Σελίδα 238 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 138188228236237238239240248288 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.371 έως 2.380 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως ασχέτως τι υποστηρίζει/ψηφίζει ο καθένας, εδώ που τα λέμε τι έχει αλλάξει; Στην πράξη με παραδείγματα, όχι στα λόγια.

Εχετε αισθανθεί καμιά ελάφρυνση; Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν αισθάνομαι καμία αλλαγή στην καθημερινότητά μου.

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι λάθος, αλλά αλήθεια αισθάνεται κανένας ότι έρχεται καλύτερο μέλλον; Βλέπει ενδείξεις;

2. The Following 3 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-05-15), Thomelef (07-05-15), vded (07-05-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, που περιλάμβανε ακόμη και δάκρυα, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες επαναπροσλήφθηκαν μετά από αγώνα που κράτησε ένα ολόκληρο έτος.
    Οι καθαρίστριες έφτασαν στο Μαξίμου φορώντας το σήμα κατατεθέν του αγώνα τους, τα κόκκινα γάντια, τα οποία έβγαλαν για να χαιρετίσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον χειροκροτήσουν.

Και ορισμένες απ' αυτές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όταν ο Αλέξης Τσίπρας τους είπε πως “¨ο δικός σας αγώνας μου δίνει δύναμη στον αγώνα μας με τους δανειστές”.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε πως ακόμη και η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε στον αγώνα τους, χαρακτηρίζοντας αδικία αυτό που τους συνέβη.

Το πανηγυρικό κλίμα της συνάντησης επισφράγισαν οι ομαδικές φωτογραφίες που έβγαλαν Τσίπρας και καθαρίστριες μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στα σκαλιά.
    https://www.newsit.gr/ellada/dakrya-...es-0705/400613

Και κάθησε εσύ μ@λ@κ@ Κώτσο να περιμένεις να πληρωθείς αυτά που σου χρωστάει το δημόσιο.
    Και κάθησε εσυ μ@λ@κ@ Κώτσο να πληρώνεις 880 τέλη και αλλα τόσα σχεδόν φόρο πολυτελείας για να στηρίζεις τους βολεμένους μαχητές της δημοκρατίας.

Εδω λέει και ποιος ήταν ο μισθός τους. Θα ξαναπροσληφθούν με τα ίδια δεδομένα ?
    Και επειδή δεν εχω πάει ποτέ στο Υπουργείο Οικονομικών μπορεί να μου πεί κάποιος πόσα τετραγωνικά είναι περίπου γιατι στις φωτό διακρίνω καμια 25αριά. Στο δικό μας το γ@μήδι το ιδρυμα που είναι 7.500 m2 είναι 4 πρωινές και 1 απογευματινη οι οποίες καθαρίζουν απο αίματα μέχρι σκ@τά και λάμπουν όλα.

4. The Following 8 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-05-15), doctore (07-05-15), Lambros46 (07-05-15), nuovo.. (07-05-15), Thomelef (07-05-15), vagmag (08-05-15), Vassilis ///M (07-05-15), vded (07-05-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ εσυ βλέπεις οτι ο Σύριζα είναι κάτι νέο ?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spaka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα... εγώ που είμαι γκασμας μπορεί να βλέπω ότι ο σύριζα είναι κάτι διαφορετικό. Τώρα ακόμα και λάθος να κάνω το θεωρώ καλύτερο από το να συνεχιζονταν η προηγούμενη κατάσταση.

Sent from my V3 Plus using Tapatalk 2
    Το διαφορετικό....https://www.iefimerida.gr/news/51377...83%CE%BF%CE%BA

Περίμενε και εσυ και εγω και ολοι μας να δούμε τώρα πώς θα βαφτίσουν το μνημόνιο 3.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ ρε παιδιά έχετε δίκιο πέρασαν 5 ολόκληροι μήνες διακυβέρνησης του σύριζα και ακόμα δε μπήκε τάξη, να διορθωθούν τα σφάλματα της τελευταίας 30ετιας.
    Πάω πάσο έπρεπε να μείνουμε με τους yes sir και τους μαζί τα φαγαμε.

Βασικά εγώ λέω να κοψουμε τη πολιτικη συζήτηση μιας και δε θα ληξει πουθενα

συγνώμη αλλά δουλευόμαστε?

το αφορολόγητο που είναι οεο?

ο 751 κατώτατος που είναι οεο?

η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που είναι οεο?

η δραματική μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης που είναι οεο?

το σκίσιμο του μνημονίου που είναι οεο?

όπως καταλαβαίνεις, απο αυτά τα οποία έλεγαν προεκλογικά, δεν έχουν σκοπό και δεν πρόκειτε να κάνουν τπτ. βαδίζουν όπως και οι προηγούμενοι yes sir όπως είπε ο γελοίος που έχουμε για υπουργό οικονομικών.

τώρα αν προσωπικά δεν μπορείς να δεχθείς ότι η επιλογή σου στην ψήφο δεν έχει καμμία διαφορά με το αντί για συριζα επέλεγες ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.

ο ΓΑΠ είπε ψέμματα βγήκε στην εξουσία και χάραξε μια πορεία. αυτή την πορεία ήρθε ο αντώνης να την σταματήσει λέγοντας τα δικά του ψέμματα. άρπαξε την εξουσία με την ψήφο του έλληνα, αλλά συνέχισε το μονοπάτι που χάραξε ο προκάτοχος.

επί 5+ ολόκληρα χρόνια, τα ίδια ψέμματα με τον αντώνη, έλεγε και ο αλέξης, ίσως λέγοντας τα καλύτερα, μιας και απο το 4% ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. άρπαξε την εξουσία και είναι ολοφάνερο ότι και αυτός βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι που χάραξαν και βάδισαν οι προηγούμενοι.

αλλαγή καμμία, τα ίδια και τα ίδια. ο πέλεκης θα έρθει σε ένα μήνα και, όταν θα βγούν τα πρώτα εκκαθαριστικά. τότε τα ξαναλέμε...

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-05-15), vded (07-05-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

όταν καταλάβει ο κόσμος ότι η αριστερή αντίληψη δεν λειτουργεί αλλά καταστρέφει, τότε ίσως, ίσως μπορέσουμε να βγούμε απο αυτό το χάλι που έχουμε σήμερα.
    Για μεγάλες πλατείες και για μεγάλους-φαρδύς δρόμους μια χαρά ειναι η αριστερή αντίληψη απο εκει και πέρα ο άνθρωπος είναι απο την φύση του ανταγωνιστικό και εξελίξιμο ον.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-05-15), vded (07-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, που περιλάμβανε ακόμη και δάκρυα, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες επαναπροσλήφθηκαν μετά από αγώνα που κράτησε ένα ολόκληρο έτος.
    Οι καθαρίστριες έφτασαν στο Μαξίμου φορώντας το σήμα κατατεθέν του αγώνα τους, τα κόκκινα γάντια, τα οποία έβγαλαν για να χαιρετίσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον χειροκροτήσουν.

Και ορισμένες απ' αυτές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όταν ο Αλέξης Τσίπρας τους είπε πως “¨ο δικός σας αγώνας μου δίνει δύναμη στον αγώνα μας με τους δανειστές”.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε πως ακόμη και η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε στον αγώνα τους, χαρακτηρίζοντας αδικία αυτό που τους συνέβη.

Το πανηγυρικό κλίμα της συνάντησης επισφράγισαν οι ομαδικές φωτογραφίες που έβγαλαν Τσίπρας και καθαρίστριες μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στα σκαλιά.
    https://www.newsit.gr/ellada/dakrya-...es-0705/400613

Άντε, και στα καλορίζικα της ΕΡΤ πλέον...

11. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

vded (07-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγνώμη αλλά δουλευόμαστε?

το αφορολόγητο που είναι οεο?

ο 751 κατώτατος που είναι οεο?

η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που είναι οεο?

η δραματική μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης που είναι οεο?

το σκίσιμο του μνημονίου που είναι οεο?

όπως καταλαβαίνεις, απο αυτά τα οποία έλεγαν προεκλογικά, δεν έχουν σκοπό και δεν πρόκειτε να κάνουν τπτ. βαδίζουν όπως και οι προηγούμενοι yes sir όπως είπε ο γελοίος που έχουμε για υπουργό οικονομικών.

τώρα αν προσωπικά δεν μπορείς να δεχθείς ότι η επιλογή σου στην ψήφο δεν έχει καμμία διαφορά με το αντί για συριζα επέλεγες ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.

