαια...και περιμενετε απο αυτους που μας φερανε στην αθλια κατασταση και οχι μονο ...να μας λυσουν το προβλημα???
Δηλαδη τι? Να βγαλουν τα ματια τους μονοι τους? Οχι βεβαια...Παρτε το χαμπαρι ειμαστε ενα σαπιο και διεφθαρμενο κρατος...χωρις παιδεια , χωρις εντιμους πολιτικους με διελυμενα τα παντα....υγεια , δικαστικη εξουσια, αθλητισμο, δημοσιες υπηρεσιες, πανεπιστημια, αστυνομια, κομματα, υπηρεσιες εν γενει, τιποτα δεν λειτουργη τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο...και καθε χρονο και χειροτερα...
Υπάρχει αληθεια κανεις εκτος απο τους κοματικους που να πιστευει οτι θα αλλαξουν τα πραγματα?
Ξερετε οτι το συνολο των καταθεσεων στις τραπεζες μας ειναι 190δις ενω περσυ ηταν 225?
Ας μου πει καποιος πως γινεται ακομα κ αν μας παρουν ολα τα χρηματα να εξοφλήσουμε τα 360 δις που καλως η κακως χρωσταμε ???
Μια χωρα που δεν παραγει απολυτως τιποτα...και εισαγουμε ακομα κ πατατες και κρεμυδια...που θα βρει χρηματα?
Με εξαγωγες αγγουριων απο την κρητη???
Η κοστος αγορας μιας Mersendes αξιζει οσο η παραγωγη 50 στεμματα ντοματας....
Διωξαμε ολες της Ξενες βιομηχανιες κ κλεισαμε ολες της Ελληνικες γιατι ετσι ηθελε το ΚΚΕ...και φυσικα τοσο η ΝΔ οσο και το ΠΑΣΟΚ δεν τους χαλασαν το χατηρι με ανταλαγμα να μην μιλανε στους ατελειωτους διορισμους ολων των κομματικων φιλων...και εξυπηρετηση ολων των κολητων εργολαβων...γιατι το νεο ειδος που ανθισε και κατεστρεψε την χωρα ηταν οι εργολαβοι...
Μπορει να μου πει καποιος τι ειδους βαρια βιομηχανια ειναι το χτισιμο των πολυκατοικιων κ χιλαδων παρανομων εξοχικων σε ολη την Ελλαδα???
Ναι ειχαν δουλεια καμμια 25αρια επαγγελματα...που φυσικα ανδρωθηκαν παραλληλα με την οικοδομη...αλλα αυτη ειναι απλα εσωτερικη αναδιανομη πλουτου...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!!!!! και καποτε θα σκασει οπως εσκασε κ στις ΗΠΑ με τα γνωστα αποτελεσματα...
Φιλοι μου...αυτοι που μας κυβερνουν ποτε δεν ειδαν τα προβληματα της χωρας σε βαθος 10ετιας η και ακομα 20ετιας...βλεπανε το σημερα...να κονομησουμε και αυριο εχει ο θεος.
Τωρα ήρθε η ωρα του λογαριασμου...εγω το πηρα αποφαση, και οπως ελεγε και ο Χαρρυ Κλυν...αυτος ο τοπος δεν σωζεται με τιποτα...ρε μαγκα να ουμ!!
![]()
![]()
Απλα επιβιωνει οπως μπορει ο καθενας..Κρατος, Λαός κτλ..
Ειδατε το Σαμαρι σημερα πηγε Σερρες και 2-3 πολιτες του εκαναν παραπονα.. Ειναι εγκαθετοι λεει..αντι να κατσει και να πει πες μου που εκανα λαθος να το δω ρε παιδακι μου που εκανα Λαλακια ..λακισε με τους παρατρεχαμενους να τον ''προστατευουν απο τους ενοχλητικους.. Στην αρχαια Ελλαδα καποιος Βασιλιας δε θυμαμαι ποιος, ντυνοταν επετης- ζητιανος ανακατευοταν με το λαο, και ακουγε απο πρωτο χερι τα παραπονα τους αλλα και την γνωμη που ειχαν για αυτον..