Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ART1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πήρα λίγο νύχτα το αυτοκίνητο......ειλικρινα αυτο πρωτη φορα το ακουω ειναι δυνατον να παρουμε μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να το παρουμε νυχτα?τι πεντακαθαρο αμαξι σου ειπαν οι μηχανικοι εδω τοσα προβληματα μας αναφερεις οτι ειχε και μαζι με αυτα και κατεβασμενα χλμ

ΔΕΝ υπάρχει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να έχει αλλάξει τόσα χέρια και να μην έχει κατεβασμένα χιλιόμετρα αυτό ελπίζω να το γνωρίζεις :P ...Κυριολεκτικά νύχτα το πήρα μετά από αρκετά σκατά που έφαγα από εμπόρους
και από ιδιώτες ήταν το μόνο που άξιζε τα λεφτά του.
Ο μηχανικός το είδε 11 το βράδυ μου είπε ότι έχει λίγο λαδάκι από κάτω αλλά όπως και να έχει είναι καθαρό ατρακάριστο και το οδήγησε κιόλας και μου είπε ότι πάει πολύ καλά..Οπότε δεν το έψαξα παραπάνω και το έκλεισα...Ήθελα πολύ να πάρω bmw.
Δεν είχα την πολυτέλεια να το δω παραπάνω γιατί δεν ήταν από θεσσαλονίκη και αν το άφηνα θα το έπερνε σίγουρα άλλος.Το ίδιο θα έκανες και εσύ στην θέση μου αν είχες τόσα λίγα λεφτά και ήθελες bmw σκέψου ότι έψαχνα ένα εξάμηνο και όσα είδα ήταν σαράβαλα.Εντύπωση μου είχε κάνει ένα κόκκινο που πήγα να το δω (στις φωτογραφίες πολύ καλό) του 2005 και ο τύπος το είχε διαλυμένο. Σκισμένα καθίσματα,σπασμένοι διακόπτες,τρακαρισμένο από όλες τις μεριές με αλλαγές φτερά,προφυλακτήρες κλπ.

Πραγματικά ένα χάλι που ήθελε 2+ χιλιάρικα για να γίνει αυτοκίνητο και μου ζητούσε τον Δεκέμβρη 3800
Οπότε το πήρα αυτό και με μεγάλη χαρά ειδικά τώρα που το επιβεβαίωσα