Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: κατάλληλες αναρτήσεις

Προεπιλογή κατάλληλες αναρτήσεις

Καλημέρα σας κύριοι τ κάνετε πως είστε;

Γράφω σήμερα εδώ διότι θέλω τη συμβουλή σας. Είχα αναφέρει και παλαιότερα για την κουκλαρα μου, μία e36 του '91 που κουβαλάει πάνω της 655000 χιλιόμετρα. Τα χιλιόμετρα είναι όλα φυσικά απ εμάς η μηχανή όμως έχει αλλάξει πρόσφατα κ αφού έγινε ένα τεράστιο βήμα να αλλάξει η μηχανή τώρα θέλω σιγά σιγά να περάσω στις αναρτήσεις μετά εξάτμισεις κ στην πορεία βλέπουμε. Γι αυτό και θέλω απ εσάς να με συμβουλέψετε σχετικά με ένα καλό σετ ρυθμιζόμενών αναρτήσεων η ακόμα κ σταντάρ κοντά στα 250 με 300 ευρώ γτ τα οικονομικά μας κατηφορίζουν λίγο. Είτε απ eBay είτε απ Ελλάδα μιλώντας πάντα για κάτι καινούριο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ ελπίζω να μη σας κούρασα με το κατεβατό κείμενο :-P.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τί θα ήθελες από το αυτοκίνητο στο θέμα ανάρτησης; Να είναι άνετο, άνετο και ταυτόχρονα με σπορ συμπεριφορά ή δε σε νοιάζει η άνεση και δε σε νοιάζει άν θα κοπανάει κτλ; Εγώ άν είχα Ε36 θα πήγαινα σε κίτρινα Bilstein με M pack ελατήρια ή στα εργοστασιακά Sachs. Άν θέλεις γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος και τα παιδιά με τα Ε36 θα σε κατατοπίσουν.

3. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

HLIAS - E36 (15-04-15), priestjohn (03-04-15)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο priestjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σας κύριοι τ κάνετε πως είστε;

Γράφω σήμερα εδώ διότι θέλω τη συμβουλή σας. Είχα αναφέρει και παλαιότερα για την κουκλαρα μου, μία e36 του '91 που κουβαλάει πάνω της 655000 χιλιόμετρα. Τα χιλιόμετρα είναι όλα φυσικά απ εμάς η μηχανή όμως έχει αλλάξει πρόσφατα κ αφού έγινε ένα τεράστιο βήμα να αλλάξει η μηχανή τώρα θέλω σιγά σιγά να περάσω στις αναρτήσεις μετά εξάτμισεις κ στην πορεία βλέπουμε. Γι αυτό και θέλω απ εσάς να με συμβουλέψετε σχετικά με ένα καλό σετ ρυθμιζόμενών αναρτήσεων η ακόμα κ σταντάρ κοντά στα 250 με 300 ευρώ γτ τα οικονομικά μας κατηφορίζουν λίγο. Είτε απ eBay είτε απ Ελλάδα μιλώντας πάντα για κάτι καινούριο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ ελπίζω να μη σας κούρασα με το κατεβατό κείμενο :-P.
    στα 300ε δεν υπαρχει ρυθμιζομενη της προκοπης...οι καλες ξεκινανε απο 500ε..
    εγω στη θεση σου βασει το 300ε που εχεις θεσει (αμα ελεγες παραπανω θα σου προτεινα αλλα πραματα) θα επερνα 4 μαυρα bilstein με 190ε και 4 ελατηρια μ-πακ μετχειρισμενα η' eibach το πολυ 3 ποντους (οχι παραπανω χαμηλωμα) και ετσι θα σου βγαιναν κανα 300-320 με τοποθετηση..
    μπορεις να βαλεις και κιτρινα bilstein αλλα ξεφευγεις λιγο οικονομικα..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

5. The Following 2 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

compactM3 (02-04-15), priestjohn (03-04-15)

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά, φίλε μου Γιάννη θα ήθελα το αυτοκίνητο να πατάει καλά στο δρόμο κ να μην κοπανάει πολύ να μπαίνω σε μια γλυκιά στροφή με 120 Κ να είμαι κύριος.

ΛεΟ το οικονομικό είναι ένα αγκάθι την σήμερον ημέρα αλλά αν θα μιλήσουμε για κάτι αξιόπιστο τότε θα προσπαθήσω να θυσίασω κ κάτι παραπάνω.

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Είπες 655.000 χλμ;! Μπράβο!!!

Λοιπόν έχουμε Ε36 316i Luxus του 98, που έχει τώρα γύρω στα 305.000 χλμ. Πριν 180.000 χλμ του έβαλα κίτρινα Bilstein, το αμάξι όργωσε την Αγγλία αλλά και την Ελλάδα και τα αμορτισέρ κρατάνε. Και άνεση και κράτημα. Οπότε
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

8. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

priestjohn (03-04-15)

Προεπιλογή

Παιδιά γεια σας και συγνώμη για το off topic,άλλα προσπαθώ να ανοιξω ενα θέμα και δεν ξέρω πως(είμαι απο κινητό android και έχω κατεβάσει την εφαρμογή taptalk,ευχαριστώ.

Προεπιλογή

Mnl μία διευκρίνιση, χωρίς ελατήρια χωρίς τπτ σκέτα τα blistein? Τα ελατήρια σου προσδίδουν καλύτερη ανάρτηση;

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο priestjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mnl μία διευκρίνιση, χωρίς ελατήρια χωρίς τπτ σκέτα τα blistein? Τα ελατήρια σου προσδίδουν καλύτερη ανάρτηση;
    Δεν θυμάμαι να αλλάξαμε ελατήρια. Βέβαια πέρασε πολύς καιρός από τότε.
    Τη δουλειά την κάναμε στον τότε Κορφιάτη στα Σπάτα. Και το αμάξι ήταν έτοιμο για Αγγλία!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορει να μου πει καποιος αν τα Eibach Prokit για E92 320 coupe ταιριαζουν σε F20 116?
    Ευχαριστω...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λεωνίδα ανάρτηση ρυθμιζόμενη δεν βρίσκεις της προκοπής κάτω από 1000άρικο δυστυχώς (κούτα μιλάμε)... Καλές λύσεις πάντως φίλε είναι οι Μ-pack της Sachs ή Bilstein κίτρινα... Ίσως ξεγύγεις λίγο από τα όρια που έθεσες αλλά καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή παραπάνω και να βάλεις κάτι "σωστό"... Θα σε ανταμείψει το αποτέλεσμα...

Υ.Γ.: Αυτά στα λέω εγώ που όταν έψαχνα ανάρτηση είχα ως όριο τα 500¤ και με το ζόρι, και τελικά μετά από 3 μήνες κατέληξα σε Bilstein pss9...
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=19795
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP