alexk (08-04-15)
BILL007 (08-04-15), katsaraios (07-04-15), wheelman (07-04-15), Βασιλης (08-04-15)
Leonidas_E39 (08-04-15), nikos valvetronic (07-04-15)
Μα ο ίδιος ο κατασκευαστής επιτρέπει 18άρες με 40 προφίλ ρε Βασίλη! Δες λίγο το
34άρι σου.. έχει τέτοιους θόλους? Που στην εποχή του δεν παίζανε τέτοια προφίλ
ελαστικού έτσι? Ούτε έχω τρελό χαμήλωμα μπροστά είμαι 3 πόντους
περίπου και το αυτοκίνητο μόνο κούτσουρο δεν το λες.Εγώ τόσα χρόνια ξέρω
σκας σε λακούβα ή ζάντα θα στραβώσει ή ψαλίδι ή μπουκάλα θα αρπάξει.
Όχι ο θόλος! Και μου την δίνει που η ίδια η BMW προσφέρει τα πιατάκια έξτρα
σαν να παραδέχεται ότι ο θόλος δεν την παλεύει.Βάλε ρε π@υστη γερμανέ
1 χιλιοστό λαμαρίνα επιπλέον στον θόλο σου για να μην γίνεις ρόμπα ο ίδιος
πρώτα απ'όλα, που μου κάνεις το καπό 50 κιλά και νομίζουμε ότι έχουμε θωρηκτό.
A8hnaios (08-04-15), BILL007 (08-04-15), chrisgiapz3 (10-04-15), georggge46 (08-04-15), ghost-rider (08-04-15), Leonidas_E39 (08-04-15), nikos1400 (18-04-15), Vassilis ///M (09-04-15), zaharias (08-04-15)
το 46αρι για να γινει αμαξι θελει ολο καγκελομα και ραψιμο αλλιως δεν γινεται δουλεια!![]()
Περα απ την πλακα Νικο πολυ καλα εκανες και επελεξες τα lemforder και γενικα η συγκεκριμενη εταιρια δινει στα ποιο πολλα ανταλακτικά ΟΕΜ στα Ε46
Ειναι καλη εταιρια και εχει πολυ ποιοτικα προιοντα.
Εφοσον φορουσες αναρτηση περα απ την εργοστασιακη και ειδικά coilover επρεπει με την τοποθετηση τους αρχικά να βαλεις και τα πιατελακια ενισχυσης. Κανουν πολυ δουλεια.
Κανονικά αυτα επρεπε να τα εχει βαλει η BMW απο μονη της αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο. Ειναι πολλά τα οποια θα επρεπε να εχει κανει και δεν τα εχει κανει. και στα Ε46 αλλα και σε πολλα αλλα μοντελα.
Βλεπω οτι εκανες πολυ καλη δουλεια. Μπραβο πολυ ωραια. Και η αλουμινοκοληση για την μπαρα.
Εγω θα σου πω και το αλλο.
Ειδικά οι αναρτησεις Coilover που καταργουν το πισω ελατηριο και το ελατηριο ειναι προσαρμοσμενο στο ιδιο το αμορτισερ. σκεψου τι γινεται εκει.
Στην ουσια το αυτοκινητο κρατιεται σε μια 17αρα βιδα οποια πιανει ολη την αναρτηση.
Εγω φοραω αγωνιστική αναρτηση Nitron η οποια ειναι ετσι. Ειχα βγαλει πριν λιγο καιρο τα πισω αμορτισερ για να τα κανω μια αλλαγη αριστερο δεξι για αλλο λογο
και ξεβιδωνοντας, η μια βιδα απ την αριστερη πλευρα ητανε στραβια! πιθανον απο λακουβα κλπ.
Η λυση που μαλλον θα κανω ειναι να παρω βιδες στο ιδιο μεγεθος κλο οι οποιες εχουν πολυ μεγαλη αντοχη, ειναι απο ανθεκτικο υλικο. και εχουν περισσοτερη μηχανικη καταπονηση.
Δεν συζηταμε μετα για το πατωμα το οποιο ειναι αλλο παλι και αυτο.
andreas_R (08-04-15), BILL007 (08-04-15), chrisgiapz3 (10-04-15), katsaraios (08-04-15), nikos valvetronic (09-04-15), zaharias (08-04-15)
Νίκο μου ήρθε τρελή φλασια!μπορει να κανω και λάθος ομως και να σε μπερδεύω με άλλον!!
Παλιότερα είχε πέσει η γυναίκα σου οταν είχες τα 18αρια σε λακκούβα με καμπόσα χιλιόμετρα και είχαν μάλιστα κοπεί και τα δυο δεξιά λαστιχα μπροστά πισω?μηπως την έπαθες τότε;![]()
Στέλιο εγώ πίσω δεν έχω καταργήσει το ελατήριο.Φοράω τα m-pack.
Ο Κυρλαγγίτσης το διατήρησε για δυο λόγους.Πρώτον γιατί το μαμά ελατήριο
είναι κορυφαίο σε ποιότητα και απόδοση σε σχέση με οτιδήποτε του εμπορίου
και δεύτερον γιατί με τα πιατελάκια που ρυθμίζουν το ύψος πίσω χάνεις σε
πολύτιμη διαδρομή και αναγκαστηκά σφίγγεις το αμορτισέρ για να μην τερματίζει
εύκολα.Οπότε εμπεδώνεις ότι δεν θα έχεις το λουκ που θα ήθελες με λίγο επιπλέον
χαμήλωμα αλλά θα πατάει σωστά το αμάξι σε κάθε περίπτωση![]()