ο ΓΑΠ είπε ψέμματα βγήκε στην εξουσία και χάραξε μια πορεία. αυτή την πορεία ήρθε ο αντώνης να την σταματήσει λέγοντας τα δικά του ψέμματα. άρπαξε την εξουσία με την ψήφο του έλληνα, αλλά συνέχισε το μονοπάτι που χάραξε ο προκάτοχος.

επί 5+ ολόκληρα χρόνια, τα ίδια ψέμματα με τον αντώνη, έλεγε και ο αλέξης, ίσως λέγοντας τα καλύτερα, μιας και απο το 4% ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. άρπαξε την εξουσία και είναι ολοφάνερο ότι και αυτός βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι που χάραξαν και βάδισαν οι προηγούμενοι.

αλλαγή καμμία, τα ίδια και τα ίδια. ο πέλεκης θα έρθει σε ένα μήνα και, όταν θα βγούν τα πρώτα εκκαθαριστικά. τότε τα ξαναλέμε...

Τα τέλη κυκλοφορίας δε τα πήγε ο σύριζα στο ταβάνι (με τσούζουν και μένα τα σχεδόν 1500 το χρόνο). Τον ενφια δεν τον επέβαλε ο σύριζα πρώτος. Δε σκουζετε για αυτούς που μας τον φόρεσαν αλλά γιατί δεν τον απέσυρε ακόμα ο άλλος. Όλοι είδαμε τον πόλεμο που έφαγε ο τσίπας από τους έξω. Εγώ θα περιμένω να δω αν τήρησουν τις υποσχέσεις τους στο τέλος της 4ετιας. Αν δε το κάνουν τότε μαζί σας θα τους κραζω. Το να κράζετε με το παραμικρό από την πρώτη τη κιόλας μέρα μάλλον δείχνει ότι είσασταν καλά με τους προηγουμενους.
    Εγώ πάντως δεν ρίξουν.

Τέλοσπαντων εγώ πιο πολύ χαλάστηκα από το γκασμαδες που είπε ο τεο στην αρχή. Δεν ήταν γκασμαδες δηλαδή όσοι τόσα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ και μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση, είμαστε εμείς που ψηφίσαμε κατι διαφορετικό μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Οκ...

Ζήτω στο ΠΑΣΟΚ...
    Ζήτω στη ΝΔ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spaka : 07-05-15 στις 15:36

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα τέλη κυκλοφορίας δε τα πήγε ο σύριζα στο ταβάνι (με τσούζουν και μένα τα σχεδόν 1500 το χρόνο). Τον ενφια δεν τον επέβαλε ο σύριζα πρώτος. Δε σκουζετε για αυτούς που μας τον φόρεσαν αλλά γιατί δεν τον απέσυρε ακόμα ο άλλος. Όλοι είδαμε τον πόλεμο που έφαγε ο τσίπας από τους έξω. Εγώ θα περιμένω να δω αν τήρησουν τις υποσχέσεις τους στο τέλος της 4ετιας. Αν δε το κάνουν τότε μαζί σας θα τους κραζω. Το να κράζετε με το παραμικρό από την πρώτη τη κιόλας μέρα μάλλον δείχνει ότι είσασταν καλά με τους προηγουμενους.
    Εγώ πάντως δεν ρίξουν.

Τέλοσπαντων εγώ πιο πολύ χαλάστηκα από το γκασμαδες που είπε ο τεο στην αρχή. Δεν ήταν γκασμαδες δηλαδή όσοι τόσα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ και μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση, είμαστε εμείς που ψηφίσαμε κατι διαφορετικό μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Οκ...

Ζήτω στο ΠΑΣΟΚ...
    Ζήτω στη ΝΔ

Φίλε μου συγνώμη, αλλά εγώ και το ΠΑΣΟΚ βρίζω και την ΝΔ. Πολύ απλά γιατί εξυπηρετούν όπως και ο σύριζα συγκεκριμένη μερίδα του πλυθισμου, όσο βαρύ και αν είναι το τίμημα.

Λες για τετραετία. Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα πάει τόσο μια κυβέρνηση που όχι μόνο θα συνεχίσει το έργο των προηγούμενων, αλλά θα αναγκαστεί να επιβάλει και επιπλέον φορολογία, όταν ο ιδιωτικός τομέας θα μικραίνει και άλλο, ενώ η φοροδιαφυγή θα ανέβει σε ποσοστό και άλλο?

