BILL007 (08-05-15)
Πολύ δύσκολο επιτόπου να σταματάει ο τροχαίος το ταξί και να του λέει πάτα γκάζι και αν καπνίζει να του παίρνει επιτόπου κλήση και έλεγχο κτεο.
Αν βρεθεί μέσα σε ένα εξάμηνο-έτος πάλι να καπνίζει σε τυχαίο έλεγχο, να χάνει την άδεια ταξί ΕΝΤΕΛΩΣ.-
Απλά μέτρα, που δεν τα παίρνουν γιατί είναι άχρηστοι...
Για τον πυροβολισμό ναι...αλλά με διάθεση χιουμορ γιατι αυτο που έγραψες για απωλεια της αδειας ειναι υπερβολικο εως παράλογο οταν η συγκεκριμένη μπορεί να έχει πληρωθεί και εως 210.000 και αν σσκεφτείς οτι αυτός που σε ελέγχει (κράτος) ειναι ο μεγαλύτερος παράνομος με όλα τα παρταλια που εχει στην κυκλοφορία, Ανασφάλιστα κακοσυντηρισμενα,χωρις να περνάνε κτεο,ρυπογονα κλπ.Δες αστικα,περιπολικά, φορτηγα των δημων,κρατικα αυτοκίνητα.....
A8hnaios (08-05-15), katsaraios (09-05-15)
Αν δεν αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει στη χώρα σε οποιοδήποτε θέμα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ανοχή, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ το τόσο πρόχειρα δομημένο κράτος και η κοινωνία μας να πάει μπροστά.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε σοβαρές χώρες αν κάνεις υποτροπή σε τέτοιου είδους παραβάσεις μπορεί να σου ''παρκάρουν'' για πολλούς μήνες την επιχείρηση.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας μαντράς που γυρνάει χιλιόμετρα σε αυτοκίνητα, αν πιαστεί να το κάνει θα του κλείσουν το μαγαζί ενώ εδώ είναι ο κανόνας.
Σε σοβαρά κράτη που σέβονται το περιβάλλον, μια αντίστοιχη επιχείρηση με την δική σου, αν δεν κάνει ολοκληρωμένη διαχείρηση στα άχρηστα λιπαντικά, τον κλείνουν για πλάκα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πόσοι που έχω δει και τα πετάνε σε εξοχές και αποχετεύσεις.
Δεν ξέρω τι έχεις δει να κάνουν με τα απόβλητα άλλες επιχειρήσεις σαν την δική μου....Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω μια και αναφέρθηκες
Τα δίνω σε εταιρεία ανακύκλωσης.
Εδώ ένα πρόσφατο 20150509_143703.jpg
A8hnaios (10-05-15), Bazil Van Sinner (09-05-15), BILL007 (10-05-15), Lambros46 (09-05-15), Nino (09-05-15)