Θεος!!!!!!!!!!!
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Θεος!!!!!!!!!!!
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
giannis_compact (02-05-15)
Εντάξει ηρέμησα :P Ο Διονύσης μου το πούλησε και ήταν πολύ σωστός.Δεν έλεγε μαλακίες όπως λένε πολύ.Αν δηλαδή ήταν δικό του δεν θα είχα καμία αμφιβολία.Απλά δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα σε τι κατάσταση είναι από την στιγμή που έχει αλλάξει τόσα χέρια...Διάβασα κιόλας ότι πήγες να δεις εδώ θεσσαλονίκη 2 αυτοκίνητα για έναν που έψαχνε οπότε νόμιζα ότι είδες και αυτό...Ωραία όποτε μπορέσεις ρώτησε τον άνθρωπο τι του έβγαλε όσο το είχε για να ξέρω τι να αλλάξω.Αν ανοίχτηκε ποτέ η μηχανή για να κάνω χρονισμό κ.α .θέλω γύρο στα 500 για να γίνει κομπλέ απ ότι κατάλαβα αρκεί να μην γίνει λάθος και αλλάξω πράγματα που δεν χρειάζονται.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.![]()
Το πήρα λίγο νύχτα το αυτοκίνητο......ειλικρινα αυτο πρωτη φορα το ακουω ειναι δυνατον να παρουμε μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να το παρουμε νυχτα?τι πεντακαθαρο αμαξι σου ειπαν οι μηχανικοι εδω τοσα προβληματα μας αναφερεις οτι ειχε και μαζι με αυτα και κατεβασμενα χλμ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 01-05-15 στις 23:27
BILL007 (02-05-15), katsaraios (01-05-15)
Δυστυχώς απ ότι κατάλαβα τα πεντακάθαρα αυτοκίνητα 13 ετών έτσι είναι.Όλοι μηχανικοί και μη μου λένε ότι αυτά είναι αναμενόμενα για μεταχειρισμένο και ότι αυτά δεν είναι τίποτα.Αν έχει καλό μοτέρ και δεν είναι τρακαρισμένο θεωρείτε καθαρό.Και μετά από αυτά που διαβάζω το πιστεύω και εγώ.Πάρε μία ιδέα από κάτι που είχα διαβάσει ποιο παλιά.
Οπότε αν με (3.500+500)4000 ευρώ έχω ένα καθαρό αυτοκίνητο, χωρίς πολλά προβλήματα στα επόμενα χρόνια.Αξίζει πολύ πιστεύω.
Αρκεί να γίνει τώρα καλή δουλειά
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=24385
Eνταξει φιλε μου,εχεις απλα ενα αυτοκινητο που μπορεις (αν θες) να πεις οτι ειναι μια καλη βαση λογω τιμης αγορας για να "χωσεις" χρηματα να το κανεις αξιοπιστο και λειτουργικα αψογο.
Καλα κανεις και ρωτας και ευτυχως που ξερει ο Γιαννης το ιστορικο(οσο μπορει φυσικα).
Τα χλμ. και τυχον αλλαγμενα μηχανικα μερη ,εφοσον ξερεις τι θελεις επονται..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 01-05-15 στις 23:52
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (02-05-15)
ΔΕΝ υπάρχει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να έχει αλλάξει τόσα χέρια και να μην έχει κατεβασμένα χιλιόμετρα αυτό ελπίζω να το γνωρίζεις :P ...Κυριολεκτικά νύχτα το πήρα μετά από αρκετά σκατά που έφαγα από εμπόρους
και από ιδιώτες ήταν το μόνο που άξιζε τα λεφτά του.
Ο μηχανικός το είδε 11 το βράδυ μου είπε ότι έχει λίγο λαδάκι από κάτω αλλά όπως και να έχει είναι καθαρό ατρακάριστο και το οδήγησε κιόλας και μου είπε ότι πάει πολύ καλά..Οπότε δεν το έψαξα παραπάνω και το έκλεισα...Ήθελα πολύ να πάρω bmw.
Δεν είχα την πολυτέλεια να το δω παραπάνω γιατί δεν ήταν από θεσσαλονίκη και αν το άφηνα θα το έπερνε σίγουρα άλλος.Το ίδιο θα έκανες και εσύ στην θέση μου αν είχες τόσα λίγα λεφτά και ήθελες bmw σκέψου ότι έψαχνα ένα εξάμηνο και όσα είδα ήταν σαράβαλα.Εντύπωση μου είχε κάνει ένα κόκκινο που πήγα να το δω (στις φωτογραφίες πολύ καλό) του 2005 και ο τύπος το είχε διαλυμένο. Σκισμένα καθίσματα,σπασμένοι διακόπτες,τρακαρισμένο από όλες τις μεριές με αλλαγές φτερά,προφυλακτήρες κλπ.
Πραγματικά ένα χάλι που ήθελε 2+ χιλιάρικα για να γίνει αυτοκίνητο και μου ζητούσε τον Δεκέμβρη 3800
Οπότε το πήρα αυτό και με μεγάλη χαρά ειδικά τώρα που το επιβεβαίωσα![]()
Ρε Δημητρη πεντακαθαρο ειναι για την ηλικια του απο απο την αποψη εμφανισης ενταξει; Εγω θα το επαιρνα και ειναι πολυ καθαροτερο απο οτι εχεις στο νου σου. Και πιστεψε με ενα αμαξι δεκατριων χρονων με 200 χιλιαδες χιλιομετρα δε μπορει να μη χρειαζεται τιποτα. Για τα δεδομενα μου, την αξια του και ηλικια του και τα χρονια του ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 02-05-15 στις 00:21
Αν το είχες και το έφτιαχνες μετά θα του έβαζες και πράγματα πάνω?Γιατί σκέφτομαι να βάλω κάποια πράγματα οθόνη-κάμερα,ζάντες,αεροτομή μικρή πίσω,μαύρες γρίλιες μπροστά και καθίσματα ηλεκτρικά η λες δεν αξίζει?
Από την μία σκέφτομαι ότι είναι πολλά τα λεφτά για τόσο παλιό αυτοκίνητο και με 188.000 χιλιόμετρα πόσα απροβλημάτιστα μπορεί να φτάσει? Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν θελήσω να το δώσω τα ξηλώνω και το πουλάω ξεχωριστά.Τι θα έκανες εσύ?