Εγώ ξέρω ότι την επόμενη των εκλογών εταζαν κατάργηση ΕΝΦΙΑ, μισθούς 751, αφορολόγητο 12κ, αυξήσεις συντάξεων και και και, η λίστα είναι μεγάλη. Επαναλαμβάνω, την ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ.

Τι κάνανε αυτοί, ΤΊΠΟΤΑ. Άρα, γιατί να περιμένω μια τετραετία, όταν ήδη έχουν βγει κάρτα στο ότι δούλευαν επί μια πενταετία έναν ολόκληρο λαό, για να τους βρίσω, με τον ίδιο τρόπο που βρίζω και τα άλλα σκουπιδια που επέβαλαν αυτούς τους φόρους. Τι σχέση έχει το 5 μήνες?

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Σοβαρό κόμμα δεν υπάρχει μέσα στη βουλή. Κανένα. Όλοι ρουσφετολογικα τιμώντας κατουρημενες ποδιές μπήκαν και γίνανε βουλευτες. Ανεπαγγελτοι, οι οποίοι έμαθαν μόνο να τρώνε και ταυτόχρονα να έχουν μοναδικό μέλημα τους να κάνουν και τον Έλληνα σαν τα μούτρα τους, για να μπορούν να διατηρούν τη θεσούλα τους.

Η αλήθεια βρίσκεται έξω από τη βουλή, σε μειονότητες που λένε αλήθειες που πονάνε και κάνεις δεν θέλει να δεχτεί ακριβώς γιατί σε μεγάλο ποσοστό οι βουλευτές μας έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Μόνο που οι απλοί πολίτες απλά περιμένουν αποχαυνομενοι στην τηλεόραση περιμένοντας να ακούσουν μια είδηση. Και περνάν τα χρόνια, και ο Έλληνας περιμενει και η είδηση δεν έρχεται. Όταν τα πάντα γύρω από την ελλαδα βράζουν και καλπαζουν με ρυθμούς τραγικά πιο γρήγορους από τον ρυθμό της χώρας μας. Γιατί μάθαμε στην κολησιεργεια, στην αναβολή, στην αναμονή και στα δανεικα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-05-15), Leonidas_E39 (07-05-15), vded (07-05-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Είπανε πριν λίγο στην tv ότι στο τραπέζι υπάρχει και ενδεχόμενο κατάργησης της απαλλαγής δεκαετίας από την καταβολή φόρου πολυτελείας.
    Δηλαδή με 3000 κυβικά του 1990 που κοστίζει 500 ευρώ, θα πληρώσεις φόρο πολυτελείας 1300-1700 ευρώ.

Τα περιμένω όλα πλέον...

16. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ αντίθετα με σένα πάντως βλέπω αυτή φορά στη κυβέρνηση για πρωτη φορά να μην υπάρχει το όνομα Παπανδρέου Μητσοτάκης Καραμανλής Σαμαράς. Βλέπω μυαλά με άλλη αντίληψη των πραγμάτων (για άλλους σωστή για αλλούς λάθος) και αντίθετα με προβλέψεις πρόωρων εκλογών, μιας και απ'οτι φαίνεται θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές, βλέπω μια χαρά να βγάζουν 4ετια. Αν μάλιστα κάνουν και τα μισά από όσα υποσχέθηκαν υπολογίστε τους για άλλα 8 χρόνια περίπου. Την κολοτουμπα του απ'τι είδα την έκανε εχθές ο σοϊμπλε και στον σκαϊ ήταν όλοι με κατεβασμένα τα κεφάλια. Για να δούμε...

Και υπενθυμίζω ότι και γω δεν είμαι του κόμματος, ούτε ψήφιζα σύριζα όταν ήταν στο 4 τις εκατό, ούτε ήμουν γενικά κανενός κόμματος, ούτε απολυμένος του δημοσίου είμαι, ούτε και δημόσιος υπάλληλος. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι που κυνηγάω κάνα πελάτη με το δίκανο να μπει στο μαγαζί. ΑΝ αποδειχθούν όντως ψεύτες θα βγω έδω μαζί σας να κράζουμε παρεα

Σελίδα 238 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 138188228236237238239240248288 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP